Nečakaná vec

6.1K 377 8
                                    

,,Musíme tam ísť, Tori ?"

Tori sa hrabala v Roseinej malej skrini, kde nemohla nájsť nič sexy a najmä priťažlivé. So zúfalým pohľadom hľadala niečo, čím by aspoň o trošku zaujala. Vzdychla si a posadila sa na zem.

,,Prečo tu nič nemáš ?" pokrutila hlavou a hľadela do skrine.

"A k tvojej otázke. Áno, musíme tam ísť. Nezabúdaj, že dnes to bude poslednýkrát, čo ho uvidíš. Uvidíš ho až o rok."

Rose pripustila, že má pravdu a prikývla. O Walterovi vie všetko. Cítila, že Tori, ako jej kamarátka, by to mala vedieť.

Tori povedala, že je krásny, ale povahovo vystihuje zviera, nie človeka. Ľutuje ju, pretože zaľúbiť sa do Waltera Davisa, je ako vyletieť do vzduchu a chytiť hviezdy počas dňa. Neuveriteľné, pretože dievča sa doňho môže zamilovať, no pokiaľ neprehovorí.

Rose sedela na svojej veľkej posteli a pozerala na ruky, ktoré si preplietala. Mala ich spotené a preto si ich utrela o nohavice.

Problém bol ten, že keby Rose nevedela, aký bol predtým, tiež by sa nezamilovala doňho ako iné. Lenže ona sa doňho zamilovala, keď mali dvanásť a v tedy nebol až taký bohatý a nemal to, čo chcel.

,,Aj tak si ma nevšimne."

Tori, ktorá mala hlavu vo skrini a nevzdávala sa, prehovorila tlmeným hlasom.

"A preto dnes z teba bude niekto iný."

Lenže hlava v skrini spôsobila to, že to nebolo to, čo povedala a preto jej Rose nerozumela.

,,Prepáč ?"

Tori, ktorá sa vzdala a nič zvodné nenašla, vytiahla štrikované, dlhé biele šaty, ktoré sa tiahli nad kolená.

,,Urobím z teba niekoho iného, Rose. Za to nič nedáš, buď si ťa všimne alebo nie."

Rose i keď nesuhlasila, prikývla. Pohľad upriamila na niečo, čo držala v rukách. S nadvihnutým obočím pozrela na Tori. Tá sa šibalsky usmiala a mávla rukou so slovami: "Podto si dáš len plavky."

Rose vypúlila oči, ktoré by jej mohli kľudne vypadnúť a mohla by ich zbierať po zemi, pretože by sa gúlali. Vydala zo seba ironicky smiech, no skôr pripadal nervózny a krútila hlavou.

,,Nechaj to na mňa, dobre ?"

Než stihla odpovedať, hodila jej šaty aj plavky, ktoré stihla nájsť. Sotila ju do kúpelne, kde ju hneď aj zavrela a držala kľučku, aby sa nepokúšala otvoriť dvere. Rose párkrát kľučkou zamykala, ale potom so slovami "Fajn!" na čo sa Tori usmiala, vyzliekla.

Obliekla si červené dvojdielne plavky, na ktoré si navliekla šaty. Od zrkadla sa radšej odvrátila, aby sa nemusela pozerať. Chcela otvoriť dvere, no stále ich držala Tori.

,,Tori ? Už ich môžeš otvoriť."

Otvorila ich a bez toho, aby sa na ňu pozrela, ju zase chytila za ruku a posadila ju na točiacu stoličku.

Otvorila kufrík, kde sa nachádzala kozmetika. Rose to zaregistrovala až teraz. Dala jej dolu okuliare a otočila k sebe.

Beauty and the beast ✔Where stories live. Discover now