5.

2.8K 100 12
                                    

Pomalu ho od sebe odstrčím a odstoupím od něho. ,,Co se děje?" koukne na mě zmateně a já si prohrábnu své mokré vlasy. Chvíli přemýšlím, jak mu to říct, ale pak se mu podívám do těch jeho zmatených očí a já jen zakňučím. ,,No tak Em. Mě to můžeš říct. Ty si ještě panna, že?" přiblíží se ke mně. Jen stydlivě přikývnu a on chytne mou bradu, aby se mi mohl podívat do očí. ,,Hele, to vůbec nevadí. Je hezký, že v dnešní době aspoň nějaká holka ví, co to slovo panna znamená, protože co si budeme povídat, holky tohle dlouho nemají. Líbí se mi, že můžu být první. A věř mi, že na svoje poprvé nezapomeneš. Bude to krásný a budeme to jen my dva. Jasný?" řekne a usměje se. 

,,Ale já nevím, jestli to chci." šeptnu a jemu zmizí úsměv ze rtů. 

,,Em, řekla si, že mě miluješ, že?" koukne na mě a já přikývnu. ,,Fajn. A cítíš se se mnou hezky a v bezpečí?" zeptá se a já přikývnu. ,,A důvěřuješ mi? Víš, že bych ti neublížil?" chytne mou tvář a já přikývnu. ,,Tak. A nejsou tohle ty podmínky, co musí vztah splňovat, aby se dva lidé mohli spolu vyspat?" řekne a já pokrčím rameny. ,,Jsou. Hele, já vím, že se bojíš, ale slibuju ti, že to bude hezký. Sice to bude chvíli bolet, ale pak se ti to bude líbit. Opravdu." povzbudí mě a já jen sklopím zrak. ,,Opravdu tě miluju a byl bych rád, kdyby jsem to udělali. Dnes." dodá a já jen matně přikývnu. ,,Super. Tak pojď. Ve vodě to nestojí za nic." řekne a společně vylezeme z vody ven.

Vejdeme do ložnice a Ian za námi zavře dveře. ,,Věříš mi?" zeptá se znovu a já zase přikývnu. ,,Dobře. Nech to na mě. Já tě povedu." šeptne a přejde ke mně blíž. Uchopí mou tvář a přisaje si mi na rty. Aby náš polibek ještě víc prohloubil, namáčkne nás ke zdi. Své ruce přemístí na mé boky a já ty své přesunu na jeho tělo, které svými prsty začnu zkoumat. ,,Jde ti to." vydechne a přesune se na můj krk, který začne obsypávat jemnými polibky. Bylo to tak krásný, že mi z úst vyšel první vzdech. Ian se jen uchechtne a vyhoupne si mě na sebe, takže kolem něj obmotám své nohy. Pak nás oba přenese k posteli, na kterou se poté svalíme. Ian se začne svým rozkrokem otírat o ten můj, což mě donutí k dalším vzdechům. ,,Jsi připravená?" koukne na mě a já jen nedočkavě přikývnu. Rozepne mi horní část plavek a začne se věnovat horní části mých vnad. Poté, co mě konečně přestane takhle slastně mučit, se přesune k mé dolní části plavek, za kterou jen zatáhne a už se válejí někde na zemi. ,,Chceš už jít na to nebo si ještě užít?" koukne na mě odzdola. Jen vzdychnu a on pochopí, že už to nevydržím. Pomůžu mu sundat jeho plavky, pak si nasadí ochranu a už je ve mně. Ze začátku to docela dost bolelo, ale pak to bylo nádherný. Neříkám, že to bylo dokonalý, ale to tak je u každýho poprví. Když už začal rychle přirážet poznala jsem, že se blíží moje vyvrcholení. Hned, jak vykřikl, že už bude, to přišlo. Celá ta energie mnou projela a já sebou jen škubla. Ihned po mě se udělal i Ian. Pak se svalil vedle mě a snažil se rozdejchat to. ,,To byl úžasný." zasměje se a já přikývnu. ,,Takže se ti to líbilo?" koukne na mě. 

,,Ničeho nelituju." řeknu a on se na mě zazubí. ,,Nepůjdeme už spát. Docela mě to unavilo." navrhnu a Ian přikývne. Přitáhne si mě do náruče a společně usneme.

---------------------------------------------

Ian

Dnes je pondělí, což znamená, že jdu do školy. Jsem hrozně šťastnej, že jsem ji konečně vojel. Celej blbej měsíc jsem čekal až mi konečně roztáhne nohy a teď jsem se dočkal. Bylo to úžasný a těším se až to povím klkům. Vsadili se se mnou, že ji nepřefiknu ani do čtvrt roku a tadá! Mám to za měsíc. Jen nevím, co s ní. Nejsem ten tip, co by se s ní chtěl tahat dál. To, že jsem ji řekl, že ji miluju, byl vtip. Říkám to každý, abych si pak zaskoroval.

,,Čus borci!" vejdu do šatek a začnu se culit. 

,,No to nene! Tys ji vojel!" vykřikne Ben a já jen přikývnu. ,,A jaký to bylo? polácá mě po zádech. 

,,Byla úžasná. Znáte jaký jsou panny. Bylo to úžasný." vydechnu a oni žerou každý mý slovo.

,,A fotky?" zašklebí se Ben. 

,,Tady. Mám i video, ale to vám pouštět nebudu. Fotky musejí stačit." řeknu a vyndám svůj mobil. Rozkliknu dané album a kliknu na první fotku v seznamu, kde jsem zrovna v ní a ona má zavřený oči.

,,Hele kámo, jak si to udělal? To tě neviděla?" vloží se do toho Lucas.

,,Bylo to rychlý. Mám jen tuhle a pak ji, jak leží celá nahá v posteli." řeknu a ihned jim tu fotku ukážu. 

,,Omg! Tu pošli." řekne Ben a já se zasměju. 

,,Přece to nebudu ukazovat celý škole?! To by bylo už moc hnusný." zamračím se.

,,Ukaž jakej seš chlap a pošli to." řekne a já si jen povzdychnu. Ben už chce dlouho na moje místo oblíbenýho kluka, ale to mu nedovolím. Prostě tu fotku pošlu. Do adresáře jsem dal všechny moje přátelé na Facebooku a poslal to. Postupně se po celé škole začaly ozývat zvuky o přijetí zprávy. ,,Seš fakt borec!" vykřikne a zasměje se.

Emily

Vešla jsem do té obrovské školy a všechny pohledy se na mě přemístili. Někteří si něco šuškali, někdo se smál a pak tu bylo pár kluků, co mi zahvízdali. Nechápala jsem o co jde a tak jsem prostě přešla ke své skříňce a otevřela ji. Vzala jsem si své učení a vydala se do třídy. Sedla jsem si úplně dozadu, ale to nezabránilo těm ohavným pohledům, co mě pořád pronásledovali. Pak mi přišla zpráva. Byla od Iana a tak jsem si ji otevřela. To, co tam ale bylo se mi nelíbilo. Byla tam má nahá fotka! 

Prudce jsem se zvedla a rozhlídla se po třídě. Všichni se na mě posměšně koukali a pak do třídy vešel Kyle. Zamával mi, ale pak mu cinkl mobil a on se podíval na svou zprávu. Když to otevřel, zbledl a já poznala, že mu to přišlo taky. Jen jsem kolem něj rychle proběhla a zamířila si to k Ianovi do třídy.


Tak to bylo opravdu hnusný! Jak jí to mohl Ian udělat?! Co myslíte, že mu řekne? Jak to dopadne? Vote potěší a určitě se můžete mrknout na moje další příběhy. Hezký zbytek dne/ večera. Ily ;*

Tell me why ✔Where stories live. Discover now