4.

3.3K 113 6
                                    

O měsíc později:

Už s Ianem chodím měsíc a je to pořád, jako na začátku. Je hrozně milý, pozorný a pořád mě někam bere nebo mi něco dává. Vím, že jeho rodina je docela bohatá, ale nechci, aby kvůli mě utrácel. Ale jak mu to mám říct? Obzvlášť teď, když nám zamluvil na celý víkend chatu! Je to hrozně hezký, protože máme měsíční výročí, ale bojím se, co od toho čeká. Asi jako většina šestnáctiletých dívek, jsem panna. Nevím, jestli o to chci přijít v šestnácti. Nevím, jestli chci s Ianem a hlavně nevím, jestli jsem připravená. Ale když to Ian bude chtít, co mu mám říct? Nechci, aby se zlobil....

--------------------------------------------------------

Dobalila jsem si posledních pár drobností a seběhla schody, abych mohla vyjít před barák. Vím, že venku už na mě čeká Ian, protože troubil. Dost nahlas. ,,Tak pa! Ozvu se!" křiknu do obýváku na rodiče a vyjdu ven. 

,,Ahoj puso. Stýskalo se mi." přiběhne ke mně Ian a vezme mi tašku. Pak mi dá letmou pusu a otevře mi dveře od spolujezdce. ,,Ještě skočíme nakoupit a můžeme vyrazit." mrkne na mě a já přikývnu. Nastoupím si a zapnu rádio. ,,Máš plavky?" koukne na mě od silnice. Jen přikývnu a on mi věnuje jeho krásný křivý úsměv. ,,Mají tam krytý bazén a vířivku."šeptne a já překvapeně vykulím oči a otevřu pusu. 

,,Víš, že nechci, aby si kvůli mě utrácel." zamračím se a on si povzdychne.

,,Lásko, tak za prví já to pro tebe dělám rád a za druhý je to chata bratrance, takže mu za to dám jen svojí starou motorku a je to. Chci si kupovat novou a tuhle mu dát. On mi to za to jen nabídl. Byl bych idiot, kdybych to nebral." vysvětlí mi a já si povzdechnu. Pak jsme přijeli na parkoviště, došli nakoupit a vyrazili na chatu.

-----------------------------------------------------

,,Kotě, vstávej." uslyším a tak otevřu pomalu svoje oči. Jeli jsme docela dlouho, tak jsem usnula. Vylezu z auta a pořádně se tu rozhlídnu. Všude kolem nás je jen les. Naproti mě je velká srubová chatka, co stojí na jediné mýtině, co tu je. Jen údivem vydechnu a bez odtrhnutí zraku od chaty vyjdu schody a otevřu vchodové dveře. Hned naproti mě je obrovská sedačka s dvěma křesly a konferenčním stolkem. Pod nimi je chlupatý koberec a naproti sedačce na zdi je krb a nad ním obrovská plazmová televize s velkými repráky. Za zdí je krásná prostorná kuchyň s barem místo jídelního stolu. Z kuchyně zahnu do prava a vejdu do chodbičky. Otevřu první dveře a vejdu do menší pracovny. Zavřu dveře a pokračuju do dalšího pokoje. Koupelna. A obrovská. Pak je další pokoj, do kterého vstoupím a ze samého údivu si skoro sednu na zadek. ,,To je pokoj pro hosty. Pojď, ukážu ti ložnici." uslyším za sebou a tak se otočím k Ianovi. Ten mě chytne za ruku a odvede do předposledních dveří v této chodbičce. Otevře je a já jen otevřu pusu do obrovského 'O'. Naproti dveřím je celá stěna prosklená obrovskými okny, napravo ode dveří je obrovská postel s nebesy a nočními stolky a naproti posteli je skříň, televize a psací stůl. ,,Dojdu pro tašky a půjdeme si vybalit. Zatím se můžeš mrknout dolů." uslyším hlas, co mě probere z mého údivu. Jen přikývnu a vyjdu z místnosti. Otevřu poslední dveře a po točivých schodech dojdu až dolů.

,,Děláte si prdel?!!" vyhrknu, když spatřím obrovský průzračně modrý bazén, vedle něj již zmíněnou vířivku a mini saunu. Kolem bazénu jsou dřevěná lehátka a je tu krásné teplo. Ještě tam chvíli stojím a pak se vydám zpět nahoru a vybalím si věci. 

,,Mám nápad. Běž si zaplavat a pak můžeš jít do sauny a já mezitím udělám večeři a pak půjdeme spolu do vířivky. Bereš?" obejmou mě kolem pasu dvě silné paže a ucítím teplý dech, co mě šimrá na krku. 

,,Dobře. Ale nechceš s tím pomoct?" otočím se k němu čelem a zadívám se mu do očí.

,,Kotě, já to zvládnu. Běž si odpočinout a pak si dáme tu večeři. A žádný odmlouvání." rozkáže mi a věnuje mi jednu mlaskavou pusu. Pak jen odcupitám do ložnice, kde se převlíknu do plavek a vezmu si ručník. Sejdu schody do toho ráje a skočím šipku do vody. Voda má příjemnou teplotu, takže mi není ani zima ani teplo. Chvíli si tam plavu a pak se zabalím do ručníku a vlezu si do sauny, kde se ponořím do svých myšlenek. Když už mi je vedro, vylezu a vrátím se zpět do prvního patra, kde si dám sprchu a vysuším si vlasy. Převléknu se do letních šatů, co se mi k té večeři hodí a vejdu do kuchyně. 

,,Krásně to voní." sednu si ke stolu a vyčkám na podávání večeře. Ian na mě jen mrkne a pak přede mě postaví talíř s noky, špenátem a masem. Nalije nám víno a oba se do toho pustíme. Normálně bych se nacpala k prasknutí, ale před ním nemůžu, tak si dám jen půlku talíře. U toho si povídáme a v pozadí hrají pomalé písničky. Pomůžu mu s mytím nádobí a pak se společně vydáme do přízemí. Společně se svlékneme do plavek a skočíme do vody. Různě tam plaveme a blbneme dokud se trochu neunavíme. Pak Ian skočí pro to víno a vlezeme si do vířivky.

,,Víš, že tvoje vlasy jsou hezčí, když jsou mokrý?" vypadne ze mě a Ian se uchechtne. Přesune se přede mě a vášnivě mě políbí. 

,,A víš, že tvoje tělo je hezčí, když je celý mokrý?" chytne mou tvář a já celá zrudnu. ,,Em, můžu ti něco říct?" zvážní a hluboce se mi zadívá do očí. Zmateně přikývnu a on se zhluboka nadechne. ,,Em, ještě nikomu jsem to nikdy neřekl, ale já- já tě miluju." vydechne a já se mu ihned vrhnu kolem krku. 

,,Iane, já tě taky miluju." šeptnu a on se konečně probere a obmotá kolem mě své paže. Odtáhneme se a on spojí naše rty. Ale ne jako obvykle. Tentokrát to je dost vášnivý a dokonce i s jazykem. Je tohle znamení, že chce...?!


Názor? Vote nebo koment? Budu ráda :D 

Tell me why ✔Where stories live. Discover now