3.

4K 128 1
                                    

Už asi hodinu stojím před zrcadlem a přemýšlím, co mu řeknu. Vzal mi mou první pusu a ani mi neřekl, co bude dál. To mám dělat, jako že se to nestalo? Nebo se mám chovat, jako jeho holka? Ugrrr! Proč to udělal?!

,,Zlato, je tu tvůj kamarád. Máte spolu jít do školy." uslyším od schodů. Popadnu svoje věci a seběhnu dolů. Nejdřív jsem si myslela, že to je Kyle, ale to by mamka věděla, jak se jmenuje. Jenže když jsem přišla ke dveřím, stál tam ON! Jen jsem vykulila své modré oči a zírala na tu osobu, co musel stvořit sám anděl. Jeho nebesky modrý oči si mě sjeli od hlavy až k patě a pak mi věnoval jeden ze svých sexy úsměvů.

,,Přišel jsem tě vyzvednout. Aspoň nemusíš jet autobusem." mrkne na mě a ukáže na svoje černý naleštěný fáro. Už jsem zmínila, že miluju ten jeho sebevědomí postoj?

,,Já jezdím s rodiči, ale pojedu ráda." vyklopím ze sebe a zavřu za sebou dveře. Společně dojdeme k auta, u kterého mě Ian obejme kolem pasu a dovede mě až k mým dveřím, které mi, jako správný gentleman, otevře. Jen poděkuju a nastoupím si. 

,,Můžu tě už konečně políbit? Nechtěl jsem to dělat před tvou mamkou, když nás tak nenápadně pozorovala." uchechtne se. Trochu nervozně se rozhlídnu kolem sebe a pak přikývnu. Pomalu se ke mně skloní a přilepí své dokonalé rty na ty mé. Až teď jsem si všimla, že do sebe úplně dokonale zapadají. Je to jako když strčíte klíč do správného zámku. Aby náš polibek prohloubil, chytne mou tvář a poté ucítím jeho jazyk, jak se snaží protlačit. Nevím, jak se to úplně dělá a tak ho jen napodobím. Pak se odtáhneme a on mi věnuje již druhý sexy úsměv. ,,Tak vyrazíme." mrkne na mě a nastartuje.

Celou cestu mi vyprávěl o tom, jak na mě myslel a jak si představoval dnešní ráno a já ho se zájmem poslouchala. Žrala jsem každý jeho slovo. Nevím, jestli to je tím, že je to můj první kluk nebo tím, že jsem poprvé zabouchnutá do kluka, ale já ho opravdu žeru. Když jsme od parkoviště přecházeli do školy, chytl mě za ruku a v ten moment jsem myslela, že celá radostí vybouchnu. Celé mé tělo zaplavilo to známe hřejivé teplo a na mou kůži vlezla ta známá husina. Hádám, že si toho všiml, protože se uchechtl.

,,Tady tě budu muset opustit. Mám ranní trénink, ale sejdeme se o přestávce a pak na obědě. A pokud budeš chtít, můžu tě svízt domů." otočí se ke mně čelem a já tak dostanu příležitost být oslněna jeho jiskřičkami v nebeských očích. Jen omámeně přikývnu a dál hledím do jeho čí. On se ke mně zase sehne a věnuje mi rychlý polibek na rozloučenou a pak zmizí v šatnách. 

,,Takže je pravda, že spolu chodíte!" uslyším za sebou dívčí hlas. Otočím se a spatřím dvě holky z Ianovi party. Marry a Jessica.

,,No asi jo. Kde jste to slyšeli?" zadivím se. Jess na mě mávne ve znamení, abych šla s nimi, tak se k nim přidám. Společně si dojdeme do skříněk pro učení a poté před naší třídu. 

,,Lucas to tvrdil. Prý vás včera viděl, jak se líbáte. Jen nás překvapilo, že to je tak rychlý, ale jinak vám to přejeme. Hodíte se k sobě." usměje se na mě mile Marry. Jen ji poděkuju a pak jdeme všechny na hodinu.

-----------------------------------------------------------

A je to tu. Můj první oběd v téhle škole. Vůbec nevím, jak to tu funguje a připadám si dost trapně. ,,Chceš pomoct?" uslyším vedle sebe známý dívčí hlas. Otočím se na danou osobu a spatřím usmívající se Jess.

,,To by bylo super. Plácám se tu jako ryba na suchu. Vůbec tomu nerozumím." přikývnu a ona mi vysvětlí, co a jak. ,,A kde máš Marry?" dojde mi a proto se rozhlídnu po celé jídelně. Je fakt obrovská.

,,Je někde s Benem. Oni spolu chodí a obědy tráví spolu." vysvětlí mi. Nenapadlo by mě, že bude chodit zrovna s Benem. Řekla bych, že bude spíš na kluky jako je Lucas. Jen přikývnu a společně se vydáme ke stolu, kde už sedí Ian s již zmiňovaným Lucasem. Samozřejmě si sednu vedle Iana a ten mi hned věnuje jeho sladký polibek. Pak mi ještě zašeptá takový ty slaďoučký věci, co se šeptají do ucha a zapojíme se do konverzace s Lucasem a Jess.

---------------------------------------------

,,A jsme tady. Nechci ale, aby si ještě odcházela. Nebudeme si tu povídat." zastaví před mým domem a udělá na mě psí oči. Nakonec se vzdám a on mě samou radostí zase políbí. Už ani nevím, po kolikátý, protože u pátý jsem to přestala počítat. 

,,Neřekl si mi, že Marry chodí s Benem. A co Jess? Ta chodí s Lucasem?" zeptám se ho na to, co mě napadlo už na tom obědě. 

,,Marry dřív chodila s Lucasem, ale jeho rodiče ji neměli rádi a tak mu to zakázali. Chvíli to dělali na tajňačku, ale pak to prasklo a museli se rozejít. Pak se dala dohromady s Benem, což Lucasovi zlomilo srdce a teď musí dělat, jako že se nic neděje. A Jess? Ta nikoho nemá. Je bisexuálka a převážně má vztahy tak max na týden. Nemá ráda vážný vztahy a tak si jen užívá. To je vše, co vím." řekne mi celou story a já jako vždy se zájmem poslouchám.

,,A ty? Chodil si s Marry?" zeptám se opatrně. Jen si povzdychne, což znamená, že jo. Proč jsem se ptala?!

,,Byla to moje první holka. Bylo to v prváku a já byl trochu nula. Pak jsem s ní začal chodit a lidi si mě začali všímat. Dostal jsem se do týmu a znala mě celá škola. Pak jsem zjistil, že mě podváděla s jiným a odkopnul jsem jí. Chvíli mě nesnášela, ale po čase jsme se spřátelili a oba na to zapomněli. Mezi námi to nebylo tak vážný, jako to teď cítím já. Byla to spíš letenka za slávou, než za láskou." chytnou mou tvář a zahledí se mi do očí.

,,Dobře. Věřím ti." přikývnu a spojím naše rty.


A je tu další! Názor? Bude nějaké hodnocení? Doufám... ILY ;*

Tell me why ✔Where stories live. Discover now