#53

2.4K 89 6
                                    

Řekla bych, že let probíhal v klidu. Louis usnul a tak mě neměl kdo otravovat.

V klidu jsem se dívala z okénka a poslouchala své písničky, nebo si četla. Jeden čas na mě přicházela únava a tak jsem si na hodinku a půl zdřímla.

Pak podávaly to typické né moc dobré jídlo, ale i tak.. Dalo se to jíst. Nakonec jsem se rozhodla si ještě na chvíli zdřímnou a než jsem se nadála přistávaly jsme.

Než jsem vystoupila z letadla, pár lidí mě předběhlo. Nakonec jsem zjistila, že v Londýně je jedna hodina ráno. Jelikož je tu o pět hodin víc než doma.

Našla jsem své dva kufry a unavená si zastavila taxíka. Ten mé dva kufry s lehkostí zvedl a položil do kufru svého auta, nadiktovala jsem mu adresu, kterou mám pečlivě zapsanou a mohly jsme vyrazit.

''A copak tu tak brzo ráno dívka jako vy pohledává?'' Zeptal se najednou.

''Letěla jsem sem jenom kvůli škole.'' Odpověděla jsem mu lehce a on kývl.

''Na jakou školu se chystáte?'' Zajímal se a tím mi připomněl Louise.

''Nejste na taxikáře nějak moc zvědavý?'' Odpověděla jsem mu otázkou a on se ušklíbl.

Pak už byl naštěstí ticho. Vytáhla jsem si mobil a naťukala rychlou zprávu Molly, že už jsem dorazila a jedu do toho nového bytu.

Po chvilce mi taxikář zastavil u pohledově pěkné bytovky. Poděkovala jsem, zaplatila a vylezla ven, mezitím mi vytáhl kufry a popřál hodně štěstí ve škole. Pak odjel a já se znovu podívala na adresu, jestli jsem tu správně.

Tato ulice na mě působila velmi příjemně, všude to tu bylo ulizené a byl tu klid, což je jedině dobře

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tato ulice na mě působila velmi příjemně, všude to tu bylo ulizené a byl tu klid, což je jedině dobře.A ještě lepší na tom je, že blízko odtud jsem zahlédla Starbucks. No jo no.. Molly ví co mám ráda.

Vzala jsem do rukou oba kufry a vyšla pár schodů ke dveřím s číslem 10. Lehce jsem odemkla dveře a vstoupila dovnitř.

Nemohla jsem tomu uvěřit, místo toho, aby tu byla chodba s dveřmi do dalších bytů, byl tu obrovský obývák s menší kuchyňkou a propojenou jídelnou

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nemohla jsem tomu uvěřit, místo toho, aby tu byla chodba s dveřmi do dalších bytů, byl tu obrovský obývák s menší kuchyňkou a propojenou jídelnou. Samozřejmě tu nesměly chybět schody do prvního patra a menší zahrádka.

Chloe ✔Where stories live. Discover now