#6

4.6K 150 3
                                    

Vyšla jsem ven kde stál usměvavý Matthew. Došla jsem k němu a on mě objal na ramenou. Člověk by si myslel, že spolu chodíme, ale tak to není a nikdy nebude.

Narazily jsme na značkový obchod, uprostřed města. Vešly jsme do obchodu a já se nadechla.. Tohle bude dlouhé odpoledne.. Všude byly překrasné šaty, kdybych mohla.. Celý obchod bych vykoupila.

''No páni.'' Uniklo mi z pusy. Matthew se usmál vzal mě za ruku a táhl za mladou paní u pultu.

''Dobrý den. Mohu se Vás zeptat, kde tu najdeme dvojdílné šaty, prosím?'' Zeptal se zdvořile Matt, paní se napřímila zrudla a jen přikývla.

''Děkujeme.'' Řekl a táhl mě za paní.

Došly jsme do vedlejší místnosti, kde byli vyvěšené krásné dlouhé i krátné sukně všelijakého tvaru, barvy a vzoru. U vedlejší zdi byl obrovský regál, plný přenádherných vrchních částí.

''Ohh..'' vydechla jsem a otočila se v místnosti na všechny věci okolo, Matthew se usmál.

''Mohu Vás ještě o něco požádat?'' Zeptal se mladší paní, která byla na odchodu. Když to řekl, zastavila se a rozzářila.

''Samozřejmě, od toho tu jsem.'' Řekla s úctou. Odkašlala jsem si a ona svůj pohled upřela na mě, její zářivý obličej hned povadl.

''Kdyby jste byla dívkou, která teď stojí před vámi.. Jaký outfit by jste si vybrala?'' Nad touto otázkou se zarazila, prohlížela si mě od hlavy až k patě.

''To je těžké. Slečna je pohledná a štíhlá tak by se k ní hodily všechny naše modely.'' Zamyslela se a pak se porozhlédla po místnoti.

''No to vím i bez Vás.. Potřebujeme poradit. Nezáleží na ceně, chci aby vypadala dokonale.'' Zašklebil se Matthew. Já se trochu uculila.

''Mmmm.. Buď bych jí vybrala tento bílý komplet s krajkou... Nebo tento narůžovělý s kitičkami... Ale jestli je to na nějaký školní ples.. Tak rozhodně tyto.''

Ukázala nám dokonalé šaty, které byly neuvěřitelné, měly šedo-modrou barvu až trochu nafialovělou. Vrchní díl byl pokrytý kamínkami různého tvaru, na zádech byl neuvěřitelný střih, který celému kompletu dodával šmrnc. Sukně tomu dodávala roztomilost a hravost. Úplně jsem si ty šaty zamilovala.

 Úplně jsem si ty šaty zamilovala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

''Jsou úchvatné.'' Celá okouzlená jsem si je vzala od paní a zamířila do kabinky, kde jsem si je vyzkoušela. Úžasně mi sedly, vyšla jsem z kabinky a Matthew lapal po dechu, paní zářila pýchou. Matthew ji poděkoval a ona odešla.

Pomalu se ke mě přibližoval a já ho jen pozorovala s zářivým úsměvem.

''Jsou dokonalé.'' řekla jsem, on jen přikývl a dal své ruce okolo mých boků. ''Ty jsi dokonalá.'' Pošeptal mi do ucha a mnou projela vlna tepla. Pomalu mě políbil, ale já ho rychle odstrčila vlezla do kabinky a převlékla se zpět.

Vylítla jsem z kabinky s šaty v ruce a zamířila ke kase. Zaplatila jsem si šaty a nechala je dát do obalu, aby se po cestě neušpinily. Zkontrolovala jsem čas, tak akorát. Za 10minut musím být u Charlie. Skvěle stihám, škola tance je odtud kousek.

Když jsem vyšla z obchodu, Matthew se semnou rozloučil, protože v kavárně na něj čekala mamka.

Šla jsem s šaty v ruce po ulici, do tanecní školy, dívám se všude okolo a koho nevidím Cristine, jak jde s nějakým blond klukem, drží se za ruce. Hmm... to je divné.. Vždy chtěla Camerona.. Že by změnila názor? Možná, nebo to jsou kamaradi, jako já a Matthew. Řekla jsem si vduchu a vešla do budovy s nápisem Dance School.

Slyšela jsem povědomou hudbu, bylo tu tolik místností, kde se učily tance. Do jedné z nich jsem chodila i já na Disko Dance.. Pak mě to přestalo bavit, Charlie si vybrala gymnastiku od první třídy.

Vejdu do místnosti, kde je kladina, žíněnky a další potřebné nástroje k gymnastice. Zahlídnu Charlie jak se směje, ale zároveň chodí po kladině a snaží se na něco soustředit. Holky jí rozptylují, nakonec jsem poznala i Grace. Seděla v roštěpu a dívala se na Charlie.

Musela jsem zatleskat, netleskala jsem jenom já, ale taky ostatní co byly s námi v této místnosti. Charlie se povedla hvězda na kladině, dlouho to trénovala doma, ale nikdy se jí nepovedla. Nikdy se jí to nepovedlo, ale teď jo. A já byla svědkem.

Když mě Charlie uviděla seskočila z kladiny a běžela za mnou. ''Chloe!! Viděla jsi to?! Já to dokázala!! Konečně se mi to povedlo!!'' Pištěla a přitom skákala radostí. Já se jen smála.

Trenérka za námi přišla, usmála se na mě a vysvětlila mi, že musí ještě něco oznámit dívkách z gymnastiky, jen jsem zavrtěla hlavou do souhlasu a zavřela za sebou dveře.

Po deseti minutách všechny dívky šly do šatny, kromě Charlie, ta se převlékla už doma. Vzala si jen lehčí bundu, aby jí nebyla zima.

Vyšly jsme z budovy, kde jsme se ihned zastavily. Před budovou stála ubrečená Cristine. Když mě uviděla obejmula mě a brečela mi do ramene. Rozhodně jsem nevěděla co se stalo, ale bylo mi jí hodně líto, i když jí nemám v oblibě.

                                             Chloe

Chloe ✔Where stories live. Discover now