#20

3.7K 128 2
                                    

Podívala jsem se na hodiny, které ukazovaly pět hodin a dvacetosm minut. Je moc brzo, aby byl někdo vzhůru.

Vstala jsem a vydala se do koupelny, svlékla jsem si noční tričko a kalhotky. Vlezla jsem do sprchy a nechala dopadat kapky vlažné vody na mojí rozpálenou pokožku. Uvolnila jsem se a na vše zapoměla.

Po osvěžující sprše jsem si připadala jak miminko, kterému se nechce spát.

Rozhodla jsem se že si dojdu do kuchyně, pro něco k jídlu. Potichu jsem seběhla schody, aby mě nikdo neslyšel.

Otevřela jsem ledničku a podívala se co máme. Nakonec jsem si vzala jogurt a banán, po cestě ještě lžičku a rohlík.

Sedla jsem si na sedačku v obýváku a pustila televizi, je moc brzy aby dávaly dobré filmy. Tak jsem si pustila Disney Channel. Zrovna dávaly můj oblíbený seriál JESIE.

Banán jsem si položila na stoleček, otevřela si jogurt a začala jíst, k tomu jsem si přikusovala rohlíku a sledovala televizi.

V tom mi někdo dal ruku na rameno a já se málem počůrala strachy.

''Copak tu děláš ty strašidlo.'' Zašeptala Cris.

''Měla jsem děsnej sen, uz se mi nechtělo spát. Tak jsem si došla pro něco k jídlu. Chceš?'' Nabídla jsem jí jogurt, ale ona nesouhlasně přikývla. Myslím, že jsem za to ráda, když jsem nervózní tak jím a ta chvíle je právě teď, asi bych ji nedala ani sousto.

''Co se ti zdálo?'' Sedla si vedle mě.

''Umm.. Zdálo se mi o tom, že sem přijela naše pravá máma.. A chtěla nám sebrat Charlie..'' Po tom co jsem to dořekla se mi nahrnuly slzy do očí, nechci ji stratit. Je to jako kdyby Vám utekla kočka, která byla Váš jediný kamarád. Nebo když se vám odstěhuje kamarádka, se kterou jste si rozuměly. Nebo když vám odumře půlka srdce. Tak to prožívám já.

''To je mi líto.. Byl to jen sen.'' Pohladila mě po rameni a usmála se na mě. ''Neboj se, tebe ani Charlie by Molly, Já ani Jack nenechaly odejít nebo vzít, i když nemáte naší krev.'' V tu chvíli jsem ji obejmula, potřebovala jsem to, uklidnilo mě to.

Neuvědomila jsem si to, ale v jejím obětí jsem i usnula. Cítila jsem bezpečí, lásku a pravou rodinu, vše z Molly, Cristine a Jacka vyzařuje. Mám je ráda a dokonce i Cris.

Vzbudily mě tiché hlasy, které nebyli skoro slyšet.

''Jsou tak roztomilé Jacku, když spolu takhle spí.'' Zašeptala podle hlasu Molly.

''Asi nemohly obě spát, kdyz spolu takhle usnuly.'' Řekl mi velmi povědomý hlas, Cris asi spala. Protože byla o mě opřená a vůbec se nehýbala.

Pomalým pohybem jsem se od ní rozlepila a podívala se za sebe.

Celá jsem úplně zářila. Jack. On přijel!

''Jacku!!'' Zaječela jsem a vylítla na nohy, bohužel jsem tím vzbudila i Cris. Ta se okamžitě podívala za sebe.

Spadla jsem do jeho náruče a užívala si jeho přítomnosti.

''Tak moc jsi nám chyběl.'' Řekla jsem. Cris se konečně probrala a když poznala, že je tu Jack, okamžitě se vyhoupla na nohy a běžela do Jackovi otevřené náruče.

Všichni jsme se smály jako sluníčko na hnoji a užívaly si příjezd našeho posledního dílku z naší rodiny. Jen někdo tu chyběl a to Charlie.

Chloe ✔Where stories live. Discover now