#18

3.9K 138 3
                                    

V tom někdo zaťukal na okno a já leknutím nadskočila. Cris to asi neslyšela, protože se na mě podívala s nechápavým výrazem. Ihned jsem se podívala kdo ťuká. Asi jsem blázen, protože za oknem stál ON.

Cameron. Ten kluk, ze kterého se mi podlamují kolena, rozbuší srdce, červenají tváře a nervozita je vždy na prvním místě.

Musím Cris odsud dostat, nesmí ho vidět.

''Cris? Emm.. Jak to říct.. Mám pocit, že jsem to asi dostala.'' Řekla jsem tu největší pitomost co mě napadla, ale je to asi jediná možnost jak ji odsud dostat. Zkřivila jsem pusu a pokračovala.

''Musím se převléct.. Mohla bys prosím..'' Bože.. To je tak trapný.

''Jojo jasně. Bože promiň že tě ještě otravuji. Tak já jdu.. Pak tě zavoláme na palačinky.'' Když to dořekla, hned odešla.

Oddechla jsem si a otočila se k oknu. Za kterým stál rozesmátý Cameron. Nevím jestli to slyšel,ale mám divný pocit že jo.

Přeběhla jsem k oknu a otevřela ho.

''Takže krámy jo?'' Spustil Cameron a hodil úšklebek. Jen jsem ho bouchla do ramene.

''Přestaň. Musela jsem ji odsud dostat..'' Vyšvětlila jsem a on přikývl.

V tom ale hned propadl v výbuch smíchu a ja se zhrozila. On si něco šlehnul? Co budu dělat když ho tu někdo uvidí? Klid Chloe. Nejdřív zavři konečně to okno. Řekla jsem si v duchu, zavřela jsem okno a pokračovala.
Teď zamkni dveře, kdyby náhodou. A pak uklidni Camerona. Udělala jsem to co jsem si přikázala.

''Camerone přestaň! Někdo z domu tě uslyší a já budu mít problém.'' Zakřičela jsem šeptem. Opravdu nechci mít nějaký problém, jen kvůli tomu že se neumí uklidnit.

''Dobře dobře.. Už jsem v klidu.'' Řekla mezi smíchem, pak se zhluboka nádech a zase propadl v smích. Protočila jsem očima.

''Blbče.'' Praštila jsem ho ramenem a přešla do koupelny.

Vykonala jsem ranní hygienu a udělala si jemný makeup, zrovna jsem si nanášela druhou vrstvu řasenky, když se mi okolo pasu obmotaly silné klučičí ruce.

''Už se na mě nezlob.'' Řekl smutným hlasem a políbil mě na krk.

''Já se na tebe nezlobím. Jen nechci mít problém.'' Usmála jsem se do odrazu a zavřela řasenku. Otočila jsem se k němu čelem, upřeně se na mě díval. Pousmál se a obličejem se přiblížil víc k tomu mému.

''Víš že tě mám doopravdy moc rád?'' Zčervenala jsem.

''Jak moc rád?'' Řekla jsem svůdně.

''Bože tohle mi nedělej. Neříkej to tak svůdně.'' Zavrčel a skousl mi spodní ret. ''Miluji tě Chloe Edwards.'' Zašeptal a dlouze mě políbil.

Polibek jsem přerušila. ''I já tebe.'' Cameron se pousmál a pak se znova věnoval mým rtům.

''Nemohl jsem spát.'' Pošeptal, když rozdělil naše rty od sebe. ''Jen kvůli tobě, chtěl jsem ti to říct. Musel jsem tě vidět.'' Usmála jsem se a já si položila hlavu do jeho vypracované hrudi.

''Budeme tu jen tak stát?'' Zašklebila jsem se.

''A co jiného by jsme dělaly?'' Nahodil ten svůj úšklebek.

''No, nevím co ty, ale já jdu na oběd.'' Odtrhla jsem se od něj a nadhodila svůj úšklebek.

''Tak já půjdu s tebou.'' Zasmál se a namířil si to ke dveřím, já ho ale zastavila.

Chloe ✔Where stories live. Discover now