III. Évad/4.rész

279 31 4
                                    

A mosdó felett görnyedtem, miközben a tükörre pillantottam. 

- Mikor lesz ennek vége? Talán csak a képzeletem játszadozik velem. Össze szorított fogakkal tűröm a fájdalmat, a kínzó fájdalmat ami a hátamba hasít. Nem vagyok egy nyavalygós gyerek, most még is zokogok. 

- Jó látni hogy szenvedsz. A démon végighúzza ujjait a hátamon, mire én felszisszenek.A lábaim remegését nem  tudom megszüntetni, így végül összecsuklok a földön.  

- Hagyj békén. Erőm sincs hogy kiabáljak, így csak suttogom a szavakat. 

- Oh, ide nézz. A hátamhoz érinti jéghideg ujjait majd kitép egy tollpihét a hátamból. A fájdalom úgy söpör végig rajtam mint a hullám a tengerben. Összeszorítom a szemeimet.

- Nyisd ki a szemed! Parancsoló hangjával nem törődve még jobban össze szorítom a szemeimet.  - Nyisd ki a szemeidet! Belém rúg, mire én összegörnyedek. 

- Hagyj!  Üvöltök. - Hagyj! 

- Mihaszna, semmire kellő!  Visító hangja sérti a fülemet, még jobban összehúzom magam a földön, de ez sem véd meg attól a kíntól amit ő okoz nekem.  Megint belém rúg, de most sokkal erősebben! 

- Állj fel, nem mondom el még egyszer!  Nem mozdulok így egy újabb tollat tép ki a hátamból! - Semmi értelme hogy itt legyél, már rég meg kellett volna öljelek, mikor azt a semmire kellő ribanc barátnődet is megöltem! 

Elöntött a méreg, nem tudtam józanul gondolkodni, csak cselekedtem. Feltápászkodtam a földről majd a démon nyaka köré  kulcsoltam az ujjaimat! Ijedt tekintete még jobban ösztönzött arra hogy öljem meg így szorosabban szorítottam a nyakát mire vett egy utolsó lélegzetet. 

- Meg fogsz dögleni! Suttogta a szavakat majd össze csuklott a kezeim között! 

Érthetetlen érzelmek  II.-III. évad -  Ments meg!Where stories live. Discover now