Te vagy az első és az utolsó emlékem!

391 36 0
                                    

Matt szemszöge:

Hiába kutattam, kerestem őt, mintha köddé vált volna. A szemeimet marták a könnyek. Gondolkodva fordultam a tükör felé, majd beugrott valami. Egyetlen egy helyen még nem kerestem. Kirohantam a lakásból, ki az utcára. Csak rohantam és rohantam. Mikor végre elértem a motelt, berohantam az épületbe, majd lihegve léptem a recepciós nőhöz, aki unott képpel hangosan csattogtatta a rágógumit a szájában.

- Helló, miben segíthetek? Csillantak fel a szemei mikor végigmért tetőtől talpig. Undorodva vágtam egy grimaszt majd sietősen eldaráltam amit kérdezni szerettem volna.

A lány a számítógépen kezdett el pötyögni valamit, majd felnézett a gépről rám.

- 33- as szoba. Megint csak rohanni kezdtem

Nem vártam meg míg ideér a lift, így a lépcsőt használva rohantam fel a megadott szobához. Mikor végre elértem azt a szobát amit a nő említett, berontottam az ajtón. A földön megpillantottam Juliet. Zokogva rogytam le a lány mellé, majd a telefonomat előkapva, tárcsáztam a mentőket.

- Matt. Erőtlen hangja a lelkemig hatolt.

- cssss, ne beszélj. Zokogva szorítottam meg a lány aprócska kezeit. - Minden rendbe fog jönni. Suttogtam, miközben a könnyeim megállíthatatlanul folytak le az arcomon. Összeszorítottam a szemeimet, aztán megint csak rá figyeltem.

- Ugye majd boldog leszel? Nyújtja felém a kezét, majd az ujjaival végigsimít az arcomon. Halványan elmosolyodott, mosolya apró volt, még is annál gyönyörűbb.

- Julie, én nem... Belevágott a szavamba, újait a számra illesztette.

- Ígérd meg nekem, kérlek! Meghallottam a mentők szirénáját. Könnyeim leperegtek az arcomról, amit Julie szép nyugodtan letörölgetett. - Nincs semmi baj, csak kérlek ígérd meg nekem. Az ő könnyei is megeredtek, melynek láttán még jobban elkezdtem zokogni.

Majd végül bólintottam

Széles mosoly jelent meg arcocskáján.

- Köszönöm. Közelebb hajol hozzám, majd hosszasan megcsókol.

Abban a csókban minden benne volt. Féltés, szeretet, boldogság, megkönnyebbülés. Ajkaink elválnak majd egy utolsó mosoly jelenik meg arcán. Kezei kihullanak a tenyeremből szemei lecsukódnak.

  Kezei kihullanak a tenyeremből szemei lecsukódnak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Ne, nem hagyhatsz magamra. Zokogva borulok a lány mellkasára. - Nem hagyhatsz itt, még nem. Zokogva próbálom újraéleszteni, mikor meglátom arcát. Arcáról eltűnik a feketeség, bőre fehér színben kezd pompázni.

A mentősök berohannak az ajtón majd elkezdik újraéleszteni a halott lányt, engem meg arrébb visznek. Levegőért kapkodom, olyan mintha valaki elakarná venni tőlem a levegőt. Fáradtan csukom le a szemeimet, majd lassacskán elnyel a sötétség.


Érthetetlen érzelmek  II.-III. évad -  Ments meg!Where stories live. Discover now