You can choose

1.3K 60 5
                                    

V minulé kapitole:

Najednou se nad mou hlavou objevila žárovička a já měl vyhráno.

Co je lepším trestem, než nechat submisiva, aby se potrestal sám?

___

Přišel jsem do herny a spatřil Erena jak klečí uprostřed místnosti. Byl zcela nahý a oblečení měl poskládané do komínku v roku místnosti. Hodný to chlapec.

Nic neříkajíc jsem si sedl do koženého křesla a dobrých pět minut na něho koukal. Bylo mi naprosto jasné, že o mně ví. Čekal jsem jen na to, až mu bude můj pohled nepříjemný a koukne se na mě. To také po chvíli udělal a já tak mohl pokračovat ve svém plánu.

„Erene? Víš, co má teď přijít?"

„Trest, Pane?"

„Správně." Došel jsem k němu a prudkým pohybem mu zaklonil hlavu dozadu, aby na mě pěkně viděl. „Ale dnes to uděláme jinak."

V očích se mu objevil náznak zmatení a neklidu. Sedl jsem si zpět na křeslo a začal vysvětlovat pravidla: „Dnes se potrestáš sám. Je mi jedno jak." Stále nechápavě se na mě díval.

„Můžeš si vzít jakoukoliv věc, co tě napadne. A bolest si budeš způsobovat sám. Já se budu pouze dívat." Kývl na znak, že rozumí.

„Pamatuj ale, že pokud nebudu spokojený, tak pak budu muset trest provést já a už teď ti můžu odpřísáhnout, že se ti to líbit nebude. Tak... připraven?"

„Ano, Pane."

„Tak začni." Dořekl jsem a pohodlně se usadil na židli.

Eren vstal a přešel ke skříním, které ukrývají mnohá tajemství. Začal se dívat dovnitř a přemýšlet, čím by mě asi nejvíc potěšil. Upřímně, jsem hrozně natěšený, co si připraví. Pohledem hltám každý jeho pohyb, snažíc se vyčíst z jeho tváře byť jen náznak toho, co se právě chystá udělat.

Po chvíli je hotový a přejde doprostřed místnosti s košíčkem kolíčků na prádlo. V očích mi skáčou jiskřičky a rty semknu v natěšení. Tohle je jedna z věcí, kterou jsem chtěl vidět!

Z košíčku si vezme hrst kolíčků a začne si je přidělávat na své nahé tělo. Začíná od ušních lalůčků, kdy každý z nich obdaruje jedním kolíčkem. Poté směřuje o trochu dál a to konkrétně na své rty. Opatrně vezme jeden kolíček a připne ho do levého koutku svých dolních rtů. Připne další čtyři a jeho rty jsou již v plné moci krásných kolíčků, které vysílají štiplavou bolest do celého těla. Jemně si jazykem přejede po kolíčcích pro větší uvolnění bolesti.

V puse se mu tvoří nahromaděné sliny, které však již nemůže polknout

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

V puse se mu tvoří nahromaděné sliny, které však již nemůže polknout. Mnoha lidem to může připadat asexuální, ale v téhle chvíli to jen podtrhuje Erenův celkový dojem.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: May 04, 2020 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Master's pet [ERERI]Kde žijí příběhy. Začni objevovat