Reward

2.3K 143 4
                                    

V minulé kapitole:

„Co bys řekl na to, že bychom si teď udělali čas jen pro sebe?"

„Moc rád, můj Pane."

___

Dovedl jsem Erena k obrovské posteli na kterou jsem ho shodil. Koukal na mě svůdným pohledem a doslova ze mě strhával oblečení. Sáhl jsem si do zadní kapsy a vytáhl dlouhou látku z černého sametu. Ruce jsem mu svázal k sobě a připevnil k čelu postele.

Vrhl jsem se mu po krku a tvořil znaménka okolo jeho pulsující tepny. Pokračoval jsem dál k levé klíční kosti, kde jsem mu udělal dalších pár znamének. Vrátil jsem se zpátky k jeho krku a jazykem si razil cestu až k jeho rtům.

Plně jsem se ponořil do těch dvou plných polštářků. Líbali jsme se dravě a nenasytně. Eren se snažil všemožnými způsoby dostat z pout, ale marně. Když jsem se dostatečně nabažil jeho rtů, jazykem jsem pokračoval k pravé klíční kosti, do které jsem také několikrát kousl.

Mou pozornost upoutaly již plně vztyčené bradavky mého submisiva. U nich jsem se také zastavil a věnoval jim patřičnou péči. Občas jsem silně zatahal, občas jsem jen jemně kroužil okolo. Dělal jsem to schválně. Eren se pode mnou kroutil jako žížala. Bylo fascinující sledovat jeho výrazy ve tvářích, když jsem mu dopřával bolest a hned na to slast.

Rozhodl jsem se ho ještě chvíli potrápit, protože koho to nebaví, že?

Přes látku kalhot jsem mu svýma rukama vytvářel hotové obrazce a náramě si užíval jeho ztrápený pohled

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Přes látku kalhot jsem mu svýma rukama vytvářel hotové obrazce a náramě si užíval jeho ztrápený pohled. Nakonec jsem mu kalhoty sundal a na chvíli se zadíval na jeho poklad. Je celý jen můj.

Záměrně jsem se mu však vyhnul a líbal vnitřní stranu jeho levého stehna. I zde jsem zanechal pár svých značek. Pomalým tempem jsem přešel na pravé stehno, které jsem si také označkoval. Už se těším, až se vybarví do fialova.

Dětskou pusinku jsem také věnoval jeho vstupu, načež se mi dostalo jen slastného zavzdychání. Jak já miluju ho škádlit. Vždy vypadá tak nádherně, když je v úzkých kvůli velké pozornosti, kterou mu tak často nedávám.

Pokračoval jsem výš a postupně jsem pusinkoval celý jeho podbřišek, ale záměrně jsem se vyhýbal jeho chloubě. V mysli jsem přemýšlel, jestli ho ještě chvilku potrápit, anebo mu dopřát slastné uvolnění už teď. Dal jsem mu slabou pusu na špičku jeho penisu, ze kterého vytékal preejakulát doslova proudem.

„Pro-sím..." Zavzdychal slastně Eren. Je na něm jasně vidět, že si přeje, abych si vzal jeho poklad konečně do své pusy. Já s tím problém nemám, udělám to velmi rád, ale přece... Koho by nebavilo ho trápit, že?

„O co prosíš?"

„P-Pane..." Zaklonil slastně hlavu, když jsem foukl studený vzduch na jeho horkou chloubu.

„Musíš si říct Erene. Jinak nevím, co chceš."

„Mohl bys... ehm... ach... to konečně udělat?"

„Mohl. Ale co myslíš tím to?" Oh bože, tohle mě tak baví! A ještě ten jeho ztrápený obličej k tomu. Pokud to bude takto ještě chvíli, tak se z toho snad udělám dřív než on.

„Mohl bys ho... vzít do... pusy?"

„Ale samozřejmě kurvičko."

Jazykem jsem přejel po celé jeho délce. Dával jsem si záležet, aby vše probíhalo až mučivým tempem. Poté jsem se vrhl na špičku, po které jsem kroužil jen špičkou svého jazyka. Stále jsem po očku sledoval výrazy měnící se v Erenově tváři. Z očí mu vytékaly malé slzičky, které však nebyly vytvořeny na základě bolesti, ale neuvěřitelné a neutuchající slasti, které se mu právě dopřávalo.

Přidržel jsem si jeho chloubu rukou a o sekundu na to si ji vzal do úst skoro až po kořen. Dávicí reflex mám už dávno zvládnutý, tak jsem s tím neměl žádný problém. Rozhodl jsem se však jít ještě dál a zasunul si jeho poklad ještě více do krku. Kořen mého nosu se dokonce dotýkal Erenova podbřišku. Chci, aby si dnešní den pamatoval v co nejlepším světle.

Trochu jsem zakašlal a tím jsem vypravil do jeho těla slastné vibrace. Eren mi na oplátku tak krásně zavzdychal, že jsem si myslel, že nás musí slyšet i za hranicemi sousedního státu. Ucítil jsem jeho dlouhé prsty ve svých vlasech. Koukl jsem se na něj, v očím se mu značila touha si sám udávat rychlost.

Chlapeček rychle zapomněl, kdo je tady ten dominantní. Pevným stiskem za jeho zápěstí jsem mu ruce sundal z mých vlasů. Tak hodný na něj nebudu. Chci ho přivést k vrcholu, o kterém se mu nikdy ani nesnilo. Sice je pravda, že mu to nedám hned, ale on mi za to ještě poděkuje, protože tak silné vyvrcholení, jaké mu dám dneska... Z toho se bude vzpamatovávat ještě dlouho. 

Eren křečovitě svíral prostěradlo. Jeho hrudník se zběsile zvedal, stejně tak jako jeho pánev. Silně jsem mu tedy sevřel boky a přitiskl ho ještě více k posteli.

Velmi pomalým tempem jsem mu začal kouřit. Pomáhal jsem si přitom jazykem, kterým jsem ochutnával celou jeho chloubu.

„M-Můj Pane..." Zavzdychal ztrápeně. Vysunul jsem si jeho penis ze svých úst a tázavě se na něho podíval.

„Prosím... udělám cokoliv." Viděl jsem na něm, že je na pokraji zhroucení. A to jsem mu ještě chtěl nasadit kroužek.

„Cokoliv říkáš?" Tahle jeho nabídka byla velmi lákavá. Schovám si ji do budoucna, určitě se bude hodit.

„A-Ano, Pane."

„Tak tedy... dobře. Zapamatuju si to, Erene."

Nedal jsem mu prostor na odpověď a znovu pohltil jeho chloubu. Hned ze začátku jsem nasadil rychlé tempo. Chci mu udělat dobře! Dnes je jeho velký den.

Ještě jsem zrychlil a Eren už ani nevzdychal.

Nestíhal to.

Cítil jsem, jak mu v pokladu zacukalo a tak jsem přidal ještě zoubky. Ale jen lehce, abych mu nějak neublížil. Pustil jsem mu boky, které jsem doteď stále držel. Všiml jsem si malých fialových flíčků.

Eren trhaně zavzdychal a boky přirazil proti mé puse. Hned sekundu na to jsem ucítil hořkou chuť jeho nadílky na jazyku.

Nepolykám.

Já zásadně nepolykám.

Vrhl jsem se na jeho rty a předal mu kousek sebe samého. Poslušně polkl a zadíval se mi do očí. Odvázal jsem jeho ruce a přitulil si ho ke své hrudi. Objal mě velmi pevně a já mu dal pusinku na líčko, na nos, víčko a konečně na rty.

„Miluju tvé rty Erene. Jsem rád, že je teď můžu chutnat každý den."

Nad mým komplimentem se jen sladce zachichotal azčervenala mu líčka. Není moc sebevědomý a komplimenty se mu nepřijímají velmilehce. Na tomhle ještě musíme v budoucnu zapracovat.

Master's pet [ERERI]Kde žijí příběhy. Začni objevovat