26

245 2 0
                                    

pov evi

mama roept liv lachen en rent naar me toe. ja zeg ik en til der op. papa mij pakken lacht ze. wilt papa jou pakken vraag ik ja zegtze. 

dion komt de keuken binnen en loopt naar me toe. hey babe zegt hij hey zeg ik en hij drukt een kus op me lippen. iell zegt liv ik grinnik.

we zijn nu 4 jaar later dion en ik zijn nog steeds samen liv is al 4 en de tweede is op komst. we wonen nu op ons zelf en me broertje komt vaak genoeg langs.we wonen dicht in de buurt van onze ouders. ik ben fotograaf geworden en dion voetbaltrainer. ik ben nu al 6 maanden zwanger. als de bel gaat kijk liv op. opa en oma vraagt ze ik denk het wel zeg ik. kom liv zegt dion. ze rennen naar de deur. 

hey kleine meid hoor ik pap zeggen. pap en danielle zijn uit elkaar gegaan door een ruzie. liam en sophia zijn nog gewoon bij elkaar.hey pap zeg ik hey lieverd zegt hij. ik geef hem een knuffel. ik geef liam en sophia ook een knuffel. mama mag ik naar buiten vraagt liv ik knik. ik maak der de deur open. samen met daan rent ze naar de trampoline die we in de grond hebben gedaan dat ze er niet van af kunnen vallen. we gaan buiten zitte. drinken vraag ik biertje zeggen pap en liam water zegt sophia. waar is lily vraagt dion vriendje zegt liam.

we pakken wat te drinken. en hoe is het nou hier vraagt liam goed zeggen we. hoelang moet je nog vraagt liam 3 maanden zeg ik. oeh bijna zegt sophia ik knik. pap kan liv ergens die week naar jou komen vraag ik hij knikt.

ik kijk even naar liv en daan en zie ze leuk springen. 

als liv ziet dat ik kijk rent ze naar me toe met daan achter haar aan. mama mag daan en ik koekje vraagt ze ik knik en sta op.de kids lopen me achter na. ik pak de koektrommel en laat ze kiezen. 

onze pup jagger word wakker. we hebben een husky van een paar weken uit. ik til hem op en loop naar buiten. sinds wannneer hebben jullie die vraagt sophia 2 weken zegt dion. aww wat een schatje zegt pap. evi zeker zegt pap ja en liv zegt dion lachend. ik ga zitten en jagger blijft op me schoot. 

mama ik wil bij jou zegt liv ga maar even bij papa zeg ik. ze springt bij dion opschoot. jagger springt van me schoot en rent op zijn bal af.  mama mag ik voelen vraagt liv de baby schopt nu niet lieverd zeg ik ze knikt. 

daan loopt naar me toe en geeft me opeens een knuffel. hey binkie zeg ik wanneer mag ik weer komen slapen vraagt hij snel zeg ik hij knikt en kruipt op me schoot. hoe gaat het op voetbal vraag ik goed we hadden gewonnen zegt hij blij goed zo zeg ik. 

evi papa is saai zegt daan hoezo vraag ik lachend. papa is altijd werken zegt hij. dan zeg je papa je hebt genoeg gewerkt kom voetballen zeg ik hij knikt. ik kijk pap met een smekend gezicht aan hij knikt. 

daan je wou evi nog iets laten zien zegt pap. ow ja zegt hij en loopt naar pap. daan geeft me zijn rapport. ik kijk er na. je hebt een super rapport binkie zeg ik.

de kids gaan weer veder spelen. ik leg moe me hoofd op dion zijn schouder. moe vraagt pap ik knik.

als onze ouders weg zijn leggen we liv in bed en gaan onder op de bank zitten lekker niks doen. dion legt zijn hand op me buik.

zullen we gaan slapen vraag ik hij knikt. we lopen naar boven ik kleed me om en kruip me bed in.

ik ga met me rug tegen dion aan liggen. night babe zegt hij night love zeg ik.


Daddy TomlinsonWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu