13

357 3 1
                                    

pov evi

ik zit met fenne op het terras in het zonnetje. okey niet omdraaien zegt ze hoezo vraag ik gewoon niet doen zegt ze. ik draai me toch om en zie dion met emma zoenen. ik sta op en ren weg.

evi wacht roept fenne. ik stap op me fiets en fiets snel naar huis. als ik thuis kom ren ik snel naar me kamer en sluit me op. gister hadden we een jaar samen en nu loopt hij te zoenen met een ander zijn ex nog wel.

evi maak open roept pap evi maak die deur open zegt pap.

ik hoor hem rommelen shi hij heeft de sleutel. als pap in me kamer is ren ik in zijn armen.wat is er lieverd vraagt hij. dion hij huil ik. wat is er vraagt hij. dion hij stond te zoenen met emma huil ik tegen zijn schouder. wat zegt hij en zijn grip word sterker. 

kom we gaan naar onder bij danielle zitten dan krijg je ijs en chocola van me zegt hij nee ik blijf op me kamer zeg ik. lieverd je zelf opsluiten heeft geen zin zegt hij.

onder gaat de bel en we horen dat danielle de deur open maakt. louis kan je komen roept ze.

we lopen naar onder. meneer tomlinson u heeft geen voogdij meer over uw dochter zegt een man. wat nee dat kan niet zomaar zegt pap. 

we hebben van de moeder van evi te horen gekregen dat u uw dochter misshandeld zegt hij. dat is niet waar zeggen papa en ik. en toch ga je mee zegt hij en trekt me aan me arm mee. papa roep ik. pap wil achter me aan rennen maar twee mannen houden hem vast.

ze duwen me de auto in. waar ga ik heen vraag ik je moeder zegt hij bot.

ik kom bij een huis aan ze duwen me naar binnen. evi zegt een vrouw. raak me niet roep ik. ik ben je moeder ja roept ze. waar was je dan al die 15 jaar roep ik. ga naar je kamer roept ze ik blijf staan. ze loopt richting een deur. kom je nog zegt ze ik loop met der mee. hier is je kamer zegt ze. ik loop er naar binnen. dankje zeg ik zacht. ze loopt de kamer uit ik doe de deur opslot en ga op bed zitten. ik pak me telefoon.

dion.heey babe

ik heb geen zin in hemm en blokkeer hem.

ik.alsjeblieft papa kom me hier weg halen

papa. waar ben je xx

ik stuur hem het adress

bedankt dat jullie me dochter hebben terug gebracht zegt me moeder. we doen het graag dat die eikels het gewoon geloofde zegt een man. als de bel gaat.

ik wil me dochter terug eleanor je hebt 15 aar lang niks om der gegeven roept pap. ik ren naar de deur. ze zijn niet echt van de rechtbank zeg ik wat zegt hij. ik vertel hem alles. kut wijf roept eleanor. pap trekt me mee. we stappen snel de auto in.

liam.heey dion is helemaal aan het stressen hier dat je hem hebt geblokeerd wat is er aan de hand xx

ik.weet hij best zelf

als we thuis komen ga ik aan de keukentafel zitten. liam komt zo zegt pap nee zeg ik. pap zeg ik ja zegt hij. en dan gaat de bel. pap staat op en maakt de deur open. als ik dion zie wil ik naar boven lopen. evi zegt dion laat me met rust zeg ik. zeg dan wat ik fout heb gedaan zegt hij. je bent vreemd gegaan met je ex roep ik en ren naar boven. ik sluit me op in me kamer en val huilend op bed.

pov dion

wat heb je gedaan zegt mam. ik moest anders gebeurde er iets met evi zeg ik. of er nu niks is met evi zegt pap. ze zou dan in het ziekenhuis terecht komen ja roep ik. dion jullie waren gister een jaar samen en de dag erna doe je dit zegt mam. 

dion evi der leukemie is terug zegt louis wat zeg ik. het was dus niet helemaal weg waardoor het is terug gekomen zegt hij. hoelang weten jullie dit al vraag ik twee maanden zegt danielle. waarom heeft ze me niks verteld vraag ik. ze is bang dion de leukemie is kwaadaardig zegt louis. ik ga op de trap zitten. 

ze moet worden opgenomen in amerika dat daar de hulp beter is zegt hij. nee zeg ik ze weten niet of ze het gaat halen daarom wilde ze je niks vertellen zegt pap. jullie wisten het zeg ik ja louis heeft het ons gezegd zegt mam. 

dus jullie dachen dion krijgt opeens te horen evi is dood door leukemie zeg ik boos. dion evi wou het je gana vertellen vandaag maar toen ze met fenne in de stad was zag ze jou zegt louis. misschien kan ik maar beter dood gaan zeg ik. dion hou op zegt pap. 

ik loop naar boven naar evi der kamer. ik klop op de deur. evi zeg ik rot op roept ze. evi alsjeblieft zeg ik. ik pak de sleutel die boven der deur ligt. ik maak de deur open. ze ligt huilend op bed. onze fotolijstjes liggen kapot op de grond. evi zeg ik ga weg zegt ze. waarom heb je me het niet verteld vraag ik. waarom heb jij me niet verteld dat je nooit van me gehouden hebt roept ze boos. ik hou wel van je ik moest het doen anders zou je in eht ziekenhuis terecht komen zeg ik. ja tuurlijk ik moet dat geloven zegt ze. ik pak me telefoon en laat iets afspelen.

je zorgt maar dat je met me zoend als evi het ziet anders zie je der nooit meer terug zegt emma. 

en met nooit meer zien bedoel ik ook echt nooit meer zien zegt ze.

ow en dion als je dit tegen iemand zegt is het doei lily en doei evi zegt ze 

evi vliegt om me nek en huilt veder. het spijt me zo zeg ik jij hebt niks fouts gedaan huilt ze. wel waar zeg ik en duw der van me af. 

dion zegt ze zacht ja zeg ik. ik weet niet of ik veder kan zegt ze hoe bedoel je zeg ik. ons ik moet naar amerika ik weet niet eens of ik me 16de verjaardag haal zegt ze. nee evi ik hou van je zeg ik. sorry dion zegt ze zacht. nee evi alsjeblieft zeg dat het niet uit is ik hou van je zeg ik. dion ik durf je niet te zeggen als ik terug kom uit amerika zegt ze. 

evi alsjeblieft zeg ik smekend. sorry zegt ze. ze drukt een kus op me lippen. het spijt me zo snikt ze alsjeblieft ik wil bij je blijven zeg ik. je kan niet mee naar amerika dion zegt ze waarom niet school boeit me geen fuck zeg ik.  het kan echt niet zegt ze zacht waarom dan niet vraag ik. ik heb het al aan je ouders gevraagd het mag nie zegt ze. fuck me ouders je bent belangrijker nu zeg ik. dion praat niet zo over je ouders zegt ze maar....nee als je mij kwijt bent praat je anders zegt ze. evi ik raak je niet kwijt weet je nog niet hopen maar doen zeg ik. 

dion de arsten hebben gezegd dat ik me 16de verjaardag niet eens haal zegt ze.dion evi zegt pap. waarom mag ik niet mee naar amerika vraag ik dion je hebt gewoon school zegt mam. dus ik moet opschool maar gaan afwachten tot ik het nieuws krijg of ze kanker vrij is of dood is zeg ik boos. dion zegt pap. als ik op school zit gaat het toch slecht met me zeg ik. 

evi staat in een knuffel met der vader. ik ga op der bed zitten en kijk naar de foto van ons wee die op de grond liggen. 

best je mag mee naar amerika zegt pap. liam zegt mam als hij hier blijft gaan zijn punten toch alleen maar omlaag zegt pap. 

evi komt naar me toe en gaat op mijn schoot zitten.we laten jullie even alleen zegt louis. we reageren niet.

als ze uit de kamer zijn.

niet hopen maar doen zegt evi zacht. ik glimlach naar der. jij gaat die 16de verjaardag halen en je 20ste ook en daarna ook allemaal zeg ik. ik hou van je zegt ze ik ook van jou zeg ik.

Daddy TomlinsonWhere stories live. Discover now