17

348 5 0
                                    

pov evi

ik word wakker van de wekker. ik zet hem uit en draai me om naar dion. hey babe zegt hij en slaat zijn armen om me heen. ik wil er niet uit zeg ik dan blijven we liggen zegt hij ik knik. we hebben weer een hotelhuis.

-

evi en dion jullie komen nu jullie bed uit zegt harry nee zeggen we.  liam en louis roept hij ja roepen ze. zeg eens dat jullie kinderen uit bed moeten komen roept harry. ze komen de kamer binnen. we roepen jullie wel als we weg gaan zegt pap. 

ze lopen de kamer uit. jullie zijn echt erg zegt harry en loopt de kamer uit. ik pak me laptop en ga naar netflix. 

ik heb honger zegt dion dan gaan we even iets eten zeg ik. we stappen uit bed en lopen naar de woonkamer. hebben we nog iets te eten vraagt dion nee ze zijn nu boodschappen doen zegt liam.  

staat je goed evi zegt pap ik kijk he vragend aan. dion zijn shirt zegt hij ow zeg ik. ik pak me boeken er bij en ga nog even wat leren. dion komt naast me zitten en komt me helpen.

we zijn er weer zeggen mam sophia eva en robin. 

snap je het vraagt dion ik knik. ik kom zo zegt hij en drukt een kus op me wang. dion komt weer terug zitten en legt een tosti voor me neer. dankje zeg ik alsje zegt hij. 

-

gaan jullie je klaar maken we gaan zo zegt niall is het al zo laat vraag ik ja zeggen ze.  ik kleed me om me haar is gister gedaan.

ik stap in me schoenen en dan gaan we ik heb nu me bril op. ja ik heb een bril dat ik slecht begon te zien. ik heb hem niet altijd op dat ik der nooit zin in heb. 

als we er aan komen gaan we naar de kleedkamer. dion gaat eerst in de stoel zitten. welk liedje gaan jullie zingen vraagt harry. you and i van jullie en mercy van shawn zeg ik ze knikken.

evi ik heb voor jou een paar hakken zegt lou okey zeg ik. kom je toch nog een beetje in de buurt van mijn lengte lacht dion. evi ik heb twee jurkjes voor je moet je even kijken welke je leuker vind zegt ze ik knik. de witte is leuker zeg ik ze knikt. 

dion je bent klaar zegt lou hij knikt en staat op. ik ga zitten ze begint me haara een beetje bij te stijlen. dat je jurk gewoon wit is wil ik voor een rode lip doen zegt ze ja is goed zeg ik.

je bent klaar zegt ze ik knik. ik kleed me om en trek dan me hakken aan.

wat dion aan heeft moet ik echt aan perfect denken zegt niall

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

wat dion aan heeft moet ik echt aan perfect denken zegt niall. dit is de trui van liam zegt lou. niet zeggen ze. ja die vond ik nog ergens en dacht die laat ik dion aan doen zegt lou. nice zegt liam.

we openen de show en ergens in het midden nog moeten we nog eens zingen.

dion evi komen jullie zegt een man die hier werkt we knikken. de rest zit al allemaal in de zaal. we gaan op de plek staan op het podium het is nog helemaal donker ze zien ons niet.

dion begint met zingen en dan gaan ze lichten aan. ik kijk hem glimlachend aan. 

als die hoge noot van ayn komt is iedereen in de zaal stil. ik neem even adem en doe hem dan gewoon. je hoort iedereen uit hun dak gaan. als ik die note gedaan heb halen we onze microfoons van de standaard af en lopen we een stukje naar voor.

op het laatste draaien we naar elkaar toe. 

oh you and i 

you and i zing ik de laatste noten.

we geven elkaar een knuffel en dan komt de presentator er bij.

dion evi dit was geweldig zegt hij dankje zeggen we. jullie familie zit daar maar hadden jullie ooit gedacht om jullie vaders stemmen over te nemen vraagt hij. nee ik wil eigenlijk helemaal niks met zingen doen zeg ik. zo'n mooie stem en niks met zingen doen vraagt waylon zijn naam hangt aan de stoel.

en jij dion vraagt hij. ook niet zegt hij. vader payne en vader tomlinson die twee kinderen van jullie zijn gek als ze toch niks met hun stem doen zegt ali B. we gaan ze niet dwingen zegt pap. 

we zitten weer backstage ons te vervelen. we praten wat met de finalisten. 

als we weer moeten gaan zingen heeft dion een gitaar en zijn microfoon sta op de standaard. 

-

gisteren was het echt leuk vandaag gaan we weer naar londen. 

als we thuis komen ligt er een brief op de deur mat.

evi tomlinson staat er op. ik maak hem open e kijk wat er op staat.

pap hoe hete dat management van jullie vraag ik modest hoezo vraagt hij. ze willen dat ik een contract teken zeg ik. serieus vraagt hij ik knik en geef hem de biref. ga je het doen vraagt hij ik weet het niet zeg ik. denk er maar eens goed over na zegt hij ik knik.

ik word gebeld het is dion.

heb je ook een brief gekregen vraagt hij gelijk. ja zeg ik wat doe jij vraagt hij ik weet het nog niet zeg ik. ik ook niet zucht hij. maar ik moest je ook nog bellen dat wij een weekje weg zijn zegt hij okey is goed zeg ik. voordat we gaan kom ik nog even langs zegt hij is goed zeg ik. doei babe zegt hij doei zeg ik.

ik hang op en ga op de bank zitten. wat is er vraagt pap. dion heeft ook een brief gekregen en hij is een week weg zeg ik. wij ook want wij gaan op wintersport zegt hij echt vraag ik ja met de horans zegt hij nice zeg ik. ga je spullen maar pakken zegt hij ik knik en ren naar boven.

ik zoek me ski broek jas en al die dingen en leg het in me koffer. evi dion is er roept pap stuur maar naar boven roep ik. 

hey zegt hij ik kijk op. hey zeg ik en loop naar hem toe en geef hem een kus. wat ben je aan het doen vraagt hij ski spullen pakken zeg ik hij knikt. 

dion zeg ik ja zegt hij. wat nou als we het doen vraag ik.dan gaan we samen de wereld over zegt hij ik glimlach e ga op zijn schoot zitten. ik hou van je zeg ik ik van jou zegt hij en kust me dan ik kus hem terug als hij om toestemming vraagt geef ik hem die. hij legt me op bed neer en komt boven me hangen.

dion evi kom eens roept pap we trekken terug en zuchten. ik spring op dion zijn rug hij loop naar onder toe. 

als jullie het willen gaan doen overleg het eerst met ons zegt liam. we kijken ze vragend aan. modest zegt pap ow ja is goed zeggen we. wat dachten jullie dan vraagt sophia. ik snaptje het niet zeggen we. 

we moeten zo gaan dion zegt sophia hij knikt en zucht. ik sla me armen om zijn middel en zucht. je bent zo klein zegt dion ik sla op zijn kont. vroeger niet genoeg schoppen onder je kont gehad evi zegt liam. dus was ik een heel lief meisje zeg ik ben je nu nog lieverd zegt pap. inderdaad zegt dion en drukt een kus op me haar. 

we moeten nu echt gaan zegt liam. ik sla me armen om dion zijn nek en ga op me tenen staan. zou ik je het makkelijk maken vraagt hij en tilt me op. ik sla me benen om zijn middel. ik hou van je zeg ik zacht ik ook van jou kleintje zegt hij ik griinik en kus hem dan. 

ja genoeg zegt pap. we trekken terug ik leg me hoofd in zijn nek. kom op het is maar een weekje zegt liam. toen mam voor een weekje naar huis moest deed je ook zo zegt dion en ik begin te lachen. hij zet me neer.

als ze weg zijn ga ik veder met inpakken.

Daddy TomlinsonDonde viven las historias. Descúbrelo ahora