12

389 3 0
                                    

pov evi

vandaag moet ik weer naar school de tour is afgelopen. ik kijk er erg naar tegen op. ik ben naar een niveau lager gegaan dat het anders te moeilijk was. als ik op school komt kijkt iedereen me aan. ik loop naar binnen en leg me jas en wat boeken in me kluisje. hey babygirl zegt dion ik glimlach en draai me om. als er wat is app je me dan vraagt hij ik knik. wat heb je als eerste vraagt hij gym zeg ik van wie vraagt hij. geen idee zeg ik. ik heb ook gym zegt hij. ik kijk op me rooster. we hebben samen gym zegt hij nice zeg ik hij knikt. we lopen naar de kleedlokalen.

ik zie dat emma er ook is. ik kleed me om en loop dan de gymzaal binnen. ik zie noah en dion al zitten. hij seint me ik loop naar hem toe. trek je niks van emma aan okey zegt hij ik knik. we moeten bij onze eigen klas gaan zitten.

okey maak een tweetal van de andere klas zegt de leraar. dion loopt gelijk naar me toe. okey emma noah dion en evi dat jullie op tour waren...emma was niet mee op tour zegt noah.is dat waar emma vraagt de leraar. nee ik was...niet waar zeggen dion en ik.

als je mee was op tour he vertel eens hoe was het in rotterdam vraagt hij. erg leuk zegt ze. fout ze waren in amsterdam waar was je al die maanden emma vraagt de leraar. onze familie aan het lastig vallen meneer zegt dion. emma ga je maar melden dat je maanden afwezig was terwijl je op school had moeten zijn zegt hij. ik hoop dat je weer kanker krijgt zegt ze tegen me. dion wrijft over me arm. je komt er bij mij niet meer in roept de leraar.

evi gaat het vraagt hij ik knik. okey wat ik wou zeggen dat jullie op tour waren we zijn nu bezig met bewegen op muziek zegt hij. ik begin te glimlachen. 

vandaag moet je je vertrouwen zien te winnen zegt hij. wie zit hier op dansen vraagt hij ik steek me hand omhoog en ik ben de enigste.

kom eens naar me toe rennen en spring dan zegt hij euhm okey zeg ik aarzelend. ik ren en spring en hij houd me boven zijn hoofd. hij zet me weer neer en ik loop terug naar dion. dit gaan jullie dan niet leren maar wel andere dingen zegt hij.

na de gym hebben we pauze. ik loop de kleedkamer uit en zie noah en dion staan. ik pak dion zijn hand vast. hij kijkt op en glimlacht. ik loop maar met ze mee. dion ej weet...kop dicht zegt hij geirriteerd.  ik ga naast hem zitten.

me ouders zijn dit weekend weg zin ome te komen slapen vraagt hij is goed zeg ik. 

als de bel gaat ga ik naar me les. een meisje komt naast me zitten. ben je echt de vriendin van dion vraagt ze ik knik. 

-

het is eindelijk weekend ik fiets samen met dion naar zijn huis toe. er liggen kleren van mij daar. dion en ik zijn morgen ook een half jaar samen. we zetten de fietsen achter neer. pap mam roept dion keuken roepen ze. 

hoi evi zeggen ze hoi zeg ik. wil je wa drinken vraagt dion cola zeg ik hij knikt. ik ga naast liam zitten. waar is lily vraagt dion speelkamer zegt liam.

dion wat zou je er van vinden van nog een broertje of zusje vraagt sophia. mam ik ben 17 ik vind het verschil van mij en lily al groot zegt hij ze knikken. hoezo vraagt hij nee gewoon zegt liam. willen jullie nog een kind dan vraagt hij weten we niet want ja je hebt gelijk het verschil is groot zegt sophia. 

mam pap wat zou je er van vinden om opa en oma te worden zegt dion. wat evi zeg toch niet dat je zwanger bent je vader schiet je af zegt liam. dion en ik schieten in de lach. ik wou gewoon even kijken hoe jullie reageren zegt dion lachend. dion even serieus nu he als jullie het doen we hebben er geen moeite mee maar kijk uit evi is pas 15 he zegt liam. ja pap zucht hij. evi slik je de pil vraagt sophia ik knik. waar gaat lily eigenlijk heen vraagt dion oma zegt sophia. welke vraagt hij mijn ouders zegt sophia dion knikt. 

als liam en sophia weg zijn gaan we op de bank liggen. ik krijg een broertje of zusje zeg ik echt vraagt hij ik knik. vind je het leuk vraagt hi weet ik niet zeg ik.

wat wil je eten vraagt hij pizza zeg ik is goed zegt hij. wanneer gaan we voetballen met manchester vraagt hij zou papa regelen zeg ik hij knikt. 

in de avond kijken we samen een film in bed. ik lig tussen zijn benen. 

dion kust opeens me nek. dion zeg ik hij gaat door en negeert me.

ik ga naar voor dat die wel moet stoppen. ik kijk dion aan. sorry lieverd zegt hij. ik ga schuin op zijn schoot zitten en leg me hoofd op zijn borst. 

heb je het al eens gedaan vraagt hij wat vraag ik. ik stel de vraag anders ben je nog maagd vraagt hij ik knik. zou ik de eerste mogen zijn vraagt hij maar...ben je bang dat het pijn doet vraagt hij ik knik.ik doe voorzichtig als het echt te pijn doet stop ik okey zegt hij ik knik bang.

ik doe rustig aan zegt hij okey zeg ik zacht. 

hij legt me op me rug neer en kust me dan. hij trekt me shirtje uit en die van hem zelf.  als hij me weer kust drukt zijn riem in me buik. je riem doet pijn zeg ik. 

als we naakt zijn. wil je het je kan nu nog terug zegt hij ik knik. zeg het babe zegt hij ik wil het zeg ik hij knikt en staa op. hij komt weer boven me hangen.  geef me je hand zegt hij ik geef hem mijn hand. 

als hij in me komt knijp ik in zijn hand. babe kijk me aan zegt hij ik kijk hem aan. gaat het vraagt hij ik knik. ik bijt op me lip door de pijn. hij haalt me lip tussen me tanden vandaan. to hot zegt hij en kust me dan. ik beweeg mee.

aah dion zeg ik als hij nog dieper gaat. sorry schatje kreunt hij. 

-

dion stapt weer terug in bed. je was geweldig zegt hij ik kruip tegen hem aan. hij streelt me rug waardoor ik al snel in slaap val.

Daddy TomlinsonWhere stories live. Discover now