21

313 2 0
                                    

pov evi

ik ben nu 5 maanden zwanger. ik ben nu bij dion thuis want pap mam en daan zijn naar vrienden en ik heb geen zin om me ete gaan.

dion zeg ik ja zegt hij. hoe gaan we dat doen met de baby kamer vraag ik.daar was ik ook al over aan het na denken zegt hij. waar over waren jullie aan het na denken vraagt liam die de kamer binnen komt. baby kamer zegt dion. 

okey als eerste louis en ik willen nog niet dat jullie uit huis gaan zegt liam. pap als ik uit huis wil dan ga ik uit huis zegt dion. dion je ben...ik ben 19 ja klpt jij ging al op je 17de de wereld over zegt hij en loopt boos naar boven. dion roept liam. liam dit helpt niet zeg ik. hij komt naast me zitten. ik wil gewoon het beste voor jullie zegt hij dat snap ik en dion ook maar als we de baby hebben wat dan of dan zie jij dion nooit dat hij altijd bij me is of dan ziet pap mij nooit dat ik altijd hier ben zeg ik. ja maar...dion en ik willen graag een plek samen maar we krijgen de kans niet om te laten zien dat we best alleen kunnen zijn zeg ik. 

evi je vader en ik zien heel erg goed dat jullie dat kunnen maar .... jullie willen niet dat we het huis verlaten zeg ik ja zegt hij. dion en ik kijken soms wel eens naar een huisje of appartement en we hadden er een gevonden hier 5 minuten van af en van ons huis 5 minuten van af zeg ik.

jullie zijn gewoon te snel groot geworden je bent zwanger ik word opa het gaat gewoon zo snel zegt hij. 2 jaar geleden dat ik met me krukken liep zeg ik. 15 jaar geleden toen jullie mee het podium op gingen zegt hij ik grinnik. ga maar naar dion zegt hij. liam wil jij dan met pap praten vraag ik komt goed zegt hij. ik sta op en loop naar boven. dion zeg ik hij kijkt op. ik ga naast hem zitten.

ze willen ons niet kwijt zeg ik dat weet ik maar ik heb alleen maar ruzie met pap zeg hij. het komt goed zeg ik en druk een kus op zijn wang. ik pak zijn hand vast en leg die op me buik. het schopt zegt hij ik knik.

zullen we eens namen gaan verzinnen ik moet nog maar 4 maanden zeg ik hij knikt. internet er bij gebruiken vraagt hij graag zeg ik.

-

dion evi eten roept sophia. we lopen naar onder toe. wat waren jullie aan het doen vraagt liam namen bedenken zegt dion. oeh laat eens iets horen zegt sophia. nee want dan weten jullie wat het word ezg ik.

mama papa zegt lily ja zeggen ze. wanneer gaan jullie nou trouwen vraagt ze. ow ja dat je er over begint we hebben een datum zegt liam echt laat horen zegt dion. 

3 juli zegt sophia dion en ik kijken elkaar aan. wat is er vragen ze. dan ben ik uitgeteld zeg ik serieus we dachten dat het 3 juni was zegt liam. wacht zeg ik en kijk op me telefoon. nee 3 juli zeg ik. dan doen we 3 juni zegt sophia. 3 augustis is messchien iets beter zegt liam en knipoogt naar me. 

ik snap je zegt sophia. maar evi zou je met me mee willen om de jurk uit te kiezen vraagt ze ja leuk zeg ik. 

jij moet dus binnen een maand nog een jurk vinden zegt liam lukt wel zeg ik lachend. 

na het eten gaan we met ze alle op de bank zitten en een film kijken. dion haalt me haar uit me staart en gaat met zijn hand der door heen. ik word opeens gebeld. 

ik pak me telefoon van tafel.

met evi zeg ik evi zegt shawn hey shawn zeg ik. ik heb een probleem zegt hij wat is er vraag ik lachend. ik sta op het vliegveld maar er rijden geen taxi's zegt hij.ik zal dion vragen zeg ik lachend dankje zegt hij.

kunnen we shawn even van vliegveld ophalen vraag ik hij knikt.

we komen er aan zeg ik dankje cameron is er ook bij zegt hij is goed tot zo zeg ik tot zo zegt hij. we trekken onze schoenen aan. tot zo zeggen we tot zo zeggen ze. 

-

we hebben shawn en cameron naar hun hotel gebracht en gaan nu naar huis. zijn we weer zegt dion hey zeggen ze. hebben jullie echt gewacht met de film vraag ik ze knikken. we gaan zitten en starten de film.

heb je het koud vraagt dion lachend beetje zeg ik. hij pakt een deken en slaat die om ons heen.  hij legt zijn hand op me buik. zo gaat hard te keer in je buik zegt hij ik knik. en vraagt sophia schoppen zeg ik. mag ik eens voelen vraagt lily ik knik. ik doe de deken van me af en doe me shirtje omhoog. waar vraagt ze ik leg der hand er op. dat voel echt raar zegt ze lachend ik grinnik. 

ik doe me shirtje weer omlaag en de deken over me heen. 

als je hem of haar voor het eerst in je armen hebt ben je de gelukkigste mens op aarde zegt sophia ik grinnik. en het leukste is als je kindje papa of mama gaat zeggen zegt sophia maakt niet uit welke leeftijd mam flipte zeg ik lachend ze beginnen te lachen en dan kijken we de film af.

Daddy TomlinsonWhere stories live. Discover now