9

464 4 0
                                    

pov evi

ondertussen ben ik kaal en draag ik een pruik.  we zitten in de bus ik lig in me slaapcabine. waar is evi hoor ik robin vragen ze ligt op bed zegt pap.

ik lig met me rug naar de buitenkant. als ik op bed lig heb ik geen pruik op eigenlijk als ik bij de andere ben doe ik alleen een petje op. evi zegt fenne ja zeg ik. kom je mee vraagt ze okey zeg ik. 

we lopen naar de andere ik ga bij pap opschoot zitten. hoe voel je je vraagt hij slecht mompel ik.  hij slaat zijn armen om me heen. ik wil er vanaf pap zeg ik weet ik lieverd ik wil ook dat het weg gaat zegt hij. ik drink iets en sta op. wat ga je doen vraagt hij op bed liggen zeg ik hij knikt.

ik lig op bed als dion aan komt lopen. mag ik naast je komen liggen vraagt hij ik knik en schuif wat op. hij komt naast me liggen en slaat zijn armen om me heen. wanneer heb je de volgende chemo vraagt hij volgende week zeg ik hij knikt. ik wil niet meer dion zeg ik je kan dit zegt hij. we zijn bij het hotel roept eva. ik pak me rugtas en trek me schoenen aan. je laptop zegt pap en geeft die aan me. 

in de hotel kamer die ik met dion deel ga ik op bed  liggen. dion evi gaan jullie mee naar stadion vraagt liam  is goed zeggen we. ik pak me oplader van me telefoon en dan gaan we mee.

noah en fenne  blijven wel hier.

-

de jongens staan op het podium te zingen.

okey heel even iets anders zegt harry. jullie weten vast wel allemaal van mijn dochter dat ze ziek is zegt pap. wilt evi even naar podium komen zegt liam. ik kijk ze aan. pap springt van het podium af en loopt naar me toe. kom zegt hij ik loop met hem mee. paul helpt ons op het podium. 

ik ga tussen liam en papa in staan.  gister moesten we naar het ziekenhuis en ze hebben gezegd dat ze het nog niet wisten hoe het ging maar ze hebben met me gebeld zegt pap. ik kijk hem aan.

en evi is al 70% kanker vrij zegt pap. echt vraag ik hij knikt. ik vlieg op zijn nek. ik voel meerdere armen om me heen. we zijn trots op je zegt liam. 

ik loop het podium af. ik ren naar dion toe en vlieg om zijn nek. ik zei toch dat het goed kwam zegt hij ik knik.  awww horen we liam en pap zeggen. we kijken op en zien dat we op het scherm staan. 

-

ik word wakker in de armen van dion hij is al wakker en kijkt achter me. hij zegt hi hey zeg ik er word op de deur geklopt. ik ga wel zegt hij hij legt zijn telefoon op het kussen.  ik sluit me ogen weer even. 

slaapt ze vraagt pap ze was net wakker zegt dion en voel hem weer op bed zitten. evi zegt pap ja zeg ik en open me ogen. we zijn een hele dag weg we hebben een clip opnamen zegt hij okey zeg ik. blijven jullie hier vraagt hij we knikken. papa zegt dion ja zegt hij. mogen we straks pizza bestellen vraagt hij ja en hier heb je geld kunnen jullie nog iets halen zegt liam.

kom luie opstaan we gana naar de winkel zegt hij. krijg ik ijs vraag ik ja zegt hij okey zeg ik. wij gaan zegt pap is goed zeggen we. doei zeggen ze gaan de mama's ook mee vraagt dion ja en de twee kleintjes ook zegt liam we knikken. doei zeggen we doei zeggen ze.  kom ga je omkleden zegt hij ik knik en stap uit bed. ik pak wat uit me tas en ga de badkamer in.

ik kleed me om doe me bruik goed op en zet een petje op.

ik kleed me om doe me bruik goed op en zet een petje op

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Daddy TomlinsonWhere stories live. Discover now