4

677 4 0
                                    

pov evi

we gaan vandaag op ski vakantie. sommige kunnen niet skiën of snowboarden. we komen aan op het vliegveld. ik loop naast dion want ja ik ben kruk vrij. als hij voor me loopt spring ik op zijn rug. evi lacht hij hoi zeg ik. als we het vliegtuig in mogen ga ik naast pap zitten.

na zo'n 2 uurtjes zijn we er. pap stapt achter het stuur en liam. we verdelen ons in de busjes en dan gaan we. 

als we bij ons hotel aan komen regelt liam alles. okey een kamer is voor jullie vier zegt liam en geeft mij de sleutel. ga maar zeggen ze we stappen de lift in. fenne leunt tegen noah aan. als we op de goede verdieping zijn lopen we naar de kamer. twee tweepersoons bedden. deze is van ons zegt fenne en springt op een bed. ik ga op het andere bed liggen. 

omkleden roept niall op de gang. ik maak me koffer open en haal er een broek uit en me thermo shirts.

ik loop naar de badkamer. ik doe een thermolegging aan met me joggingsbroek er over heen aan en dan me ski broek. 

ik heb een zwarte broek met een witte jas. ik vind heel veel ski kleding echt lelijk maar deze zijn best mooi. het is een jas die ik eigenlijk in de winter ook gewoon kan dragen.

ik pak me helm handschoenen en skibril. 

als iedereen klaar is gaan we naar de gang waar verbazend wekkend iedereen al staat.

we regelen even een bord en ik heb een knalroze bord ze herkennen me wel. 

als we in de skilift zitten fenne noah dion en ik. we wachten boven toto dat iedereen er is. sommige gaan naar de ski school die er is. ga je mee vraagt dion ik knik. ik zet me skibril op en me helm. ik doe me snowboard goed. pap wij gana he zegt dion ja is goed doe voorzichtig he zegt liam we knikken. 

hebben jullie je telefoon bij roept pap ja roepen we.

dion en ik gaan samen van de piste af.  al snel haal ik dion in. evi roept hij ik kijk en zie dat hij gevallen is. ik laat me even in de sneeuwvallen en wacht op hem. 

na een lange tijd komen we onder aan. op het laatste valt dion weer. ik begin keihard te lachen om zijn gezicht. gaan we weer vraagt hij duh zeg ik. 

als we boven aan komen zien we de andere niet. daar zegt hij ik knik. dion gaat me iets te snel hij kijk achter zich en zie hem even wachten. als ik bij hem ben pakt hij me hand en trekt me mee. ik laat zijn hand los en haal pap in. evi zegt hij ik zwaai en ga door. ik haal liam ook in. hij komt naast me snowboarden. liam gaat onder uit en trekt mij mee. liam roep ik en val. we kijken elkaar aan en beginnen te lachen. dion stopt voor me en steekt zijn hand uit naar me. ik neem hem aan en hij trekt me omhoog. ik help liam even en dan gaan we veder. 

ik ga naast hem snowboarden. ik doe me skibril omhoog en zet me zonnebril op. 

kom zegt dion en gaat iets sneller. ik ga hem achterna.

-

zullen we wat gaan eten vraagt harry we knikken.  we gaan ergens zitten dion komt naast me zitten. ik pak me telefoon. wat wil je drinken evi vraagt pap cola zeg ik hij knikt. ik ga naar snapchat. dion pakt me telefoon af.

we maken wat foto's. hij doet een filter waardoor zijn hoofd misvormt. hij begint te filmen en trekt gekke gezichten waardoor ik niet bij kom van het lachen. hij plaats hem op mijn verhaal. doe de hondenfilter zeg ik nee zegt hij ja zeg ik. hij gaat naar de hondenfilter. ik wil de bruine zeg ik pech zegt hij. ik ga met me hand door zijn haar. evi zegt hij dat is mijn naam ja aangenaam zeg ik.  ik doe zijn haar een beetje goed. dion mag ik bij jou opschoot vraagt lily ze is 5.

dion tilt der op. we maken wat foto's met ze drietjes. 

hondje zegt ze ik knik. ik pak me telefoon en plaats de foto van ons drietjes op insta.

Daddy TomlinsonWhere stories live. Discover now