2

861 5 0
                                    

pov evi tomlinson

hey ik ben evi tomlinson 14 jaar en de dochter van louis tomlinson.

wauw cool zul je denken nou nee ik zie me vader nooit hij is altijd weg.  ik woon bij me opa en oma maar ja ze hebben zelf ook nog 4 kinderen dus heel veel aandacht krijg ik niet.

op school word ik gepest dion noah en fenne zijn 2 jaar ouder ze zien het altijd maar doen niks. dion heeft me een keer geholpen dat het te ver ging volgens hem.

als ik op school aan kom komt dion naar me toe. ik loop snel door ik wil niet met hem praten. hij praat normaal nooit tegen me. toen hij me hielp was in de eerste daarna ook nooit meer.

evi zegt hij ik stop me jas en wat boeken in me kluisje en ga naar me les. evi stop nou eens zegt dion. ik loop stug door hij pakt me bij me schouders dat ik wel moet omdraaien.  hier dit is van je vader zegt hij ik neem het aan en loop snel weg. dion  heeft me al eens geslagen waardoor ik nu eigenlijk bang voor hem ben.

evi zit je nog steeds er mee dat ik je perongeluk geslagen heb zegt hij. ik loop snel naar me lokaal en ga zitten.

ik pak het briefje en vouw het open.

hey liefje

ik kan er helaas niet bij zijn op je verjaardag het spijt me. het cadeau krijg je nog ik zie je snel.

xx papa

ik verfrommel het papiertje en gooi het in de prullenbak.

meneer kan ik evi spreken vraagt noah me leraar knikt. ik wil niet zeg ik hees. wow ze kan praten roept iemand door de klas. op houden zegt de leraar. evi het is belangrijk zegt noah en loopt naar me toe. evi het gaat om onze vaders zegt hij. dus zeg ik hij pakt me arm vast en trekt me mee het lokaal uit. wat is er toch telkens als we het over onze vaders hebben doe je zo bot zegt hij. tja hoe zou dat komen jullie vaders geven om jullie die van mij niet zeg ik. hoebedoel je vraagt fenne. niks laat me gewoon met rust normaal praten jullie ook niet tegen me zeg ik. evi ga je serieus zo beginnen zegt dion. jij slaat mij toch jullie zien hoe ik in elkaar word geslagen en doen niks rot op ja zeg ik boos en loop het lokaal weer binnen. 

in de pauze word ik bij me arm gepakt. ik snap niet hoe jij over je vader kan praten zegt lisa en gooit me tegen de kluisjes aan.

pov dion

lisa lisa lisa hoor je kinderen roepen. ik zie dat een meisje iemand in elkaar slaat. als ik zie dat het evi is ren ik er heen. ik duw die lisa bij der wek. waag het om evi nog een keer aan te raken zeg ik boos. ze rennen snel weg. dat ik ouder ben worden ze al snel bang voor me.

ik hurk me naast evi neer. der ogen zijn gesloten. evi zeg ik alsjeblieft raak me niet aan zegt ze bang. evi ik ben het dion zeg ik. alsjeblieft doe me geen pijn huilt ze. evi ik doe je niks zeg ik. dion roept noah. noah en fenne rennen hand in hand hier heen. ze zijn een stel ja.wat is er gebeurd vraagt fenne. ze is in elkaar geslagen zeg ik.

evi kom ga eens zitten zeg ik. ze probeert te zitten maar ik zie dat ze geen kracht heeft.

ik pak der telefoon. nee bel papa neit zegt ze bang. ik ga je oma bellen zeg ik ook niet huilt ze. evi iemand moet je komen halen zeg ik. lottie huilt ze. ik probeer lottie te bereiken.

hey nichtje zegt ze. hey lottie met dion zeg ik. dion dat is lang geleden zegt ze. ja maar evi is in elkaar geslagen en ik mocht je moeder of louis niet bellen zeg ik. ik kom er aan zegt ze is goed zeg ik tot zo zegt ze tot zo zeg ik.

lottie komt er aan zeg ik.  evi ik ga je rechtzetten zeg ik. als ik der aan rak schrikt ze. dion laat mij het doen zegt fenne. evi niet schrikken ik pak je bij je armen vast zegt fenne. ze zegt telkens precies wat ze gaat doen dat evi niet schrikt. evi roept lottie ze rent naar ons toe. 

ach lieverd toch zegt ze en knuffelt evi. kom ik ga je afmelden zegt lottie. ik wil niet naar huis zegt ze. we gana niet naar huis we gaan naar het ziekenhuis zegt lottie. nee alsjeblieft niet zegt ze. evi kijk even naar je zelf zegt lottie. dion kan je der optillen vraagt lottie ik knikt.

ik til evi op ze laat zich slap in me armen hangen. lottie heeft ons alle 4 afgemeld. we stappen bij der in de auto. auw lot zegt evi sorry zegt ze.

we komen aan bij het ziekenhuis. 

evi tomlinson word er gezegd. evi zit fitloos op me schoot. ik til der op en we lopen achter de dokter aan.

okey wat is er gebeurd vraagt de dokter. lottie kijkt ons aan. nou ik kwam aan op de gang en hoorde ik mensen zeggen lisa lisa lisa en ik zag da dus die lisa iemand in elkaar sloeg ik keek goed en zag dat het evi was zeg ik de dokter knikt.

okey als je evi even op het bed wilt leggen zegt hij. ik leg der neer.waar heb je vooral de meeste pijn vraagt de dokter. me buik en me enkel maar me enkel is al een paar dagen zegt ze. 

doet dit pijn vraagt hij ik zie dat ze zich moet inhouden om niet te schreeuwen ze knikt.

okey we willen een foto maken van je enkel en je buik zegt hij ze knikt.

lottie gaat met der mee. zouden we louis niet moeten inschakelen vraagt fenne. evi wilt het niet dus doe maar even niet zeg ik ze knikken. 

heb je evi echt geslagen vraag noah. uit zelfverdediging ik dacht dat ze me ex was en toen sloeg ik der perongeluk maar dat heb ik geweten zucht ik. hoezo vraagt fenne. ze werd bang voor me ja nu nog volgens mij zeg ik ze knikken.

ze komen terug evi zit bij lottie opschoot.

okey eens even kijken zegt de dokter.  hij draait het scherm dat we kunnen mee kijken. nou je hebt 2 ribben gekneusd daarom heb je last van je zij zegt hij ze knikt. en je enkel die is ook gekneusd maar wel zwaar gekneusd ik denk doordat je er heb op zitten lopen zegt hij en nu vraagt ze.

je enkel word ingetaped en je krijgt krukken tegen je ribben kunnen we niks doen zegt hij ze knikt.

na een kwartiertje kunnen we weg. we stappen de auto in. gaan jullie mee naar ons brneg ik jullie later naar huis zegt lottie is goed zeggen we.


Daddy TomlinsonWhere stories live. Discover now