20

325 2 0
                                    

pov evi

vandaag gaan we met de hele one direction familie nou ja niet hele de oma's en op's gaan niet mee. ik ben nu een maand zwanger.  

pap ik ga me klaar maken zeg ik is goed zegt hij. ik loop naar boven en pak me kleren die op de stoel lagen. ik kleed me om en loop naar de badkamer. ik poets me tanden doe me makeup en krul me haar.

 ik poets me tanden doe me makeup en krul me haar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ik pak me telefoon en loop naar onder. ik zie dat de styles er al zijn. hey zeg ik hey zeggen ze. ik pak me leren jack van de kapstok en trek hem aan. als de bel gaat maak ik open. hey evi zegt niall hey zeg ik. we lopen de woonkamer binnen. evi eet jij even nog iets vraagt mam ik knik. 

enne nog niks gegeeten vraagt noah. jawel zeg ik. ze weten het nog niet dion en ik wouden het vandaag vertellen. ik loop naar de keuken en maak me nog iets te eten. als de bel gaat hoor ik pap er heen lopen. ze is in de keuken hoor ik pap zeggen. ik kijk op en zie dion de keuken in lopen. hey zeg ik hey babe zegt hij en drukt een kus op me lippen. hoe gaa het vraagt hij en legt zijn hand op me buik.goed morgen eerste keer naar ziekenhuis zeg ik ik ga mee zegt hij ik knik. we lopen naar de andere ik pak me eten nog snel. als ik me eten op heb zet ik het in de keuken en loop ik terug. iedereen kijkt me aan. wat is er vraag ik niks zeggen ze. 

ik ga naast dion zitten. jullie moesten wat vertellen zegt liam. pap zucht dion. maar okey vertel zegt harry. euhm ik euhm..dion pakt me hand vast. moet ik het zeggen vraagt hij ik knik.

evi is zwanger zegt hij wow serieus vraagt eva ik knik. gefeliciteerd zeggen ze dankje zeggen we. zullen we ook maar gaan vraagt pap we knikken allemaal.

ik ga gewoon bij pap en mam in de auto.

als we er aan komen haal ik daan uit zijn stoeltje. pap klapt de buggy uit. ik zet daan er in en zet hem vast. evi wil je die even aan zijn jasje vast maken vraagt mam ik knik. ik maak zijn tut vast aan zijn jasje.

wil jij hem duwen vraagt pap is goed zeg ik. evi bij wie laat jij altijd je nagels doen vraagt fenne een vriendinnetje van me zeg ik hoeveel vraagt ze ervoor vraagt ze. ik 10 en anders 20 zeg ik ze knikt.

we komen aan bij de herten ik zet daan zo neer dat hij het kan zien. da zegt hij ik ga op me hurken naast me zitten. da zegt hij weer hertjes zeg ik hij knikt. 

pap neemt de buggy van me over. ik loop naar dion toe en pak zijn hand. 

pov louis

ik ben wat aan het praten met niall. louis kijk zegt liam. en wijst naar evi en dion. ik kijk op en zie dion zijn hand naar evi der buik gaan. ze kijken elkaar aan en geven elkaar een kus. dat komt echt wel goed met die twee zegt harry we knikken. papa zegt daan ja zeg ik. uit zegt hij. ik haal daan er uit en hou op op me arm. evi zegt hij en wijst naar evi. wil je bij evi vraag ik ja zegt hij. evi zeg ik ja zegt ze. daan wilt bij jou zeg ik. ze stoppen even. ik geef der daan. ik neem de buggy van liam over we gooien daar de tassen in. papa dion wilt me niet optillen zegt lily. lily je hebt eigen benen en je bent groot genoeg zegt liam. hij tilt evi wel altijd op zegt ze. dat is blind van verliefd zijn zegt liam. ik begin te lachen.  waarom mag evi dan wel altijd op dion zijn rug vraagt ze. dion is verliefd op evi zeg ik. ze zucht. papa mag ik dan bij jou op je rug vraagt ze nee lieverd even niet zegt liam.

je hoort daan tot hier lachen. we kijken op en zien dat dion gekke bekken aan het trekken is. ga anders bij finn lopen en laat je de grote even zegt sophia ze knikt en rent naar finn.

pov evi

we zitten ergens bij een speeltuin even wat te eten. lily en finn zijn er al vandoor. als daan zijn koekje op heeft sta ik op met daan op me arm. ik loop naar de schommel voor baby's en zet hem er in. ik trek hem naar voor en laat hem dan los. hij begint te lachen. ik pak me telefoon en maak een foto van hem. pap komt naar me toe en slaat een arm om me heen. 

je word een geweldige moeder zegt hij en jij een geweldige opa zeg ik. hij grinnikt en drukt een kus op me voorhoofd. oma komt morgen zegt hij ik heb morgen me afspraak bij de verloskundige zeg ik. gaat dion met je mee vraagt hij ik knik. 

ik haal daan uit de schommel en we lopen terug naar de andere.

-

we komen thuis aan ik ga op de bank zitten.dion evi liam sophia danielle en ik hebben iets voor jullie zegt pap. ze geven ons een houten bord met 9 wasknijpers aan. telkens als jullie bij de verloskundige zijn geweest krijgen jullie foto's. hier kunnen jullie de komende 9 maanden jullie foto's aan hangen zegt sophia. dankje zeggen we. ik sta op en geef pap een knuffel.

zenuwachtig voor morgen vraagt sophia ik knik. 

-

we komen aan in het ziekenhuis ik meld me en dan gaan we in de wachtkamer zitten.

evi tomlinson word er gezegd. we lopen met der mee. hoi amber zegt ze evi zeg ik dion zegt hij.

we bespreken wat en dan ga ik op de bank liggen. ik doe me truitje wat omhoog.

het kan koud aanvoelen zegt ze ik knik en pak dion zijn hand vast. zenuwachtig vraagt ze beetje zeg ik. ze doet de gel op engaat met het apparaatje er over heen. 

we komen thuis aan ik zie dta me oma en de rest er al is. ik bel aan ben me sleutel vergeten hey lieverd zegt pap hey zeg ik. we lopen naar binnen. hey zeg ik lieverd zegt oma. ze staat op en geeft me een knuffel. ik geef derest ook een knuffel. hoe is het rvaagt lot goed zeg ik. we gaan bij ze op de bank zitten. hoe ging het vraagt oma goed zeg ik en glimlach. 

ik laat ze de foto's zien. nou welke gaat aan het bord vraagt pap. die zegt dion ik sta op en hang hem er aan.

ik geef twee aan dion voor zijn opa en oma. ik geef er een aan oma. 

had nooit gedacht dat me nichtje eerder zwanger zou zijn dan ik lacht lottie. ik ook niet hoor zeg ik lachend. 

nog 8 maandjes en dan is hij of zijn er.

Daddy TomlinsonWhere stories live. Discover now