24

320 2 0
                                    

pov evi

vandaag gaan liam en sophia trouwen. het jurkje wat we voor liv hadden is te groot dus we hebben iets anders gevonden. ik bleef hier slapen op dion zijn kamer staat ook een baby bedje voor liv.

dion is net naar mijn huis gegaan met zijn vader. mama eva robin fenne lily liv en ik zijn bij sophia en liam op de kamer. lily is met liv bezig.ik begin aan de makeup van sophia. de andere zijn elkaar aan het doen. ik doe straks me zelf. 

na zo'n uurtje ben ik klaar met de makeup. eva begint nu aan het haar. ik ga me haar even krullen en doe dan me makeup.

bij sophia doe je een uur over de makeup en je bent in een uur helemala klaar met makeup en haar lacht fenne ik knik lachend. ik loop naar liv toe. ik  geef der eerst nog een flesje en kleed der dan om. aww wat schattig zegt fenne ik grinnik. ik kleed me zelf ook om. dion weet niet wat hij straks ziet zegt mam. 

dat broekje van liv is zo schattig zegt mam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

dat broekje van liv is zo schattig zegt mam. ik trek me hakken aan en ik ben klaar. 

als we allemaal klaar zijn gaan we naar de kerk. ga jij maar naar binnen met liv zegt mam ik knik. ik geef sophia nog een knuffel en samen met fenne en lily loop ik naar binnen met liv op me arm.

de familie heeft liv nog niet gezien dat ze op vakantie waren of wij erg druk waren.

we lopen de zaal binnen ik loop naar dion toe. hij glimlach als hij me ziet. hey babe zegt hij hey zeg ik en geef hem een kus. dion tilt liv van me over.ik loop naar papa toe en geef hem een knuffel. ik geef liam ook een knuffel en ga dan weer naar dion en liv.

bij jou blijft ze rustig he zegt hij bij jou ook zeg ik. ja maar bij jou meer zegt hij geen idee zeg ik.hij geeft me liv we zitten vooraan. wat nou als ze straks begint te huilen vraag ik. dan kijken we wel even zegt hij ik knik.

en ja liv begint te huilen.  iedereen is stil en kijkt ons aan. mam loopt naar me toe. kom zegt ze zacht. ik loop met der mee.  achter maken we liv stil tot dat ze slaapt. we lopen terug en gaan zitten.slaapt ze vraagt dion zacht ik knik. 

na de seremonie lopen dion en ik naar buiten dat liv weer begon te huilen.sssht babygirl zeg ik. ik laat der op me pink  zuigen. we gaan naar de zaal waar ik papa al zie.  dion en ik gaan op de bank zitten. waar is evi hoor ik oma zeggen. daar op de bank met dion zegt pap.

evi zegt oma oma zeg ik en sta op met liv in me armen. wat is ze mooi zegt oma en neemt der over. dion slaat zin armen om me middel heen. jullie hebben echt een prachtige dochter zegt ze dankje zeggen we. ik krijg liv weer in me armen. karen en geoff komen ook naar ons toe. gefeliciteerd lieverd met je kleine zegt karen dankje zeg ik en knuffel der voorzichtig. geoff geeft me ook een knuffel en dan gaan ze naar dion.

we geven liv even aan me vader en lopen naar liam en sophia. ik geef liam een knuffel. gefeliciteerd zeg ik dankje lieverd zegt hij. ik geef sophia ook een knuffel. 

dion en ik lopen stiekem richting podium. hij doet een gitaar om en begint bruno mars marry you te spelen.

ik begin te zingen liam en sophia draaien zich verbaast om en glimlachen als ze ons op het podium zien.  na het liedje speelt dion nog you and i.

als ik die hoge nood doe kijkt iedereen met een verbaast gezicht naar me.  na he liedje springt dion van podium af. kom zegt hij hij tilt me er af. evi zegt pap ja zeg ik. liv is bij mam maar ze huilt en we krijgen der niet stil zegt hij ik loop naar mama toe en til liv over als ze mij en dion ziet is ze stil. 

hoe zegt mam dion haalt zijn schouders op. evi zegt pap ja zeg ik. dit is zayn hij heeft vroeger bij ons in de band gespeeld zegt hij ik knik. die hoge noot is hij zegt hij. serieus vraag ik hij knikt. je deed hem echt goed zegt hij dankje zeg ik. en dit is perrie zijn vriendin zegt pap hoiz eg ik.

is dat jou dochter vraagt ze ik knik. wie is de vader vraagt zayn. ik kijk waar dion is maar zie hem nu even niet. dion zeg ik zoon van liam toch zegt hij ik knik. ik hou liv even anders wast. evi kom zegt daan. ga maar zegt perrie. daan pakt me hand en trekt me mee. hij is aan het bouwen pap had hem wat speelgoed mee gegeven. ga maar veder spelen zeg ik hij knikt en gaat zitten. 

hey kleine meid kom eens bij papa zegt dion en neemt liv over. ik kijk hem lachend aan. ik doe zijn haar een beetje goed. 

je ziet er echt prachtig uit zegt hij jij ook mag je vaker aan doen een pak zeg ik hij grinnikt. weet je nog toen we 2 jaar samen waren hadden we het nog over kinderen zegt hij ik knik. de ouders van niall en harry komen naar ons toe. nog gefeliciteerd met de kleine zegt maura dankje zeggen we. wat een dopje zegt anne. we hebben ook nog iets voor der zegt maura en geeft me een cadeautje. ik maak het open en het is een rompertje een broekje en schoentjes. ah dankjewel zeg ik en geef der een knuffel graag gedaan meis zegt ze. we krijgen ook nog iets van anne. ik maak het open het is een knuffeltje. dankjewel zeggenwe alsjeblieft zegt ze. 

mag ik der vraagt liam we knikken. hij neemt liv over. ik leg even de spulletjes weg en pak me telefoon uit me tas. 

ik loop weer terug naar dion.  hij drukt een kus op me lippen. 

wat denk je van een vakantie vraagt hij. liv is nog zo klein he zeg ik. hoeft toch niet met vliegtuig ik dacht eerder aan de auto pakken en naar parijs of amsterdam gaan zegt hij.  ja lijkt me leuk zeg ik.  parijs of amsterda vraagt hij. parijs is zo druk en ik hou niet van fransen zeg ik. amsterdam dan vraagt hij ik knik. en dan gewoon met ze drietjes neem ik aan zeg ik. misschien is het leuk om daan ook mee te nemen zegt hij ik knik.

-

we komen thuis aan. ik leg liv in bed we zijn nu gewoon bij mijn ouders thuis.  dion ligt al in bed ik haal me makeup er nog even van af en dan ga ik bij hem liggen.

ik hou van je zegt hij ik van jou zeg ik. 

Daddy TomlinsonWhere stories live. Discover now