22

316 2 0
                                    

pov evi

dion en ik zijn bezig aan de baby kamer. we hebben besloten gewoon nog thuis te blijven en een baby kamer. dion is het meeste bij mij dus maken we hem bij mij thuis.niemand mag de kamer binnen komen we hebben hem ook gewoon opslot gedaan. 

we zijn de kamer aan het verven. een muur word ..... en de andere gwoon allemaal licht grijs. deze muur is droog zegt dion ik knik. ik pak de witte verf en schrijf er heel mooi de naam. ik kan mooi tekenen vind dion dus hij wou gewoon dat ik het deed. 

we hebben ook al kleertjes voor de kleine maar dat hebbenw e verstopt. het ligt gewoon in me koffer. 

na een dag verven zijn we klaar. we gaan snel douchen anders zien ze het wat ik heb klodder ..... verf op me. 

ik trek me een chill outfit aan en dan gaan we naar onder. ik zie dat pap pizza besteld heeft. gelukt vraagt mam we knikken. 

na het eten gaan we weer naar boven. we zetten alvast het baby bedje in een. ja meer dion.

kan niet wachten tot dat de kleine er is zeg ik ik ook niet abbe zegt hij.

---

(2 juli 23:18)

ik word wakker ven heftige pijn. ik voel dat me water gebroken is. dion zeg ik kreunend van de pijn. dion zeg ik en duw aan hem. lieverd mompelt hij. dion alsjeblieft word wakker zeg ik babe gaat het vraagt hij nu wakkerder. haal mama snik ik ik voel dat hij uit bed stapt.  evi lieverd zegt mam. het doet zo'n pijn snik ik. heb je weeën vraagt ze ik knik. dion pak de tas zegt mam. 

als ik weer een wee op voel komen kan ik het wel uit schreeuwen van de pijn. en dan begint daan ook nog eens te huilen. louis wakker worden roept mam. dion blijf bij der zegt mam en staat op. dion hurkt zich voor me neer. het komt goed lieverd zegt hij niet wetend wat hij moet doen. 

hey niall we komen daan brengen hoor ik mam zeggen. ik knijp hard in dion zijn hand. 

we komen in het ziekenhuis aan mam is daan weg brnegen naar niall.

pap heeft liam gebeld ze brengen lily naar harry toe en komen er dan ook aan.

ik lig op bed er komt een verloskundige binnen. bij de volgende wee kijken we naar je ontsluiting zegt ze ik knik.

je hebt 6 cm ontsluiting ik kom zo terug zegt ze en loopt weg. wie wil je er bij hebben vraagt ze ik knijp in dion zijn hand. ik blijf bij der zegt dion ze knikt. 

ik heb met je ouders afgesprokken dat we het restaurant in gaan zegt pap dion knikt. stuur je me iets als het er is vraagt pap dion knikt.

pap zeg ik met tranen in me ogen. je kan dit meisje ik geloof in je zegt hij ik hou van je breng ik er moeilijk uit. ik ook van jouz egt hij en drukt een kus op me wang.

als de verloskundige weer komt kijkt ze. je hebt 10 cm je mag gaan persen als ik het zeg zegt ze ik knik.

als ik het zeg doe je je kin naar je bors en trek je je benen naar je toe zegt ze ik knik.

3 2 1 pers zegt ze. ik doe wat ze zegt. ik ben zo uitgeput nu al.

ik wil niet meer zeg ik je kan dit lieverd echt zegt dion nee ik wil niet meer huil ik. jawel lieverd je wil dit wel je wilt da het er uit is zegt hij ik knik.

-

eindelijk na 3 uur heb ik me kleine meid in me armen. ze maken even alles schoon.  mogen we der even we gaan der even na kijken zegt ze ik knik. mag ik me aankleden hier hangt een tocht zeg ik ze knikken.

dion helpt me met een kort broekje en topje aan te doen.  ik ben zo trots op jou zegt hij dankje zeg ik. zonder jou had ik dit niet gekund zeg ik. jawel had je wel gekund je had gewoon iemand nodig die tegen je zeg dat het e gaat lukken zegt hij.

als we onze kleine meid weer krijgen. ik krijg der in me armen. wat is de naam van jullie dochtertje vraagt amber. liv louis sophia payne zegt dion en wrijft over liv der wangetje. 

ik ga je vader even appen dat ze kunnen komen zegt hij ik knik. ik blijf naar me kleine meid kijken. ze komen er aan zegt hij is goed zeg ik en kijk hem aan. hij drukt een kus op me lippen.

hier is het hoor ik pap zeggen. en ja hoor daar komen onze ouders de kamer binnen. ze lopen naar ons toe. wat een mooierd zegt mam. wat is het nou vraagt liam lachend. een meisje zeg ik.  nou dani wij hadden het goed zegt pap lachend. we kijken ze aan. hun dachten dat het een jongen werd en wij een meisje zegt pap ow zeg ik. hoe ging zo de bevalling vraagt mam ik wou niet meer zeg ik lachend. viel je het tegen vraagt sophia ze werkte tegen waardoor het nog moeilijker werd zeg ik. ow ja dat had ik ook met lily zegt ze. zijn gewoon meiden eigen zegt liam. nee hoor evi was binnen 10 minuten geboren zegt pap. 

en hoe heet ze vraagt pap liv louis sophia payne zeg ik. ze kijken ons met een glimlach aan. 

ik geef liv even aan dion. hoe deden jullie dat toen met de tour vraagt dion. we mochten een maand thuis blijven en toen weer op en na 4 maanden namen we jullie mee zegt liam. 

maar toen was evi de jongste en waren fenne noah en jij alleen nog maar met evi bezig zegt pap.pap ik ben nog steeds de jongste van de 4 zeg ik ja okey maar daan is nu de..niet liv zeg ik. 

ik ga liggen en kijk naar dion die met liv in zijn armen zit. je bent moe he lieverd zegt liam ik knik. ga maar slapen zget pap.

ik sluit me ogen en ben weg.

Daddy TomlinsonOnde histórias criam vida. Descubra agora