6

512 4 0
                                    

pov evi

we zijn in spanje aangekomen. ik loop over de gang om naar de kamer te lopen maar bots tegen iemand op. me telefoon valt uit me handen. sorry sorry sorry zegt een jongen. ik kijk op en probeer niet te fan girlen.

omg je bent cameron dallas zeg ik de enige echte zegt hij. ik pak me telefoon en zie dat die kapot is. het spijt me van je telefoon zeg hij maakt niks zeg ik. foto vraagt hij met welke telefoon vraag ik deze zegt hij. 

shawn maak even een foto van ons twee zegt cameron. ik kijk met grote ogen naar shawn mendes. mag ik op je rug vraag ik verlegen. tuurlijk zegt hij. ben je niet de dochter van louis vraagt cameron ik knik. 

shawn maakt een foto en ik ga ook met shawn op de foto. zet je nummer er in dan stuur ik je hem door zegt hij echt vraag ik ze knikken. ik voer me nummer in zijn telefoon. evi zegt pap ik kom zeg ik. nog een met ze drietjes vraagt shawn ik knik. we maken nog een foto en dan geef ik ze een knuffel en gaan ze. ik loop snel naar pap toe. zozo zegt pap ik glimlach en loop naar binnen.

pap me telefoon zeg ik wil je mijn oude even vraagt hij ik knik.

ik krijg al snel de foto's van cameron binnen.

ik.dankje xx

cameron.zin om naar starbucks te gaan nuxx

ik.wacht even

pap mag ik met cameron en shawn naar starbucks vraag ik hij knikt. ik pak wat geld en me jas. 

ik.waar zijn jullie

cameron.loby

ik ga snel naar onder. ik zie dion en emma binnen komen. ik geef de jongens een knuffel. dion kijkt me jaloers aan.

bij starbucks betalen de jongens voor me.tot wanneer blijf je hier vraagt cameron ben er net een dag zeg ik. ah jammer we vertrekken vanavaond zegt shawn ik knik.

na starbucks trekt cameron me mee. je hebt nog iets te goed van me zegt hij en koopt opeens een nieuwe iphone 7 rose gold.

cameron nee dit kan ik echt niet aan nemen zeg ik wel van je vader he zegt hij. precies het is me vader zeg ik. dan nog alsjeblieft zget hij dankje zeg ik verbaast.

in het hotel ga ik met de jongens mee naar hun kamer.

-

we moeten gaan shawn roept cameron kom roept shawn.

ik loop met ze mee naar de loby waar de rest ook is. we houden contact he zegt shawn zeker zeg ik. ik geef hem een knuffel was gezellig vandaag zeg ik vond ik ook en trouwens je kan goed dansen knipoogt hij. ik voel me wangen rood worden. ik geef cameron ook een knuffel. nog bedankt voor de telefoon zeg ik alsjeblieft kleintje zegt hij en drukt een kus op me wang.

doei zeggen ze doei zeg ik. ow kijk je achtergrond roept cameron lachend en dan zijn ze weg. ik bekijk me achtergrond en zie dat het de jongens zijn. ik glimlach en loop naar pap.

hoe was het vraagt hij leuk ik heb van cameron een nieuwe telefoon gekregen dat hij die van mij kapot heeft gemaakt zeg ik serieus vraagt hij ik knik.

laat je achtergrond eens zien zegt hij ik laat hem zien. o god lacht hij.

 o god lacht hij

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Daddy TomlinsonWhere stories live. Discover now