BÖLÜM -11- Alfa & Melez

460 35 12
                                    

      Görsel: Alex= Avan Jogia

      Bölüm, Toprak Adam'ın sevgili yazarı ozz123 arkadaşıma ithaf edilmiştir.

        Keyifli okumalar❤

        1 Sene Önce

    Gökyüzündeki dolunayın aydınlattığı nemli ve sık ağaçların arasında, yolunu kapatan dalları yok sayıp, aralarından süzülerek koşuyordu.İnsanın korkmadan, çekinmeden durup seyredebilse hayran kalacağı, gür, parlak ve gecenin kara gölgesini andıran siyah kürkü, her hamlesi ile ayışığında dalgalanıyordu.

    Kudurmuşçasına salyalarını saçarak ardından koşan kurt sürüsü, sandıklarının aksine, onu kovalamıyor, için için eğlendiriyorlardı.Her dönüşümünde, içindeki kurdu özgür bırakmanın zevkini, tepeden tırnağa, bütün hücrelerinde hissediyordu. Şimdi oynadığı oyun da bu zevki kat be kat artırıyordu.

    Artık yavaşlamanın ve sözde yakalanmanın zamanı gelmişti. Ne de olsa bunun için buradaydı. Aniden geri dönüp durduğunda karşısındaki üç kurtla burun buruna geldi.

    Karşılıklı bir kaç hırlamanın ardından, kurtlardan birinin siyah ve kahvenin tonlarındaki kürkü kısalmaya başladı. Birkaç saniye içinde kürkü ile birlikte kuyruğu da kısalarak yok olurken, yaratığın sırtından göğüs kafesine ve diğer uzuvlarına doğru dalgalı ve belirgin değişim kendini gösterdi.  Uzun, köpek dişleri çenesine hapsolup normale döndüğünde geriye kalan tek ve aynı şey, siyah ürkütücü bakışlarıydı.

    İşte melezin tam da istediği kurtadam karşısındaydı. Onu, ulaşmak istediği kişiye, Alfa'ya götürecek aracıydı... Karşısındaki aracının, her ne kadar üstlendiği rolün farkında olmasa da görevini başarıyla yerine getireceğinden, adının Alex olduğu kadar emindi.Nasıl bir belaya bulaştığını bilseydi, ustaca geçirdiği dönüşümün verdiği kibir ve tüm heybetiyle, melezin karşısına dikilip ona gözlerini dikmezdi.

    Aracı, şimdi de Alex'in dönüşmesini bekliyordu ama Alex, kolay kolay dönüşmeye niyetli değildi. Alex, dönüşüm geçirmemiş iki kurdun da en az karşısında duran kurtadam Ator kadar kötü niyetli olduklarını çok iyi biliyordu.

    Ator, dönüşümünü bilerek geciktiren Alex'e seslendi:

    " Dönüşmek için neyi bekliyorsun? Kim olduğunu göster bize yabancı! Yoksa başın tahmininden daha büyük bir belaya girecek!"

    Diğerleri kurt formundayken, Alex'in dönüşecek kadar saf olduğunu falan mı sanıyordu bu adam? Alfa'ya ulaşmak umduğundan daha kolay olacaktı anlaşılan...  Alex, zihninin kurt kısmını aralayarak mesajını, açık olan zihinsel bağ aracılığı ile iletti:

    "Hepiniz dönüşmeden benim dönüşmeyeceğimi tahmin etmeniz gerekir.."

    Alex 'in kurtlara yaptığı uyarının hemen ardından Ator, sabırsız ve öfkeli bir biçimde adamlarına, onun aksine sadece düşünce ile değil, aynı zamanda yarı kükreyerek emrini verdi:

    "Dönüşün!"

    Diğer iki kurt da hemen hemen Ator kadar ustaca dönüşümlerini gerçekleştirdiler.Bu kurt adamlar gerçekten ustalardı ve Alex'in, en az onlar kadar iyi olduğunu göstermesi pek akıllıca değildi. Adamların dönüşümleri tamamlandıktan sonra, karşısındaki öfkeli Ator bakışından, sıranın kendisinde olduğunun farkındaydı. Nasıl hızlı ve zevkli bir şekilde kurda dönüşüyorsa, aynı şekilde kurtadama da hızlı dönüşmekten hoşlanırdı ama biraz acı verecek olsa da kendini tutup, acemi görünüşlü bir dönüşüm geçirmek en akıllıcasıydı..

Kehanetin Gücü Where stories live. Discover now