BÖLÜM-10- Toplantı

1.6K 130 46
                                    


Medya: Katy   (Doğa S.)

Bölüm, Kaçak Prenses'in sevgili yazarı Azizegkc ye ithaf edilmiştir ❤

📜KEYİFLİ OKUMALAR📜

Kapının açılıp Kennard'ın içeri her zaman ki gibi paldır küldür girmesiyle, Animate bir anda korkuyla, yine o aynı beyaz başlı güzel kuşa dönüşerek camdan uçup gökyüzünde kayboldu.

*************************************

Alex ve Katy'nin bakışları aniden Kennard'a dönünce, iki eli havada özür dilercesine şaşkın bakışları ile sordu:

"Az önce ne oldu burada ve ben neyi kaçırdım?"

Yanıt veren Katy olmuştu:

"Yarınki toplantıda her şey anlaşılacak ve sen de  sabırlı olmalısın Kennard... Vee... Odalara girme yöntemini değiştirmelisin... Şimdi Alex'in dinlenmesi gerekiyor.."

Odaya o şekilde girmesinden dolayı uyarıcı bakışlarını Kennard'ın üzerine dikmiş ve tuttuğu gibi odadan dışarı çıkarmıştı.

Kennard'ı odadan çıkarır çıkarmaz, Alex'in koluna girerek dinlenmesi için inatla yatağa doğru sürüklemeye başladı. Bir taraftan da küçük bir çocuğu ikna etmeye çalışan anne gibi  konuşuyordu:

"Yarın toplanacağımıza göre, şimdi ne yapmamız gerekiyor sevgilim?    Karnımızı doyurup dinleniyoruz..."

Alex, az önce olanlardan sonra zihnindeki görüntülerle savaşırken, yatağa gitmeye pek gönüllü olmasa da, Katy'nin inadını kıramayacağını anlayarak pes etti. Katy, Alex'in yatağa uzanmasına yardım ettikten sonra az önce getirdiği tepsiyi aralarına koyarak yatakta bacaklarını kendine çekerek oturdu. Tabaktan bir çatal aldıktan sonra soğuduğunu farkederek, mutfağa gitmek için harekete geçti. Alex, Katy'nin ne yapmaya çalıştığını anlayarak gülümsedi ve kolundan tutup durdurdu.

Alex, dudaklarının arasından belli belirsiz çıkan büyülü sözlerle, bakışlarını, dumanı tüten tabaklardan Katy'ye çevirdi.Katy, mahçup bir şekilde gülümseyerek, Alex'in gözlerinden bakışlarını kaçırdı.

"Ne zaman alışırım bu güçlere bilmiyorum."

"Bu çok normal Katy. Fenmore, ruh ikizim olduğunu hissedip bizi yakınlaştırmasaydı belki de daha geç buluşacaktın güçlerinle. Ben bile, doğuştan güçlerimin farkında olduğum halde, kurt adamların içine sızdıktan sonra fazla kulanmaz oldum. Başta zor oldu kendimi dizginlemem.Onların yanında güçlerimi kullanmam, bütün planlarımızı suya düşürürdü.Atelic'in zihnindeki o kötücül düşünceleri görüp, hiçbirşey olmamış gibi davranmak, sandığından daha zor, emin olabilirsin."

Katy, üzgün ve düşünceli bir çift kehribarla, karşısındaki kömür karalarına odaklandı. Alex'i kurtadamların yanındayken çok çok merak ediyor, telaşlı bir bekleyişe giriyordu.

"Atelic'in zihnini görmek, işkence olmalı."

Alex, Katy'nin zihninde canlandırdığı karmaşık, huzursuz düşünceleri görür görmez onları hemen değiştirerek, Katy'yi kollarının arasında sardığı anıları, görüntüleri iletti. Katy'nin gözleri sıkıntıyla oynadığı parmaklarından Alex'e döndü.Gülümseyerek, aynı oyuna devam etti ve kötü görüntüleri düşüncelerinden  uzaklaştırdığı için yine zihninden teşekkür etti.

Kapıyı tıklatıp açan Alesea, onları böyle görmenin mutluluğu ile içeri girdi. Alex'in kontrol zamanı gelmişti.

" Selam.. Nasılsınız bakalım?"

Kehanetin Gücü Where stories live. Discover now