BÖLÜM -7- Zehir & İksir -

2.2K 181 44
                                    

Düzenlenmeye çalışılmış bir bölüm daha;)
Keyifli okumalar💕 

Bölümü, KÜLLERİNDEN DOĞANLAR kitabının yazarı, @Cahit_G  e ithaf ediyorum. Başarılarının devamını dilerim👊😊

Alex'in salonun ortasına, o kanlı ve inleyen haliyle cisimlenmesi ile Katy, Abigail'in ellerinin arasından kayarcasına Alex'in yanına koştu. Bir taraftan canını acıtma korkusuyla dokunamıyor, diğer taraftan nesinin olduğunu öğrenmeye çalışıyordu.Bakışlarındaki korku, üzüntü ve telaşın arasından gözyaşlarını bırakmamaya çalışıyordu. Soğukkanlı olmaya çalışmalı, Alex için güçlü durmaya çalışmalıydı ama bu çok çok zordu.

Fenmore Alex'in kanlı koluna baktığında, büyük bir şaşkınlıkla sessiz bir küfür koyverdi. Hemen, Katy de dahil herkesi uzaklaştırdı ve Alex'in yanı başına diz çöktü. Gördüğü manzara, gerçekten hem acı verdiği anlaşılan hem de mide bulandırıcı bir manzaraydı.

Yanında diz çöken arkadaşının gözlerine titreyen bakışlarını odaklamaya çalışan Alex, zor da olsa Fenmore'a,  bir şeyler anlatmaya çalışıyor, sayıklıyordu.

"Nasıl böyle bir hata yapabildim?.. Nasıl herkesi tehlikeye atabildim?.. Ya benimle cisimlenseydi? Kendimi asla affetmezdim..."

Fenmore, Alex'in acı ve suçluluk dolu gözlerine bakarak, sakinleştirmeye çalışıp, müdahale etmeye başladı. Alex'in omzunun üzerinden gömleğini yırtmaya çalışırken, işinin pek de kolay olmayacağını, hatta başarıp başaramayacağını düşünmeye başlamıştı.

"Sakin ol dostum.. Herşey yoluna girecek.. Ama... Biraz acıyacak."

Alex'in sol kolunun kaslarına pençeleri geçmiş, bilekten kopmuş, tüğlü bir kurtadam eli vardı. Pençeler o kadar derine saplanmıştı ki Fenmore onları tek tek çıkarmaya çalışırken, Alex acı içinde, sessizce kıvranıyordu.

Katy, Alex'in başına neler geldiğini ve bu durumdan nasıl kurtulacağını , panik ve büyük bir üzüntü ile düşünürken, salona seri bir şekilde Alesea'nin girdiğini gördü. Alesea, yerde acılar içinde yatan Alex'in yanıbaşına çökmüş olan Fenmore 'a dikkat kesildi önce. Fenmore'un elleri kan içindeydi ve arkadaşı için çabalarken ter içinde kalmıştı.  Alesea'nin farkına varır varmaz ayağa fırladı ve ona yer açtı.

Alesea, yarayı incelemek için iyice eğilerek dokunması ile Alex, kalan son gücünü de kullanarak inledi ve kendinden geçti.

"Alex'i fazla yormuşsun Fenmore... Şimdi hemen sarsmadan kaldır da revire götürelim.. Burada olmaz.."

Katy, sarsılmış, ne yapacağını bilemez halde, arkasında Abigail ile onları takip etti. Bir süre sonra Alesea'ye yaklaştı ve merakını gidermek istedi.

"Alesea! Fenmore! Nesi var onun? Neden yaklaştırmıyorsunuz beni? O kadar mı kötü? "

Katy, çılgın gibi kah yanındakilerle kah kendisi ile sayıklarcasına konuşuyordu:

"Ah Alex!.. Bu kadar kan senin olamaz... Sana bir şey olamaz.. Olmamalı..."

Abigail, bir yandan Katy'yi sakinleştirmeye çalışıyor, bir yandan da kendi kontrolünü yitirmemeye çalışıyordu. Katy'yi kolundan tuttu ve durdurdu. Gözlerinin içine bakarak, rahatlatıcı sözlerini sıraladı:

"Sakin olmalısın tatlım.. Ne olduğunu bilmiyoruz.Alesea, Alex'in yanında olduğuna göre ona güvenmeli ve bu kadar kendini bırakmamalısın.. Alesea halledecek emin ol.. Ben eminim halledeceğinden.."

Kehanetin Gücü Where stories live. Discover now