BÖLÜM -9- Animate -

1.5K 151 37
                                    


Medya Animate: Tatlı Güzellik Merviş

Bölüm, Bir Seri Katil Hikayesi kitabının yazarı, @Daishuman  a ithaf edilmiştir. Başarılarının devamını dilerim👏

SELAM(: KEYİFLİ OKUMALAR DİLİYORUM VE KATY İLE ANİMATE GÖRSELLERİ HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM (:

  Katy, gözlerinin önünde Alex'in camı açmasıyla içeri giren kuşun, ince yapılı bir genç kıza dönüşmesine şaşkınlıkla bakakaldı. Dönüşüm geçiren genç kızın yüzünden, dönüşümün etkisiyle yarı zorlanma yarı mahcubiyet okunuyordu. Açık kumral uzun saçları ve ince yapısıyla, güzel bir kızdı.Camdan içeri girmeye çalışan kuşun sadece başında olan saf beyazlık, değişimin ardından bu güzel kızın sol kaşının bir kısmında kalmıştı.

Katy'nin şaşkınlığına karşın Alex daha çabuk toparlamıştı kendini. İki çift gözün üzerinde oluşuyla panikleyen genç kıza, sakinleşmesi için yavaşça yaklaştı.

" Selam..    Kimsin ve neden buradasın? "

Alex'in sakin yaklaşımı karşısında az da olsa rahatlayan genç kız, kelimelerini doğru şekilde birleştirme çabası ile kendini tanıtmaya ve geliş sebebini anlatmaya çalıştı. Titreyen sesiyle başladı anlatmaya:

"Animate..     Benim adım Animate...        Yaşlı Bilge Büyücü Aldrich'in yanından geliyorum. Annem, olan biten herşeyi anlatmam için beni onun yanına götürdü. Aldrich'e herşeyi anlattım..."

Alex, yakınındaki sandalyeyi çekerek, nefesini düzenlemeye çalışan bu narin kıza, oturmasını işaret etti.

" Sakin ol ve otur.. "

Katy de şaşkınlıktan sıkı sıkıya tuttuğu tepsi ile Alex'in yatağının ucuna oturdu.
Merakla kızın anlatacaklarını bekliyordu. Alex, Katy'nin elindeki tepsiden duran suyu alarak Animate'e uzattı ve Katy'nin yanına oturup beklemeye başladı. Animate, suyu bir solukta içti ve anlatmaya  başlaması gerektiğini düşünerek, gözlerini diktiği bardakla oynamaya başladı.

" Nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama Aldrich, sizin beni anlayacağınızı söyleyerek buraya yolladı. Olanları ilk ağızdan yani benden duymanızı istedi. Anlatacaklarımdan dolayı düşünceleriniz hakkında çekincelerim var ama umarım beni affedersiniz. "

Katy, iyice meraklanmaya başladı.

" Ne anlatmaya çalışıyorsun? Açık olmazsan nasıl anlayıp, ne için affedebiliriz seni?"

Alex, Katy'yi sakinleştirmek için omuzuna sarılıp kendine çekti ve kehribar gözlerine odaklanarak, rahatlatmaya çalıştı. Animate, tekrar derin bir nefes alarak konuya girdi:

" Tamam..       Haklısınız..                 Anlatıyorum. Ben, annem gibi şekildeğiştiren bir büyücüyüm. Babam büyücü değil ve biz insanlar arasında yaşamımızı sürdürüyoruz. Çok özür dilerim ama senin zihninin karanlığa gömülmesine benim büyüm yol açtı."

Alex, aniden göğsünün derinliklerinden gelen boğuk kurtadam hırıltısı ile ayağa fırlayıp, tehlikeli bir biçimde soluyarak Animate'in yüzüne ne kadar yakın olunabilinirse o kadar yaklaştı.Animate, Katy'de olan bakışlarını Alex'e çevirirken korkuyla, oturduğu sandalyeye iyice sindi. Telaşla kekeleyerek, Alex'in dikkatini çekecek kelimeleri sıraladı:

" Aldrich.. Aldrich beni dinlemeniz gerektiğini iletmemi istedi..''

Alex'in ani koruma refleksi ile oturduğu yerden kalkıp, Animate'e doğru ayaklanması, donup kalan Katy'yi kendine getirdi. Titreyen ellerindeki tepsiyi komidinin üzerine bırakarak, Alex'in kolunu tuttu ve onu geri çekti. Sakinleşmeye çalışarak, tekrar yatağın kenarına, Anmate'in karşısına oturdular. Katy, derin bir nefes alarak, Alex'in ellerini tuttu. Gözleri hala Animate'in üzerindeydi.

" Tamam Animate.. Seni dinliyoruz, anlat.."

Alex'in sabrı iyiden iyiye tükenmişti.

" Dur! Anlatmana gerek yok, sadece zihnini serbest bırak ve olanları düşün. Gerisini ben hallederim!"

Animate'in zihnindeki görüntüleri, sinirle ve az önceki göğsünün derinliklerinden gelen hırıltılı sesle izliyordu. Görüntü, iki katlı, güzel bir evin bahçesinde, iki kızın gülümseyerek sohbet edişi ile başlıyordu. Sonrasında kurtadamlar ve onların önünde ağlayan Animate ile devam ediyordu ki sahne, Alfa Atelic'in sinsi gülüşü ile değişti. 

Katy'nin meraklı bakışları arasında, transa geçmişcesine Alex'in gözlerinden gözlerini ayırmayan Animate, sonunda rahat bir nefes alarak görüntülerin sonunu getirdi. Alex'in sıktığı dişlerinin arasında tek bir isim çıktı:

"Atelic!!"

Animate, zihnindeki görüntüleri ilettikten sonra, Alex'in ne tepki göstereceğini merak ederek endişe ile gözlerini kırpmadan O'nu izlemeye başladı. Katy, merakla atıldı:

" Alex? Sorun ne?"

Sinirleri bu kez farklı bir yöne odaklanmış olan Alex, biraz olsun sakinleşebilmek için kapattığı gözlerini açarak, Katy'ye döndü.

" Animate de Atelic'in kurbanlarından biri. Atelic, ailesini kullanarak buna mecbur bırakmış. Senin başına gelen hafıza kaybının sebebi anlaşılmış oldu. Buna bir kurtadamın sebep olabileceği bir şey değildi ama işbirlikçisinin kim olduğunu bulmaya çalışıyordum."

Animate'in bakışları merakla, Katy ve Alex'in üzerinde gidip geliyordu.

" Anlatabildim mi? Ne düşünüyorsunuz? Yaptıklarım daha doğrusu yapmak zorunda kaldığım şeyler ve için, başınıza gelenler için çok üzgünüm."

Zihnindeki tüm sahneleri, canlı bir şekilde görmüş olan Alex, Animate'i rahatlatmaya çalıştı.

"Affedecek birşey yok. Senin bu olanlarda suçun yok ve ben de sen ve ailen için üzgünüm.Yarın toplantıda senin bundan sonra ne yapman gerektiğine karar verelim."

Katy bu hala neler olduğunu detayları ile anlayamadığı için merak içindeydi. Alex, Katy'ye dönüp ellerini tuttu ve gözlerinin içine bakarak, olan biten herşeyi zihnine ulaştırdı. Katy'nin gözleri acı, korku ve sonunda rahatlamanın verdiği karmaşık duygularla, tutmakta zorlandığı bir damlayı bıraktı.  Alex'in ellerinden ayrılıp, Animate'e üzüntü ve şevkatle sarıldı. Animate, içindeki herşeyi anlatmanın ve affedilmenin mutluluğu ile Katy'ye daha sıkı sarıldı.

Kapının açılıp, Kennard'ın her zamanki gibi paldır küldür içeri girmesi ile Animate bir anda korkuyla, yine o aynı beyaz başlı güzel kuşa dönüştü. Ardında Kennard'a yarı sitem yarı kızgınlıkla bakan Alex-Katy ikilisini ve bir adet şaşkın Kennard bırakarak, açık camdan gökyüzüne süzüldü ve gözden kayboldu.

MOTİVASYON=VOTE+YORUM :)💖💖

Kehanetin Gücü Where stories live. Discover now