BÖLÜM-27- Kennard -

1.5K 78 44
                                    

Selam✋😊
Öncelikle sizi bu kadar beklettiğim için özür dilerim ama malum Ygs hazırlığı içindi.
Ama artık beraberiz💕

Bu bölümü sevgili yazar arkadaşım Ozzlemovic e ithaf ediyorum❤️ Başarılar diliyorum😊Kitabı KUSURSUZ Yeniden Doğuş'u artık sayfalarına dokunarak okuyabilirsiniz.

Keyifli okumalar diliyorum📖☕️

Katy, inanamaz gözlerle, Soul'ün boynuna atıldı:

"İyisin!  Çok korkuttun bizi...  Alesea, düşündüğümden çabuk yetişmiş."

Soul, kendisine sarılan Katy'nin omzunun üzerinden baktığında, gördüğü şey karşısında, vücudundaki tüm kaslar gerilmişti.

"Kennard!.."

*********************

     Bütün yüzler, Soul'ün bakışları ile aynı yönde yoğunlaşmıştı. Kimi, ne olduğunu anlamaya çalışıyor, kimi ise korkuyla yanındaki arkadaşına sarılıyordu.

     Kennard, geçirdiği dönüşüm yüzünden hâlâ kurt kimliğindeydi. Diğer bir şaşkınlık nedeni ise yatar vaziyette havada süzülüyor oluşuydu.

     Alesea'nın sesi ile herkes şaşkınlığını atıp, harekete geçmeye başladı:

     "Oyalanmayın! Yer açın! Masaları birleştirin!
     Alex! Onu sakin bir şekilde yatırman gerekiyor, neyi olduğunu henüz bilemiyoruz.."

     Alex, kendisine söylenenleri başı ile onaylayarak, hemen yanı başında süzülen Kennard ile dans pistinin ortasına doğru ilerledi.

     Kennard'ın neredeyse cansız görünen bedenini elinden geldiğince yavaş bir şekilde, birbirine birleştirilmiş masaların üzerine indirdi. Diğerlerinin gergin bakışlarına karşılık, Alesea'nın her zamanki gibi sakin ve hastasına konsantre olmuş hali, büyük bir tezat oluşturuyordu.

     "Şimdi masadan uzaklaşmanızı istiyorum. Kennard'ın önce insan formuna dönmesini sağlamalıyım. Bunun için konsantre olmam gerekiyor.."

     Kalabalık grup, pistin kenarlarına doğru gerilemeye başladığında, Alesea ellerini Kennard'ın başının iki yanına yerleştirip, büyülü sözlerine başlamıştı bile.. Kennard'ın göğsünün derinliklerinden gelen kısacık hırıltı, heyecanlanmalarına neden olmuştu.  Ardından başka bir tepki gelmeyince, tüm nefesler tutulmuş, gergin bekleyiş başlamıştı.

     Alex'in içindeki korku, dalga dalga paniğe dönüşüyordu. Kennard, en iyi arkadaşıydı ve onu kaybetme düşüncesi bile içindeki kurt kanının öfkeyle kaynamasına neden oluyordu.

     Alesea, büyülü sözlerine devam ederken kapalı tuttuğu gözlerini açarak, bakışlarını Alex'e çevirdi:

     "İçindeki kurdu sakinleştirmelisin Alex.. Kennard'ı, dönüşebilecek kadar kendine getirmeye çalışırken, içindeki kurt hiç de yardımcı olmuyor. Endişelendiğini biliyorum ama arkadaşın için sakin olmalısın.."

     Soul, Abigail ve Katy, Alex'i de alarak biraz daha uzaklaştılar. Abigail, bir yandan gücünü kullanarak Alex'in düşüncelerinin yatışmasını sağlıyor, diğer taraftan teselli etmeye çalışıyordu:

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 29, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kehanetin Gücü Where stories live. Discover now