BÖLÜM-25- Kaos -

492 75 27
                                    


Medya'da Everard: Jay Ryan

Bölümleri sık sık geciktirmeme rağmen, bu hikayede bana yoldaş olan sevgili arkadaşlarıma selâm olsun.
Vote ve özellikle yorumlarınızla beni motive ettiğinizi bilin ve lütfen devam edin😉🙈❤️

Sizi seviyorum❤️

Son olarak gizli okuyucularıma bir dip notum var: ortalama 1500 kelimelik bir bölümü okuduktan sonra votelemek ve fikrinizi belirten 3-5 kelimelik bir yorum yapmak zor olmasa gerek.. Olumlu ya da olumsuz, fikirleriniz benim için değerli.

Bu kadar mesaj yeterli sanırım😉🙈 

Keyifli okumalar☕️📖❤️

Abigail, başını Soul'ün göğsüne yaslarken, kendini bulutların üzerinde hissediyordu.

Aniden, kulakları sağır eden bir gürültü ve pistteki gençlerin panikle kaçışmaları ile Abigail, istemese de o bulutların üstünden kayarak, aşağı süzülmeye başladı...

******************

     Klübün orta yerinde, oradan oraya koşturarak birbirlerini koruma altına  almaya çalışan kalabalığın aksine, cisimlendiği girişte, ciddi yüz ifadesi ile odaklandığı yönden bakışını ayırmıyordu.

     Ateş saçan ürkütücü bakışlarını, şaşkın bir şekilde etrafı ile ilgilenmeye çalışan Katy ve yanındaki, onu farketmiş olan Alex'e odaklamıştı:

     İki yanında, cisimlenmenin etkisinden dolayı tek dizlerinin üzerine çökmüş yardımcıları ile bir ilahı andırıyordu... Gözlerini Alex'den ayırmadan, iki elini hafif kaldırarak, yardımcılarının omuzlarına dokundu ve önlerine eğmiş oldukları yüzleri ile birlikte, kendileri de ayağa kalktılar..

     Onları içeri almak, ilah için bile kolay olmamıştı. Bir de dışarıdaki kurt adamları düşününce, zor bile olmuştu..

     Kalabalığı yararak Katy ve Alex'i arayan Soul, Alex'in odaklandığı yöne döndüğünde, gözlerindeki inanamamazlıkla bakakaldı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

     Kalabalığı yararak Katy ve Alex'i arayan Soul, Alex'in odaklandığı yöne döndüğünde, gözlerindeki inanamamazlıkla bakakaldı. Aynı anda Alex, Katy'nin elini sımsıkı kavrayarak adımlarını, karşısındaki adama doğru yöneltti.

     Katy, Alex'in onu nereye sürüklediğini anlayamamıştı. Ta ki karşısında, Alex'in zihnine girerek gösterdiği ama şu anda ürkütücü görünen Everard'ı görene kadar...

     Bir insan nasıl bu kadar farklı, nasıl bu kadar ürküdücü bir hale gelebilirdi? Oysa Katy'nin kafasındaki Everard modeli, güçlü, gözlerinden sevgisi okunan, korumacı bir ağabeydi. Şu an Alex'in zihninde gösterdiğinin aksine, tam da öngörüsünde gördüğü kurtadam vardı karşısında..

Kehanetin Gücü Where stories live. Discover now