BÖLÜM-21 -Everard-

571 66 38
                                    

Medya Everard: Jay Ryan

Selam :)

Yeni bölümü, söz vermiş olduğum halde geciktirdiğim için bir özür niyetine, sevgili yazar arkadaşım avbyzblt e ithaf ediyorum.

Ayrıca bir duyurum var arkadaşlar:)

10k okunma sayısını aşmışız ❤️ ve artık bir instagram sayfasını hak ettiğimizi düşündüm. (Burayı özellikle düzenlemedim😉)

Instagram :Kehanetingucu

Mail:asumansac@gmail.com

Twitter:Kehanetin Gücü

Facebook: Kehanetin Gücü


Keyifli Okumalar 📜🍫☕️😄

Katy'nin tüm itirazlarına rağmen, eğitim gezisi kısa kesilmiş ve geri dönülmüştü.Diğerleri salonda toplanmış otururken, Katy yatağında bağdaş kurmuş, Alex'e somurtuyordu.

Alex, içindeki huzursuzluğu perdeleyerek, Katy'yi dinlenmesi için ikna etmeye çalışıyordu:

"Katy.. İnadı bırakıp uzan ve biraz olsun gözlerini dinlendir. Ne kadar kabul etmesen de farkındayım, bu olay seni yordu ve bitkinsin.."

Katy, kaşlarını kaldırmış ve sorgulayıcı kehribar bakışlarını Alex'e odaklamıştı:

"Orada neler olduğunu ve neler gördüğümü sen de biliyorsun Alex... Her şey o kadar karma karışıktı ki... Ama en net olanı; sen ve dönüşüm geçiren kurttu.. Dönüşümden önce yüzünü gördüm onun.. Yüzündeki iz.. Ürkütücüydü..

Sen... Sen onu tanıyorsun... Öyle değil mi?"

Alex sıkıntılı bir iç çekişle, Katy'nin yanına oturdu. Alnında beliren izden anlaşılıyordu ki zorlu olacak bu konuşmanın neresinden başlayacağını bilemiyordu. Her şeyi tüm açıklığı ile anlatabilse belki üzerindeki ağırlık da biraz olsun hafiflerdi.

Bir anda yüzündeki gerginlik, yerini, az da olsa rahatlamaya bıraktı ve sanki unuttuğu bir şey aklına gelmişçesine ayağa kalkarak kapıya yöneldi.

Katy'nin sorgulayan, meraklı bakışlarına cevap vermek için kapıyı işaret etti:

"Aldrich'e haber vermiştim. Şu anda kapının diğer tarafında ve.. Kapıyı çalacak..."

Katy'nin, kaşlarını kaldırmış, şaşkın bakışları ile aynı anda kapı sakin bir şekilde tıklatıldı. Alex'in kapıyı aralaması ile Aldrich, yine o, insanı rahatlatan tavrı ve hafif tebessümü ile içeri süzüldü..

Katy, uzanmamak için direttiği yatağından, derin bir nefes alıp kalkarak, Aldrich'i karşıladı. Aldrich, uzun, ince ve artık kırışıklıklarla dolu olan yumuşak ellerini Katy'ye uzatarak yaklaştı.

"Katy! Güzel kızım, nasılsın? Alex haber gönderdiğinde ufak bir işim vardı, geciktim... Beklediğimiz bir takım gelişmeler gerçekleşmeye başladı Katy.. Bu heyecan verici süreçte senden istediğim tek şey, her zaman yanında olduğumuzu unutmaman."

Kehanetin Gücü Where stories live. Discover now