BÖLÜM -14- Anahtar -

925 97 149
                                    


Bölüm, City Angel serisinin yazarı  CantaSicela_ ya ithaf edilmiştir❤

CANLARIMM❤️😍
BİR BÖLÜME DAHA BAŞLAMADAN ÖNCE, YİNE YİNE YENİDEN BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYOR VE TEK TEK ÖPÜYORUM😘😘

SİZİ SEVİYORUM❤️💃❤️

📜 KEYİFLİ OKUMALAR 📜

Katy, yine boynundaki kolyeyi parmaklarının arasına almış, üzerindeki kayganlığı, dalgınca hissetmeye başlamıştı. Bir yandan da gözleri, bu esrarengiz defterdeki kolyeye odaklanmıştı.

Bu iki kolye arasındaki fark, o an gözüne çarptı. Boynundaki kolyenin alt kısmında metal bir işleme vardı ve anlaşılan o ki defterdeki kolye, boynuna takılmadan önce bir evrim geçirmişti. İşaret parmağını bu metal işlemenin üzerinde gezdirirken, kafasını kurcalayan sorularla savaşmaya başlamıştı bile.

Düşüncelerinden koparken, Animate ile Abigail'in fikir fırtınasının ortasına düşmüştü.

"Bu bir tılsım olabilir. Tılsımlar genellikle böyle özel eşyalara gizlenmiş olabiliyor."

Abigail'in bu sözleri, Animate'in gözlerinin parlamasına neden olmuştu, sanki aklına nasıl da daha önce gelmediğine şaşırır gibiydi.

"Eveet.. Annemde de bir taşlı toka var ve ona annesinden yadigar. Biz şekil değiştirenler, tehlike anında, içgüdüsel olarak şekil değiştiririz ve annem şekil değiştirmemesi gereken durumlarda bu tokayı takar.Her tılsımın bir görevi vardır ve annemin tokasının görevi de içgüdülere yenik düşülmemesi. "

Katy, büyük şaşkınlık ve merakla Animate'i dinlerken, kendi kolyesinin bir tılsım ise ne gibi bir özelliği olabileceğini düşünüyordu.

"Ben biraz odama çıkıp, defteri incelemeliyim. Bakalım bir ip ucu bulabilecek miyim?"

Katy, kafasındaki binbir türlü düşünce ile adeta sırtında dünyanın yükünü taşıyormuşçasına,kapıya yönelmişti ki  arkasından Animate'in seslenişiyle duraksayıp, onlara döndü.

"Katy! Bunu tek başına yapmak zorunda değilsin... Gerçi beni yeni yeni tanıyorsun ama biz senin arkadaşlarınız.."

Abigail de bir kaç adımla yanına ulaştığında, ikna etmek için ellerini tutup, bakışlarını  Katy'nin gözlerine kenetledi:

"Canım.. Ne yapmaya çalıştığını biliyorum... Boynundaki bir tılsım ise, bize zararı dokunup dokunmayacağını bilemediğin için bu sorunu kendin çözmeye çalışacaksın. Ama buna hiç gerek yok..  Biliyorsun ki sen nasıl her zaman bizim yanımızda isen biz de senin yanındayız."

Abigail'in bu sözleri, Katy'nin gözlerinde, yanaklarına doğru yol bulmaya çalışan kristal tanecikler oluşturmuştu. Abigail, Katy'nin ellerini güç vermek istercesine sıktı ve bakışlarını Animate'e çevirdi. Yüzüne yayılmış gülümsemesi ile yanlarına gelmesi için başıyla işaret verdi.

İki arkadaşının omuzlarına attığı kollarıyla, sallanarak, neşeyle kapıya yöneldi:

"Hadi bakalım kızlar! İş başına!"

Üç kız, omuz omuza, araştırma için Katy'nin odasına doğru kütüphaneden çıktılar...

**************************

Güneş ışığı, sık ağaç dallarının arasından kendine yol bulmaya, yerdeki cansız ve nemli yapraklara ulaşmaya çalışıyordu.Az önce yağan yağmura rağmen güneşin, bulutların arasından bütün gücüyle yansıttığı ısı, ormandaki nem oranını bunaltıcı bir hale getirmişti.

Kehanetin Gücü Where stories live. Discover now