35.Bölüm •Şarkı Yarışması•

100K 3.7K 707
                                    


Multimedyada ki şarkıyı dediğim yerde açabilirsiniz minik kuşlar😘😘😘

Gözlerimi canım (!) alarmım sayesinde açtım ve esnedim. Bugün şarkı yarışması vardı ve ben gerçekten acayip heyecanlıydım.

Bugün Ege ve benim yarışmamız olduğu için serbest gidecektik. Yataktan kalktım ve banyoya girdim. Kısa bir duş aldım. Banyodan çıkınca dolabımın karşısına geçtim.

Müzik hocasının bize daha önceden seçmiş olduğu elbiseyi üzerime geçirdim (multi)

Müzik hocasının bize daha önceden seçmiş olduğu elbiseyi üzerime geçirdim (multi)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Annemi odama çağırdım. Annem saçlarımı güzel bir şekile soktuğunda anneme hayran bir şekilde bakmaya başladım. Bence bu kadın kuaför olmalıydı... Saçlarımı hafif bir su dalgası yapıp önlerini arkadan örgü yapmıştı. Saçıma beyaz bir naif duran çiçekli tel tokayla tutturmuştu.

Ayağıma beyaz kısa topuklu ayakkabımı giydim. Nemlendiricimi, rimelimi ve eylinerımı sürdüm. Biraz da allık sürüp makyajımı tamamladım.

Boy aynasından kendime baktığımda gerçekten güzel olduğumu fark ettim. Elbise fiziğimi çok güzel göstermişti. Kapı çalınca hemen telefonumu ve beyaz minik omuz çantamı alıp aşağıya indim.

Kapıyı açtım ama gördüğüm şeyle resmen bu genç yaşımda kalp krizi geçirecektim.

Ege tüm yakışıklılığıyla karşımda duruyordu. (Multi)


Ben ona hayran hayran bakarken o bana kaşlarını çatarak bakıyordu.

Arkasını dönüp yürümeye başlayınca kaşlarımı çattım ve kapıyı kapatıp peşinden gittim. Ege arabasına bindiğinde hemen bende bindim ve merakla bakmaya başladım. Sonunda dayanamadım ve,

"Sorun nedir?" diye sordum.

Ege sinirli ve sevimli bir şekilde kendi kendine konuşmaya başlayınca sırıttım ve dinlemeye devam ettim.

"Hayır anlamadım biz neden şık giyiniyoruz ki. Hem de siyah renk varken neden beyaz seçtiniz. Yok Masala çok yakışırmış da. Hadi tamam şık giyindik. Masal niye elbise giyiniyor ki? Beyaz Pantalon yok mu? Gerçi o daha sıkıntı anasını satıyım ya! Ama gösteririm ben o çok bilmiş hocaya. Zaten babamı arayıp ona söylemeseydi beni. Hayatta giydirtmezdim de bu kıyafetleri... Peri kızına benzemiş cidden tı herkes de görecek şimdi off " diye söyleniyordu.

Kolejli Psikopat'ımOn viuen les histories. Descobreix ara