Teşekkürler

3K 227 106
                                    

Herkese merhaba! Giriş konuşmaları yapmakta pek iyi olmadığımdan ve sevmediğimden dolayı bu kısmı alelacele geçmek istiyorum. Çünkü, daha fazla konuşursam batıracağım (sanki şu an az konuşuyorum, yalvarıyorum biri beni sustursun!) ve ben batırmak istemiyorum.

Sevgili Yoldaşlar, bu hikayenin benim için ayrı olduğunu bilmenizi isterim. Bu platforma üye olduğumdan beri -- 4 yıl -- ilk hikayemi bitirmiş bulunmaktayım. Umarım siz de memnun kalmışsınızdır. Kurgumdan, hayal gücümden, yazım tarzımdan, benden. Ben sizden çok memnun kaldım yahu, ay aman sizi sevdim demek istedim işte.

Bu hikaye beni birçok insanla tanıştırdı. Bazıları ile satır arası yorumlar yaparken o kadar komik diyaloglar yaptık ki, evde kahkaha atarken gözümden yaş geldiğini bilirim. Sizi ağlattığım kadar güldürdüğümü de düşünüyorum. Yine de sizi ağlattığım için özür dilerim. Benim aklımda ki en iyi son buydu.

Steve'in intihar etmesi hakkında bir açıklamaya yapmayacaktım ama gelen yorumlar doğrultusunda bir açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi. Steve'in intiharı, intihar değildi aslında. Ben hiç böyle düşünmedim. Steve, hayatını sonlandırdı. İntihar etmek ve hayatını sonlandırmak ayrı şeylerdir. İntihar, acizlerin işi olmakla beraber, bir kaçıştır. Hayatı sonlandırmak ise yarım kalanların işidir. Hayatı sonlandırmak, kavuşmak için yapılır. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır...

Okuduğunuz için, bana katlandığınız için (bana katlanmak gerçekten zordur, siz zoru başardınız) teşekkür ederim.

Özellikle teşekkür etmek istediğim iki kişi var:

CikolataliUykum, en başından beri yanımda olduğun için teşekkür ederim. Sadece bu kurgu için değil, diğer hikayelerimde de yanımdaydın. Sponsorluk için (kendisi benim hikaye kapaklarımı yapmak ile ünlüdür), bana katlandığın, beni cesatlendirdiğin ve en önemlisi teambruceamca olayını çıkardığın için teşekkür ederim. İyi ki varsın, iyi ki yanımdasın. Seni çok seviyorum!

MissDovey, eğer sen hikaye kafamda oluşurken sessiz kalsaydın, bana destek olmasaydın ben bunu yapamazdım. Bana her zaman çıkış yolu verdiğin için, yanımda olduğun için, 24 Saat'i yayınlamam için birbirinden çeşitli baskılar yaptığın için (bknz: 24 saat sonra uyuyacağım, sana 24 saat boyunca trip atabilirim) ve birbirinden çeşitli tehditler savurduğun için (bknz: şu an senin kafanı koparmak istiyorum, gözüme gözükme) teşekkür ederim. İyi ki varsın, iyi ki yanımdasın. Seni çok seviyorum!

Ve sizler, iyi ki varsınız be. İyi ki yanımdasınız. Sizi çok seviyorum!

En başından, sonuna kadar: Yanlışlarım varsa affola.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
24 Saat | StonyWhere stories live. Discover now