Tony'den Sonra

3.9K 354 347
                                    

İyi okumalar!

***

I. KISIM - ÇİÇEK

STARK ENDÜSTRİSİ YİNE BİRİNCİ!

Geçtiğimiz yıl, hayatını ani bir şekilde kaybeden Tony Stark'ın sahibi olduğu Stark Endüstrisi'nin yöneticiliğini yapan Peter Parker, Stark Endüstrisi'ni birinciliğe taşıdı.

Peter Parker, şu sözleri dile getirdi: "Bir şirketi yönetmek sandığınızdan daha zor. Küçük bir kelimeyi veya sayıyı gözden kaçırırsanız bu sizin sonunuz olur. Koruyucu meleğiniz varsa ve siz yanınızda hissediyorsanız her şeyi başarabilirsiniz. Stark Endüstrisi, bir ilki başarmadı. Tony Stark, bunu yapmıştı zaten. Dinlediğiniz için teşekkür ederim."

"Sende gördün değil mi? O kadar insan vardı ki, ne diyeceğimi şaşırdım."

Peter, heyecanını dindirmek için derin bir nefes aldı. Elinde ki çiçeğin daha fazla zarar görmesini istemediğinden dolayı mezar taşının önüne bıraktıktan sonra devam etti.

"Gördüğünü biliyorum... Keşke şu an yanımda olsaydın. Bruce ve Rhodey, yardımcı oluyorlar ama senin kadar değil..." dedi ve iç çekti.

"Gördünüz değil mi, Bay Stark?" diye sordu, gülümseyereker zaman ki gibi cevap alamadığında suratını düşürmedi.

"Seni unutturmayacağımı söylemiştim." dedi. Mezar taşına göz kırptıktan sonra arkasını dönerek ilerlemeye başladı.

Peter Parker, haklıydı.

Tony Stark'ı unutturmamıştı.

*

II. KISIM - ÇÖP

GÜNÜN KAHRAMANI, DEMİR ADAM!

Tony Stark, Demir Adam ünvanını Rhodey Rhodes'a bıraktıktan sonra ani bir şekilde geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybetmesinin ardından ünvanı kabul etmeyen Rhodey Rhodes, kendi zırhı ile hayat kurtarmaya devam ediyor ve halkın ona Demir Adam demesine engel olamıyor.

SIA Hotel'e yapılan suikast ile yaklaşık 37 kişi rehin alınmıştı. Suikastın geri püskürtülmesi, Demir Adam tarafından oldu. Suikastın sonunda sadece yaralı olduğu, ölü olmadığı belirtildi. Suikastın arkasında ki kişi bilinmiyor.

Rhodey Rhodes, sorulan sorulara şu şekilde cevap verdi: "Hayat kurtarmak, hiçbir zaman kolay olmadı. Tony Stark'ın sayesinde bir zırh kullanıyorum. Hiçbir zaman onun zırhlarını kullanmayacağım. Çünkü asıl Demir Adam, o. Her zaman da öyle kalacak. Kurtarılan hayatlar benim eserim değil, Tony Stark'ın eseridir."

"Şu an sana ihanet ediyormuş gibi hissediyorum..." dedi, Rhodey. Dönerini iştahla yedikten sonra ağzına bulaşan kırıntıları gömleğinin kenarı ile sildikten sonra döner çöpünü çiçeğin yanına koydu.

"İhanetim sona erdiğinde göre sana geçen hafta olanları anlatmalıyım..." dedi ve mezarın karşısına bağdaş kurarak oturdu.

"Bir kızla tanıştım, Tony. Bana öyle bakma, doğru duydun." dedi, Rhodey. Ardından yüzünde beliren aşık gülümseme ile konuşmaya başladı. "O, o kadar güzel ki... Tanrım, Tony! Benimle dalga geçme! Evet, aşık oldum."

24 Saat | StonyWhere stories live. Discover now