28

3.2K 346 225
                                    

İyi okumalar dilerim!

***

5 Saat 25 Dakika Kala - Sabaha Karşı (Saat 4, Dakika 35)

Tony, kulağında düzenli bir ritimle gelen makina sesinin zihninde yankılanması ile yüzünü buluşturdu. Makinanın düzenli ritimi, odada ki arkadaşlarının sesi, göğsünde ve kaburgalarında ki ağrı ile baş ağrısı daha çok artıyordu.

Doktorlar, Tony'i geri döndürmek için mücadele etmişlerdi. Adrenalini ark reaktörünün kenarına saplamak zorunda kalmışlar ve bu Tony'nin geri dönmesini sağlamıştı. Şaranpel parçacıkları kalbine hızla ilerlerken ağrısını durdurup uyku etkisini kaldırmışlardı.

Tony Stark, yarım bıraktığı işi tamamlamadan gitmezdi.

Gözlerini açmak için mücadele ederken, nefessiz kaldığını hissetti. Ağzını ve burnunu kaplayan oksijen maskesini, eli ile daha çok bastırdı ve derin nefesler almaya başladı. Nefes almak için her insan mücadele ederdi ve nefes almak, mucizelerden biriydi.

Bu hareketi ile odada ki konuşma sesleri kesilirken, adım seslerini duydu. Gözlerini açmaya çalışırken kulaklarını Natasha'nın "Uyanıyor!" demesi doldurdu. Gözlerini zorlanarak açtığında ışığa doğru hassasiyetinden dolayı görünüşü bulanıklaştı. Gözlerini birkaç kez kırparak görüş açısının netleşmesini sağladı ve görüş açısına 4 kafa girdi.

Rhodey, Bruce, Natasha ve Peter.

Kendisini eğilmiş bir şekilde izleyen arkadaşlarına garipseyen bakışlarından birini attı, Tony.

"Şu kafalarınızı çekin gözümün önünden." dedi, cılız sesiyle. Tony'nin cılız sesi ile kendine gelen ilk kişi Bruce, oldu. Gözlüklerini geriye iterek kafasını geri çekti ve eğik pozisyonunu bozarak, dik durdu. Bu hareketi ile diğerleri de kendine gelmiş, Bruce'un yaptığını yapmışlardı.

"Doktoru çağırın." dedi, Tony.

Bruce, Tony'nin ne yapmaya çalıştığını düşünürken kafasını sallayarak onayladı ve odadan çıktı. Birkaç dakika içerisinde doktorla geri döndüğünde herkes Tony'nin ne diyeceğini bekliyordu.

Tony, biraz daha düşünürse kararından vazgeçeceğini bildiğinden dolayı dudaklarını hareket ettirip, cılız sesiyle konuştu.

"Öldükten sonra bedenime otopsi yapılmasını istiyorum."

*

Steve: Hayatının tehlike de olma düşüncesi beni delirtiyor, Tony.

Steve: Gizli bir üsse geçtik ve Dünya ile tüm iletişimimiz kesildi.

Steve: Ama ben seni bırakmak istemiyorum.

Steve: Dönmek istiyorum,

Steve: Yanına gelmek istiyorum,

Steve: Sana sarılmak istiyorum, Tony.

Steve: T'Challa ile konuştum.

Steve: Bana 5 saat daha sabretmemi söyledi.

Steve: Tehlike altında olduğumuz için çıkamıyoruz.

Steve: Ama 5 saat sonra,

Steve: Yanında olacağım, sevgilim.

Steve: Ve seni hiç bırakmayacağım.

***

Yanlışlarım varsa affola.

24 Saat | StonyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin