Prolog

8.1K 550 289
                                    

İyi okumalar dilerim.

Tony Stark, göğsünün üzerinde, ark reaktöründe hissettiği acı ve yanma hissi ile gözlerini kapattı ve yutkundu. Hissettiği yanma ve acı o kadar yoğundu ki Tony Stark'ın nefes almasını engelliyordu. Sanki bir el esmer adamın boğazını kavramış, nefes almasını istemiyor gibiydi ve kıvrak zekasıyla çözüm yolu bulmaya çalışıyordu ama yorulmuş olan bedeni yere yığıldı.

Nefes almasını engelleyen, boğazında oluşan tıkanmayı yok etmeye çalışırcasına yutkundu ama bir işe yaramadı, nabzının yavaşladığını hissetti. Kurtulmak için kıvranan bedeni, yorulan zihni ile düşünmeyi bıraktı ve yerde kasılan bedeni gevşemeye başladı.

Tony Stark, kapattığı gözlerini kırpıştırarak açmaya başladı ama etrafı net göremiyordu. Bulanıktı, görüş açısında siyah benekler vardı.

Şimdi mi? diye düşündü. Ölecek miyim?

Göğsünün ortasına, ark reaktörüne aldığı ikinci darbe ile ark reaktörünün parçalandığını hissetti, parçalanma sesini çok net duydu. Göğsündeki ark reaktörün yerleştirdiği elementin zehrinin kalbine doğru yayılmaya başladığından emindi. Bunları düşünürken kulaklarını sevdiği adamın sesi doldurdu, en yakın arkadaşına sesleniyordu.

"Bucky, geri çekil artık! Ona daha fazla zarar verme!"

Tony Stark'ın aksesuarı olan alay dolu gülümsemesi yüzünden belirdi ancak gözünden akan yaşa engel olamadı.

Tony Stark, ilk defa vazgeçti.

Vazgeçtiği şey ise kendi hayatıydı.

Eşcinsel arkadaşıma destek amaçlı yazılan, yayımlanan bir hikayedir. Eşcinsellik bir tercih değil, yönelimdir. Sevgi ise bedenler arasında değil, ruhlar arasında yaşanır.

Lütfen hikayeyi okuyacaksanız bunları dikkate alarak okuyun.

Yanlışlarım varsa affola.

24 Saat | StonyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin