40 (17)

551 24 4
                                    

Warning: Smut

Voorzichtig tilt Draco, Harry op. De smekende blik om nog dichterbij elkaar te komen is in de ogen van beide jongens te zien. Met Harry's benen om Draco's middel heen, kust Draco, Harry zacht. Deze pose en de lippen van de jongens tegen elkaar was al iets, maar ze wilden meer. Langzaam legt Draco de groenogige jongen op het bed.

'Ik pak het glijmiddel,' zegt Draco zonder schaamte in zijn stem en hij loopt naar het nachtkastje. Sinds de weddenschap heeft hij wat in zijn nachtkastje liggen. Voordat Draco terugloopt naar het bed, trekt hij langzaam zijn shirt uit en laat het op de grond vallen. Tergend langzaam loopt Draco naar het bed, waar hij Harry insluit met zijn armen. Zachtjes drukt hij hun lippen weer op elkaar, met zijn hand die langzaam naar beneden glijdt. Eerst over Harry's borstkas, daarna over zijn buik naar zijn heup en vervolgens naar zijn kont, waar hij voorzichtig in knijpt. Na wat voelen pakt Draco het glijmiddel en spuit wat op zijn vingers, waarna hij er langzaam eentje bij Harry inbrengt. Harry's ogen worden groot, waarschijnlijk door het nieuwe, brandende gevoel. Draco voegt rustig een tweede vinger toe, wat er uiteindelijk drie worden. Nadat Draco langzaam zijn vingers uit Harry trekt, doet hij zijn broek uit, gevolgd door zijn onderbroek. Hoewel Harry hem al eerder zo had gezien, voelde het toch een beetje nieuw en ongemakkelijk. Draco was weliswaar ietwat groter geschapen dan Harry, maar toch.

Draco pakt de condoom die hij samen met het glijmiddel uit het nachtkastje had gepakt en doet hem bij zichzelf om. Vervolgens plaatst hij zijn top tegen Harry aan en duwt zachtjes naar binnen.

'Stop,' zegt Harry, tranen weg bijtend.

Geduldig stopt Draco. Hoewel hij het liefst nu door zou willen gaan, kan hij de pijn bij Harry niet aanzien. Liefkozend glijdt zijn hand over Harry's lichaam, die stijf staat van de spanning, om hem rustiger te krijgen en te laten relaxen. En langzaam gebeurt dat ook. Harry opent zijn ogen weer en knikt langzaam, waarna Draco dieper naar binnen gaat en langzaam begint te bewegen. Eerst zijn het langzame stoten, waarbij hij vooral gefocust is op of Harry het goed vindt voelen en of hij niet te veel pijn heeft, maar na enkele minuten wordt Draco's ritme steeds sneller en komt er ook een hand om Harry's lengte bij, die hem langzaam aftrekt op het ritme van Draco's stoten. Een euforisch gevoel welt op in zijn buik. Hij heeft seks!

Harry's nagels drukken in Draco's vel, smachtend om nog dichterbij te komen, wat Draco met alle liefde doet. Draco's buik trekt samen van genot. Kreunen vullen van beide kanten de kamer, samen met het zachte geluid van het krakende bed. Niet veel later komt Harry met een luide kreun klaar. Zijn sperma spuit over zijn buik en Draco's hand heen, maar Draco is er niet vies van. Integendeel, dit gepaard met het gezicht van Harry onder hem, het geweldige gevoel en zijn opbouwende orgasme komt hij al snel klaar in het condoom. Voordat hij kreunt, zoent hij Harry. Langzaam komen de jongens tot stilstand en trekt Draco zichzelf uit Harry. Hij laat zich naast hem vallen, nog te buiten adem om iets te zeggen.

'Wow', hijgen beide jongens.


He's mine ~ Drarry fanficOù les histoires vivent. Découvrez maintenant