17

757 32 22
                                    

Warning: Smut

Dit stuk verhaal is door een vriendin van mij geschreven: @steamyshowereddil , maar ik heb geprobeerd om het zo aan te passen dat het past bij mijn schrijfstijl ^^

________________________________________________________________

Hoewel Draco er niet uitziet alsof hij zoveel kracht in zich had, voelt Harry hoe hij hem optilt en tegen de koude tegels aanduwt. Met Harry's benen nu om Draco zijn middel, bijna wanhopig om hem dichterbij te krijgen, om meer te voelen, bewegen Draco's lippen zich naar Harry zijn nek. Misschien was het het feit dat hij al naakt was vóórdat hij wist dat Draco er was, waardoor hij compleet zichtbaar is voor de lust in zijn ogen. Misschien zijn het zijn eigen verlangens naar Draco, die eindelijk vervuld worden. Harry kan niet bedenken wat het was, waarom hij zo snel ingaf tot wat Draco wilde, tot wat hij blijkbaar ook wilde.

De lippen van Draco tegen die van Harry zijn al iets, maar Harry wilt meer en, zo te voelen, Draco ook. Langzaam loopt hij naar Harry, waarna hij hem zachtjes neerlegt op zijn bed.

Pas op het moment dat Harry zijn rug tegen het zachte matras van zijn bed voelt beseft hij wat er gebeurt. Hij ligt op zijn bed, naakt, wachtend op Draco. Hij heeft al weinig tot geen ervaring met seks en het feit dat dit Draco is, waar hij seks mee gaat hebben maakt het niet veel makkelijker.

'Ik pak het glijmiddel,' zegt Draco zonder schaamte in zijn stem en hij loopt naar zijn nachtkastje, maar voor hij terugloopt naar het bed, trekt hij langzaam zijn shirt uit en laat het op de grond vallen. Harry kan het niet laten om zijn ogen over Draco zijn lichaam te laten glijden. Maar voordat hij het helemaal in zich op kan nemen, is Draco al weer boven hem, zijn gezicht dicht bij die van Harry. Zachtjes drukt hij hun lippen weer op elkaar, met zijn armen die zich langzaam om Draco zijn nek winden. Hoewel het zoenen al goed is voor Harry, voelt hij hoe Draco's hand langzaam over zijn borst naar beneden glijdt, langzaam over zijn buik naar zijn heup en vervolgens naar Harry's kont, waar hij voorzichtig in knijpt. Na wat voelen pakt Draco het glijmiddel en spuit wat op zijn vingers, waarna hij er langzaam eentje bij Harry inbrengt. Harry's ogen worden groot bij het gevoel als hij een geluid van protest probeert in te houden, niet gewent aan het nieuwe, brandende gevoel. Wanneer Harry er eindelijk gewent aan raakt, voegt Draco langzaam nog een vinger toe, wat er uiteindelijk 3 worden.

Nadat Draco langzaam zijn vingers uit Harry trekt, doet hij zijn broek uit, gevolgd door zijn onderbroek. Harry, die Draco al eerder zo had gezien, krijgt toch hartkloppingen van lust bij dit uitzicht.

Draco pakt de condoom die hij samen met het glijmiddel uit het nachtkastje had gepakt en doet hem om. Voordat Harry het zich beseft, is Draco weer boven hem en voelt hoe hij zachtjes in hem naar binnen duwde.

'Stop.' Was het enige wat Harry kan zeggen als hij zijn ogen dichtknijpt, tranen weg bijtend. Iets onverwacht, stopt Draco ook. Een hand glijdt langzaam over zijn lichaam heen in een poging om hem iets rustiger te krijgen en hem te laten relaxen. En langzaam gebeurt dat ook, Harry opent zijn ogen weer en knikt langzaam, waarnaar Draco weer begint te bewegen. Eerst zijn het langzame stoten, vooral gefocust op of Harry het goed vindt voelen en of hij niet te veel pijn heeft. Maar na enkele minuten wordt Draco's ritme steeds sneller en komt er ook een hand om Harry's lengte bij, die hem langzaam aftrekt op het ritme van Draco's stoten.

Met Draco nog diep in zich, drukt Harry met zijn vingers in Draco's rug, proberend om hem dichterbij te krijgen. Hij voelt hoe zijn buik samentrekt in genot. Kreunen vullen van beide kanten de kamer, samen met het zachte geluid van het bed dat kraakt. Beide door Draco's hand om zijn geslachtsdeel en het gevoel van Draco in hem, komt Harry met een luide kreun klaar. Zijn sperma spuit over zijn buik en Draco's hand heen. Door het gezicht van Harry onder hem, het geweldige gevoel en het opbouwende orgasme komt Draco niet veel later klaar in het condoom. Voor hij kreunt, zoent hij Harry. Langzaam komt hij tot stilstand en trekt hij zichzelf uit Harry. Hij laat zich naast hem vallen, nog te buiten adem om iets te zeggen.

'Wow,' hijgen beide jongens.


________________________________________________________

Hope you liked it :)

Ik heb net een nieuw verhaal achtig iets geplaatst, waarin ik allemaal random dingen zet die met Harry Potter te maken hebben. Het zou leuk zijn als jullie een kijkje zouden willen nemen ^^

  

He's mine ~ Drarry fanficWhere stories live. Discover now