32 (9)

455 28 11
                                    

Zachtjes geeft Draco, Hermelien een kus op haar hoofd, vervolgens op haar neus, om bij haar mond te belanden. Zacht bewegen hun lippen tegen elkaar.

Hermelien kreunt zacht, waardoor Draco een glimlach niet kan tegenhouden. Voorzichtig gaat hij met zijn handen door haar haren en verplaatst hij zijn mond naar Hermelien's nek. Hij kust haar beide sleutelbeenderen zacht en gaat dan met zijn vingers naar het bovenste knoopje van haar bloes. Hij wacht even, zodat Hermelien zich kan terugtrekken als ze wilt, maar aangezien ze geen kik geeft, knoopt hij het eerste knoopje open. Haar anders bedekte decolleté wordt nu zichtbaar en Draco forceert zichzelf om op zijn lip te bijten. Hij voelt nog helemaal niks, daar beneden. Daar moet verandering in komen. Hij knoopt de rest van Hermelien's blouse open en gooit hem op de grond. Haar simpele, zwarte bh met een bescheiden, kanten randje is nu zichtbaar voor Draco. Hoewel haar perfecte, niet al te grote, borsten zachtjes op en neer gaan tijdens haar ademhaling, vindt Draco het nog steeds niet zo interessant als hij eigenlijk zou moeten. Hij duwt zijn heupen tegen de hare om zichzelf opgewonden te maken. Hij trekt zijn shirt uit en gooit die ook weg. Hermelien raakt met haar koude vingers zijn borstkas aan, wat hem doet huiveren. Als Hermelien, Draco's broek uit wilt trekken houdt hij haar tegen. Hij is nog niet opgewonden, dus dat zou erg ongemakkelijk worden. Hermelien doet vlug haar eigen broek uit. Draco tilt haar op en het bruinharige meisje klemt haar benen om hem heen. Draco's gespannen armspieren tillen haar naar het bed, waar zij voorzichtig wordt neergelegd. Draco buigt zich over haar heen en kus haar beide borsten, waarna hij al kussend naar beneden gaat. Als hij de huid boven haar slip kust, spannen Hermelien's spieren zich aan, een teken dat hij niet verder naar beneden mocht gaan. Opgelucht kust Draco weer haar buik. Hij voelde er niks voor om nog verder te gaan. Gepassioneerd zoent het tweetal en eindelijk voelt Draco actie daar beneden.

Hij kust Hermelien in haar nek en probeert haar bh open te knopen, niet in de gaten hebbend dat het slot van de deur langzaam open gaat en er iemand naar binnen loopt.

_________________

Dit was heel awkward om te schrijven, aangezien ik niet echt fan ben van Dramione. Ik houd überhaupt niet echt van straight ships (met uitzondering van Romione) :').

Ik hoop dat jullie genoten hebben van dit stukje Dramione en sorry voor de trauma's als je dramione niet shipt. 

byebye ^^

He's mine ~ Drarry fanficNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ