12

671 39 94
                                    

Sorry voor het mini-hoofdstuk :(

Haat.

Afschuw.

Minachting.

Walging.

Lust.

Afkeer.

Gevoelens.

Harry laat zich achterover op zijn bed vallen. Hij haalt zijn handen door zijn warrige haar en trekt er aan uit frustratie. Had hij nou maar iemand om mee te praten. Hij mist Sirius erg. Bij de gedachte aan Bellatrix' euforische gezicht toen ze vloek des doods uit sprak, gooit Harry zijn boek door de kamer uit woede. Ooit zal hij haar terugpakken.

Hij heeft niemand meer. Zijn ouders dood, zijn peetvader dood, Ron in het ziekenhuis en Hermelien en Ginny boos. Harry had zich nog nooit zo eenzaam gevoeld. Hij had zich heel erg verheugd op de zomerschool, voor het eerst zou hij de hele zomer met zijn vrienden zijn. Voor het eerst zou hij zijn verjaardag kunnen vieren met de mensen waar hij het meest van houdt. Zijn verjaardag is al over een paar weken en het vooruitzicht dat hij dan weer alleen zou zijn maakt hem verdrietig.

Ook worstelt Harry de laatste tijd erg met zijn seksuele geaardheid. Hij viel op meisjes, dat wist hij van zichzelf, maar toch betrapte hij zich er de laatste tijd steeds vaker op dat als hij op een pornowebsite ging kijken, hij vaak ook stiekem nog even op het kopje "gayporn" klikte. Hij klikte het weliswaar meteen weg, omdat hij zich schuldig tegenover zichzelf voelde, maar toch. Zou dit ook een reden kunnen zijn dat hij zich zo verward voelde na het "gesprek" met Draco?

Hij trekt zijn shirt en broek uit en trekt zijn pyjama aan. Dan gaat hij onder de dekens liggen. Ondertussen is Draco binnen gekomen, hij heeft zich omgekleed en draagt nu een joggingsbroek en een simpel, wit shirt. Hij rolt met zijn ogen als hij ziet dat Harry nog steeds in zijn kamer is, maar zegt niks tegen hem.

Ook Draco gaat in zijn bed liggen.

Harry draait zich om en een traan rolt over zijn wang.

Hij probeert zichzelf te overtuigen dat het wel goed komt, maar om eerlijk te zijn is hij daar niet helemaal zeker van.

______________________________________________

Q: Wie is/zijn jullie favoriete personage(s)?

A: Het gouden trio en Draco ^^, maar als ik één iemand moest kiezen dan zou het toch Loena zijn <3

He's mine ~ Drarry fanficWhere stories live. Discover now