11

655 40 67
                                    

Harry sjokt met Hedwig's kooi en zijn schoolspullen onder zijn arm weer terug naar kamer 15. Deze keer voor de zekerheid maar wel aankloppen.
Als hij bij de deur is aangekomen, zet hij zijn spullen op de grond en klopt hij twee keer op de deur. Zonder een reactie af te wachten draait hij de sleutel weer om in het slot en doet de deur open. Gelukkig is er niemand te bekennen en Harry hoort dat de douche aan staat. Gelukkig, dan kan hij eerst even al zijn spullen neerleggen op het bed.
Hij gaat op het bed zitten en zet zijn koffer onder het bed. De kooi zet hij op het nachtkastje en zijn schoolspullen op de grond naast het nachtkastje. Als hij hiermee klaar is gaat hij op het al netjes opgemaakte bed liggen. Denkend aan wat er gaat gebeuren als Draco straks de badkamer uit komt. Hopend dat Hermelien er niet meer is. Harry hoort in ieder geval geen stemmen dus de kans is groot dat Hermelien zo geschrokken is en zich zo schaamt, want dat doet ze, dat ze naar haar eigen kamer is gegaan.
Om te tijd te doden pakt Harry zijn schrift van "de geschiedenis van de toverkunst" en leest zijn aantekeningen nog eens door. Nou ja, "zijn" aantekeningen... Hij heeft ze vorige week van Hermelien over geschreven.
Het is erg donker in de kamer en Harry kan nergens een lichtknop ontdekken, dus hij pakt zijn toverstok uit zijn borstzak en schijnt ermee op het schrift.
Als hij bij de tweede pagina is, hoort hij de deur van de badkamer opengaan. Hij kijkt op en voor hem staat een halfnaakte Draco. Harry slikt, hij kan duidelijk de spieren tellen op Draco's buik en het korte handdoekje wat om zijn middel hangt is alles behalve verhullend. Harry's ogen worden groot. Hij snapt nu waarom alle meisjes, inclusief Hermelien, op hem vallen. Je zou bijna gay worden voor dat lichaam, voor die gespierde maar toch slanke, lange benen.
Op dat moment merkt Draco, Harry op. Draco grist zijn toverstok van zijn bed.
'Paralitis' schreeuwt Draco en een rode lichtflits volgt.
'Protego' Harry kan nog net op tijd de vloek afweren en kijkt geschokt naar het gezicht van Draco Malfidus die nu witheet van woede was. Het zal niet lang meer duren voor de volgende spreuk Harry tegemoet zal komen.
'Expelliarmus'
'Protego'
'Crucio,' roept Draco woedend, maar gelukkig kan Harry nog net op tijd opzij springen.
Draco is van zijn stuk gebracht door de sprong van Harry en Harry benut deze tijd door een ontwapeningsspreuk te roepen. Draco's toverstok word uit zijn handen gerukt en valt met een klap tegen de eikenhouten kledingkast aan.
Draco merkt nu pas dat zijn handdoek is afgevallen tijdens het duel en Harry merkt het ook. Hij richt nog steeds zijn toverstok op de blonde jongen en probeert niet naar beneden te kijken.
Harry begint te zweten en bij Draco is een vleugje schaamte te zien op zijn, nog steeds woedende, gezicht.
Harry kan het niet laten en kijkt toch snel even naar beneden. Hij slikt en hapt naar adem. Draco heeft dit gelukkig niet opgemerkt, omdat hij druk bezig was met zijn handdoek oppakken.
'Wat doe je hier,' snauwt Draco als hij de handdoek weer om zijn middel gebonden heeft en hem stevig met twee handen vasthoudt.
'Ik ben overgeplaatst naar deze kamer,' zegt Harry koel.
'En je hebt gezegd dat je het goed vond?!' schreeuwt Draco.
'Ik wist niet dat ik bij jou geplaatst zou worden.' Harry zucht geïrriteerd en laat zijn toverstok zakken.
'En dat heb je niet gevraagd? Hoe dom kun je zijn? O wacht, ja natuurlijk. Je bent ook erg dom.' Draco grijnst gemeen.
Harry rolt met zijn ogen. 'Is het gesprek afgelopen? Kan je je dan eindelijk even gaan aankleden?'
'Kan je er niet tegen als ik halfnaakt ben, Potter,' Draco grijnst en zet dreigend een stap dichterbij.
Harry wordt rood en zoekt naar een goede opmerking. 'Halfnaakt, oké. Maar helemaal naakt hoef ik toch niet nog een keer te zien,' Harry grijnst terug.
Draco trekt wit weg, wat Harry nog breder laat grijnzen. Harry heeft dus Malfidus' zwakke plek gevonden.
'Je hebt gekeken?' stamelt Draco, waarna hij kucht en zich herpakt. 'Gadver, Potter. Je bent echt gay,' zegt Draco terwijl hij het feit dat hij zelf bi is negeert.
'Je duwde dat ding zowat in mijn gezicht, hoe kan ik dan niet kijken. En trouwens, voortaan laat je dat ding maar vrij als Hermelien erbij is en niet als ik er bij ben.'
'Dat was ik van plan, totdat jij ons kwam storen.'
Nu is het Harry's beurt om niet te weten wat hij moet zeggen. 'Whatever. Ga je gewoon aankleden.'
'My father will hear about this (in het Engels klinkt het gewoon veel beter en dreigender ^^),' zegt Draco dreigend voordat hij zich omdraait en naar de badkamer loopt.
'Dan zal ik wel vertellen dat je een onvergeeflijke vloek wilde gebruiken,' zegt Harry.
Draco geeft geen reactie, pakt zijn toverstok en maakt een schijnbeweging, alsof hij Harry wilt vervloeken. En hij lacht om Harry's gezicht nadat hij dat heeft gedaan.
Vervolgens loopt hij de badkamer in. Harry achterlatend met buikpijn van alle verschillende gevoelens die hem hadden geplaagd.
______________________________________
Q: In welke afdeling zitten jullie?
A: Ik ben een Ravenklauw💙

He's mine ~ Drarry fanficTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon