27 (4)

516 30 21
                                    

Met zijn hand om Hermeliens middel loopt Draco naar de leerlingenkamer van Zwadderich. Hermelien mag er eigenlijk natuurlijk niet komen, maar dat boeit hem niet. Hij wilt haar vertrouwen winnen door haar voor te stellen aan zijn vrienden. En hoewel zij het er waarschijnlijk niet mee eens gaan zijn, kan Draco ze wel in toom houden. Hij heeft immers de belangrijkste positie daar, met dank aan zijn familie. Een van de belangrijkste puur-bloed families.

Als ze de leerlingenkamer inlopen, kijkt Hermelien gefascineerd om zich heen. Ook is er een spoor van angst in haar ogen te zien, waarschijnlijk omdat de leerlingenkamer nou niet de allergezelligste, vrolijkste, warmste plek is hier op Zweinstein.

'Wat een... bijzondere plek,' zegt Hermelien.

Draco lacht. 'Ja, het is wel erg anders dan de leerlingenkamer van Griffoendor hè.'

'Die groene gloed van het water zorgt voor een magische gloed, echt prachtig.'

Draco glimlacht, terwijl hij er van binnen eigenlijk niks aan vindt. Het is saai om te luisteren naar het geklets van het modderbloedje, maar helaas is het noodzakelijk.

De deur van de leerlingenkamer gaat open en een hele groep Zwadderaars komt binnen lopen. Zabini neemt het voortouw en zodra hij Hermelien in de gaten krijgt, kijkt hij met een walgend gezicht van Draco naar Hermelien.

'Wat doet dat modderbloedje hier?' vraagt hij.

'Zij is nu mijn vriendin en als iemand ook maar een slecht woord tegen haar zegt, of haar met een vinger aanraakt dan ben je dood,' sist Draco.

Waar eerst angst op Hermeliens gezicht te zien was, was nu verliefdheid en trots te zien. Raar, hoe de liefde mensen zo snel veranderd.

'Je wat?' klinkt het door de leerlingenkamer heen. 'Vriendin?'

'Ja,' snauwt Draco en hij geeft Hermelien een zachte, maar gepassioneerde, kus op haar mond.

Hermelien, die zich eerst krampachtig had vastgeklampt aan haar blondharige vriendje, ontspant haar lichaam na deze kus.

Er klinken nog wat walgende geluiden, maar na een strenge blik van Draco houden ze allemaal hun mond.

'Kom,' zegt Draco, 'laten wij wat gaan eten.' Waarna hij Hermelien mee de zaal uittrekt.

----------------------------------------------------------------------

Aaaaah thanks voor 3k reads <3

He's mine ~ Drarry fanficWhere stories live. Discover now