13

8 2 1
                                    

,,Nie Sebastian ja musím vážne ísť. Možno nabudúce fajn?" 

,,No tááák Sophieeee." 

,,Nie Seb ja fakt musím ísť. Maj sa." objala som ho. Chcela som sa odtiahnuť ale Seb si ma k sebe pritiahol ešte väčšmi. Poznáte to.. medvedie objatie od kamaráta. Skrátka niečo úžasne. Užívala som si každý kúsok jeho tela na mojom. Sklonil si hlavu k môjmu krku a čelo sa mu dotýkalo mojej brady. 

Ešte chvíľu sme zostali v tejto póze no potom sa Seb odtiahol.

,,Ahoj." usmial sa na mňa.

,,Ahoj a dobrú noc." zaželala som mu a vyliezla von oknom. 

,,Aj tebe." oprel sa o parapet a vystrčil hlavu z okna. Vyšla som na poschodie a obrátila sa smerom k Sebastianovy. Zakýval mi a tak som mu spätne odkývala a cez okno skočila na postel v mojej spálni. Bola som taká unavená, že som sa zrútila na postel a ani za svet sa nechcela postaviť.  

Rozhodla som sa ísť spať a tak som si iba rýchlo nastavila budík na mobile a po chvíli sa ponorila do ríše snov.

- - - 

"Cŕŕŕŕŕŕn!!! Cŕŕŕŕŕŕŕn!" zjapal po mne budík. Natiahla som sa po mobil a jedným potiahnutím ho vypla. 

,,Ughrrrrr." zamrnčala som a po chvíľke povalovania vstala z postele. Namierila som si to rovno do kúpeľne, kde som vykonala rannú hygienu a trochu sa namaľovala.  Prešla som do kuchyne a skontrolovala čas. 

6:16

Rýchlo som si spravila kávu a provizórne raňajky. Najedla som sa a následne prešla do spálne, kde som si z šatníka vytiahla krátke kraťasy a šedé tielko. Na hlavu som si ešte hodila čierny over size klobúk a obula si tenisky. Narýchlo som si zbalila kabelku a zavolala taxík.

- - -

Presne o 7:00 som sedela v kresle pred veľkým zrkadlom a počúvala výklad jednej zo stážistiek ktoré nás mali zaúčať. Ukázala nám, kde sa nachádzajú potrebné veci a skrátka také základy. 

Pracovná doba sa mi začína o 8:00 no dnes sme mali prísť skôr. Ja a Isabelle sme boli v jednej miestnosti, keďže obe sme kaderníčky. 

Všetkému som pochopila a keď prišla prvá zákazníčka, podišla hneď ku mne. Bola to staršia pani, asi taká päťdesiatníčka s blond kučerami a elegantnými okuliarmi. Chcela si ich dať nova nafarbiť na blond a trochu podstrihnúť.

Bola strašne milá a počas mojej práce sa ku mne prihovárala. Vraj má s našou značkou už dlhšie skúsenosti. 

- - - 

Počas celého dňa ku mne prišlo asi dvadsať zákazníkov. Našťastie boli všetci milý, až na jedného starého chlapa ktorý mi liezol na nervy. 

Pracovná doba sa mi končila o 15:00. Musím ísť ešte vybaviť papiere na vysokú. Budova školy nebola ďaleko (teda podľa google mapy) a tak som sa rozhodla prejsť sa. 

- - -

,,Konečne doma!" zvolala som a zavrela dvere. Kabelku som hodila na gauč a hneď sa presunula do kuchyne. 

,,Jedlooooo!" zvolala som opäť a otvorila chladničku. Poznáte to keď v chladničke nič nie je? Áno aj ja! Nemala som poňatia čo zjesť. 

Napokon som niečo predsa len uvarila a popri jedení som stihla skontrolovať sociálne siete. Fakt úžasne namáhavý deň v práci. Musím ešte vypísať papiere do školy, zajtra ich po práci zaniesť a vyzdvihnúť si rozpis prednášok a skúšok. 

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jan 25, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

CrocodileHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin