6

23 4 0
                                    

Vzbudila som sa v Sebastianovom objatí. Pomrvila som sa a otočila sa na Seba. Pokojne spal a ja som sa usmiala. Bol taký chutný keď spal. Jemne som svoju dlaň položila zápästie jeho ruky, ktorú mal ešte vždy položenú na mojom páse a snažila sa ju odtiahnuť, no akonáhle som s ňou pohla, stisk sa ešte väčšmi upevnil a ja som zalapala po dychu. 

,,Mne tak ľahko neujdeš." obrátila som sa na neho celým telom a tak stisk na mojom páse zoslabol. Oči mal stále zavreté, no na tvári sa mu pohrával úsmev. 

,,Musím ísť doumývať ten nábytok." snažila som sa mu to vyhovoriť a prekvapivo sa mi to podarilo. Ruku odtiahol a ja som vstala z pohovky. Najradšej by som sa tam vrátila no mám dosť práce. 

,,Aký je plán pre zvyšok dňa madam?" ozval sa po chvíľke, no stále neotvoril oči. 

Zapla som si mobil a pozrela na hodiny, ktoré ukazovali 16:46.

,,Ehm no musím poutierať zvyšok nábytku a potom si chcem vybaliť veci."

,,Okey takže ty začni vybalovať a ja spravím ostatné." povedal a konečne sa postavil z postele. Pretrel si oči a natiahol sa. Ešte vždy bol bez trička, takže som mala možnosť vidieť jeho vypracované telo. Bože ja z neho umriem. 

Sophie spamätaj sa pre boha!

,,Ehm to je v pohode ja to zvládnem. Už si mi pomohol dosť. Mal by si ísť domov a.." nedopovedala som, pretože mi skočil do reči.

,,Nič som nepočul." 

Iba som pretočila očami. Vedela som, že to nemá zmysel a tak som viac neprotestovala. Šla som do mojej spálne a začala ukladať oblečenie z kufrov do skríň. 

...

Okolo šiestej sme mali obaja všetko hotové. Šla som za Sebom do obývačky. 

,,Ďakujem, že mi pomáhaš." poďakovala som sa a milo sa na neho usmiala. Úsmev mi opätoval a naďalej sa opieral o kuchynskú linku. 

,,Okey takže môžeme ísť?" povedal s úsmevom od ucha k ucho a ruky si zložil na hrudi.

,,OMFG," zagánila som na neho ,,kam sa zas mám trepať?" 

,,Dnes ti dám na výber."Jeho úsmev sa opäť premenil na ten JEHO. Chvíľu som rozmýšľala kam by som naozaj chcela ísť. No potom ma napadlo, že to jeho telo by sa dalo využiť. 

,,Ehm máte tu fitko?" 

Sebastian na mňa iba prekvapivo pozrel. Trochu ma to znepokojilo, keďže som mala pocit, že si myslí, že celé dni nič iné nerobím, iba ležím, pozerám seriály a napchávam sa. No napokon akoby sa spamätal a konečne niečo povedal:

,,Jasné. Choď sa nachystať hlavne si nezabudni zobrať poriadne botasky a náhradné oblečenia a.." nedopovedal, pretože som vybuchla do smiechu. Bože on bol taký chutný. 

,,Čo ti je smiešne?" nechápavo na mňa pozrel a ja som celá červená od smiechu iba odvrkla:

,,Ja viem ako to vo fitku chodí. Nemusíš sa o mňa starať ako o nové šteňa." ešte raz som sa zasmiala no už iba tak mierne a pokrútila hlavou. Okey mala by som sa ísť predsa len nachystať. 

Zostala som v šortkách a prezliekla som si iba adidasový crop top. Do batohu som si hodila roztrhané džínsy, biely crop a čiernu mikinu. 

,,Koľko si mám zobrať peňazí?" spýtala som sa Seba, keď som už stála v obývačke s batohom v ruke. 

,,To je v pohode. Šéf je môj kamarát takže tam mám niečo ako osobnú permanentku. Pôjdeme ešte ku mne namiešať proteíny. "

,,Jasné." prikývla som a do batohu si ešte hodila mobil, zamkla dvere a cez hasičské schodisko sme prešli do Sebovho bytu. Stáli sme v obývačke, ktorá bola prepojená s kuchyňou presne tak ako moja. 

,,Hneď som tu." povedal Seb a zmizol za dverami. Mal to tu -na chlapa- veľmi pekne zariadené a upratané. Nábytok bol moderný a celý byt bol zariadený do bielo-šeda. Usadila som sa na veľkú čiernu koženú sedačku a čakala na Seba. 

Po chvíľke vyšiel z izby aj s taškou na cvičenie, dvoma pohármi na proteíny a oblečený bol v šedých adidasových šortkách a čiernom obtiahnutom tričku. V kuchyni začal miešať nápoje a následne ich mixovať. Jeden pohár zavrel a podal mi ho. Poďakovala som a vložila ho do tašky. Vyšli sme z bytovky a namierili si to do auta. 

...

Prišli sme na miesto, vypýtali si kľúčiky od skriniek, kde sme si nechali tašky a vzali si so sebou iba proteíny. 

,,Najprv kardio a potom posilka že?" spýtala som sa Sebastiana a on prikývol. 

...

Prebehlo to fakt super. Väčšinu strojov na ktorých sme cvičili som poznala, pretože som na nich cvičila aj vo fitku u nás doma a niektoré mi Seb vysvetlil. Nebolo tam veľa ľudí, čo bolo vážne super, pretože neznášam preplnené fitká. 

Cvičili sme asi tak hodinu a pol a potom sme zaliezli do našich šatní. Šortky som vymenila za džínsy a obliekla som si mikinu. Zbalila som si veci a skontrolovala čas. 

19:54

Mobil som zase hodila do tašky a vzala kľúčik od skrinky. Pred šatňou ma už čakal Seb opretý o stenu a ťukal niečo do mobilu, no akonáhle som vyšla, mobil odložil a venoval mi pozornosť. Prešli sme ku pultu za ktorým stála vysoká bruneta. Podali sme jej kľúče a ona sa na Sebastiana usmiala. 

,,Okey mi už ideme Ashley. Mimochodom toto je naša nová susedka Sophie. Sophie toto je Ashley." zoznámil nás Seb a my sme si podali ruky. 

,,Keď som ťa spoznal," po chvíľke sa ku mne otočil ,, myslel som si, že si Ashley. Zozadu ste si podobné."

,,No Seb ty si iný znalec." zasmiala sa nad ním Ashley a ja som sa pridala. 

,,Kedy končíš Ash?" spýtal sa jej Seb a oprel sa o pult. Ashley sa pozrela na hodinky na ruke a po chvíľke povedala:

,,Za chvíľku by ma mala vystriedať Scarlett a potom idem domov."

,,Okey a si tu autom?"

,,Nie prišla som taxíkom. Auto má Leo." 

,,Fajn tak ťa zvezem." 

,,Okey díkes." Ashley prikývla a usmiala sa na Seba.

Ahojteee :3

Dúfam, že sa časť páčila, ďakujem za každý vote a videnie. Chcela by som vám iba povedať, že sa v tých proteínoch tak veľmi nevyznám a ak tu je nejaký odporník tak pls don't kill me.

Love Emma ❤️




CrocodileWhere stories live. Discover now