14.fejezet

4K 220 6
                                    

Most szeretném megköszönni a több mint 10k megtekintést! Eskü, állatok vagytok, persze a jó értelemben. Imádlak titeket😘😘😘

Már vagy két órája vezettem, amikor Shawn megunta a kérdezősködést arról, hogy hova megyünk és elaludt. A rádió halkan szólt és végeláthatatlan utak suhantak el mellettünk, miközben én halkan dúdoltam a zene szövegét.
Lelki szemeim előtt már láttam Shawn arcát, amikor meglátja hova hozom. Számításaim szerint csak este tízre érünk oda, plusz-minusz dugó. Ami azt jelenti, hogy az egész város ki lesz világítva a fesztivál miatt. Ezer lámpás fesztiváljának hívják azt a rendezvényt, ahova tartottunk. Rengeteget kutattam utána és már egy ideje nagyon szerettem volna elmenni. Ezt viszont Shawn nem tudja. A plakátokon a mai dátum szerepelt kezdésképp, rengeteg énekes fog fellépni és az egész ég tele lesz lámpásokkal és majd hallani lehet az egész városban a zenét és a tüzijáték hangját. Mindent égősorok fognak díszíteni és a fények meg fognak csillanni a várost átszelő folyó víztükrén. Gyönyörű lesz, és felejthetetlen.
Még pont sikerült szállást foglalnom egy közeli hotelben, aminek az ablakaiból lehet látni a színpadot.
Sötétedéskor felébredt a mellettem békésen alvó fiú.
-Mostmár elmondod, hogy hová tartunk?-Kérdezte rekedten.
-Neked is jó estét, remélem jól aludtál egész nap-szólaltam meg enyhe gúnnyal a hangomban-amúgy pedig nemsokára odaérünk.-Már az elképzeléseim is mosolygásra késztettek. Ránéztem a táblára. Márcsak 256 kilóméter. Kicsit több mint három óra és már a hotelnél is leszünk.
-De na-mondta Shawn egy kicsit durcásan-akkor csak annyit mondj, hogy miért akarsz odamenni, ahová megyünk-könyörgött.
-Nem-mosolyogtam, majd kielőztem egy teherautót.
Két órával később lehajtottam az egyik kijáratnál, ahonnan már lehetett látni a feldíszített várost. Láttam, ahogy Shawnnak elkerekedtek a szemei, ahogy az előttünk lévő tömeget figyelte. Hirtelen rákanyarodtam egy kisebb, macskaköves útra. Még ez a névtelen utca is ki volt világítva. Milliónyi apró lámpa mellett mentünk el.
Néhány perc múlva leállítottam a motort a hotel parkolójában. Gyorsan kiszálltam az autóból, majd miútán észrevettem, hogy Shawn még mindig elképedve néz maga elé, őt is kihúztam onnan. A csomagjaimmal a kezemben lépkedtem a bejárat felé. Itt egyből a recepcióhoz mentem és bemondtam a nevemet. Az asztalnál ülő nő kedvesen útbaigazított minket, a kezembe adta a szobához tartozó kártyát, majd további jó estét és kellemes nyaralást kívánt nekünk.
A lift felé lépkedve körbenéztem a teremben, ami eléggé otthonosan volt berendezve. A falon halványsárga tapéta díszelgett, egyik oldalon egy hatalmas világosbarna kanapé kapott helyet a hozzáillő székekkel, közvetlenül előtte egy üveg dohányzóasztal állt. A sarokban néhány egzotikus növény meredezett az ég felé. A helyiséget betöltötte a friss virágillat. A kanapéval szemben pedig egy hatalmas üvegablak kapott helyet.
-Azta-suttogta maga elé Shawn-rohadt szép ez a hely-fejezte ki művészien az érzelmeit, mire én elnevettem magam. Felmentünk a 362-es szobába, ahonnan lehetett látni a színpadot, ahol most éppen valami híresség énekelt. Szerencsére hangszigetelt volt a szoba, így alig jött be valami a zenéből.
A szobánk amúgy rendkívül szép volt. Vajszínű falak, hozzáillő szőnyeggel, egy hatalmas ablakkal, amiből alapjáraton is gyönyörű a kilátás. És ez még csak az előszoba.
Shawn meg sem várta, hogy becsukjam az ajtót, máris ráugrott a kanapéra, nevetve. Természetesen a bőröndjét csak úgy levágta a padlóra.
-Nagyon tetszik ez a hely-mondta, mire én sóhajtottam egyet.
-Nekem is-időközben kinéztem az ablakon-lemegyünk?-Kérdeztem.
-Igen, csak adj még öt percet-hunyta le a szemét-nagyon fáradt vagyok.-Erre az egy mondatára én felkaptam a fejem, majd elvettem egy díszpárnát a fotelról és hozzávágtam.
-Nem te vezettél ma több száz kilómétert-mondtam felháborodva, majd fogtam a cuccomat és bementem a hálószobába, miközben hallgattam Shawn nyavajgását, hogy ő mennyire fáradt és éhes.
A táskámból kivettem egy fekete-fehér kockás ruhát, majd egy hozzáillő harisnyát és egy bőrdzsekit. Néhány perc alatt lezuhanyoztam és magamrakaptam a ruhát. A táskámból kivettem a fekete telitalpúmat és azt is felvettem, így teljessé téve a szettemet. A hajamat kiengedtem és mást nem is nagyon csináltam vele, hiszen már egyszer kivasaltam a mai nap folyamán.
Éppen beletúrtam a hajamba, utolsó simítáként magamon, mikor újra meghallottam Shawn hangját.
-Becca, mi a fenét csinálsz annyi ide-ebben a pillanatban látott meg-jig?-Fejezte be a kérdését egy kicsit hallkabban, mire én ránéztem. Időközben ő is átöltözött. Ez annyiból állt, hogy felvett egy sötétkék inget, az eddig rajta lévő, fekete nadrágjához. Mit ne mondjak, nem volt egy rossz látvány. Az ing kiemelte a kidolgozott felsőtestét, viszont csak éppen annyira, hogy egy halvány sejtést adjon mi lehet alatta. Oké Becca! Ezt most azonnal hagyd abba! Miért áradoznál Shawn felsőtestéről? A legjobb barátod felsőtestéről?
Gyorsan megráztam a fejem, kiverve az előző gondolataimat a fejemből.
-Indulhatunk?-Kérdeztem, a még mindig az ajtóban álló, Shawntól, mire ő csak elmosolyodott.
-Akkor kezdődjön a buli-jött oda hozzám,majd a vállamnál fogva átkarolt, és nyomott egy puszit a fejemre. Így vágtunk neki az éjszakának.

-Tamyphoto

Legjobb Barátom, A Szomszédsrác ( Shawn Mendes Fanfiction)Where stories live. Discover now