7.fejezet

4.8K 284 13
                                    

-Miért kell nekem matekot tanulnoooom?-Énekelte Shawn, mire én hozzávágtam a matekkönyvet.-Auuuu-simogatta meg a karját-ez fájt.

-Majd máskor írj szakítós számot a matekról-mondtam és hátradőltem az ágyamon. Egész nap két dolog járt a fejemben. Az egyik a Shawnos és Jessys ügy volt. Tudom, hogy Shawn soha nem hazudna nekem, de mindennek kell lennie valami valóságalapja. Ha kevés, akkor is.

A másik pedig az sms volt. Nem tudom, hogy mit válaszoljak, vagy elmenjek-e. Gyorsan megnyitottam a telefonomban az üzenetet. Holnap délután négyre kellene, hogy odaérjek. Jobban megnéztem a helyet. Ez egy kávézó címe nem messze a házunktól.

Hirtelen Shawn beugrott mellém az ágyba és kivette a kezemből a telefont. Gyorsan átfutotta az üzenetet. Én meg lehajtott fejjel vártam, hogy mit fog mondani. De nem mondott semmit, csak átölelt.

-Ígérd meg, hogy ma este nálam alszol-mondta a nyakamba.

-Ígérem-karoltam át.

-Elmész?-Kérezte, de nem igazán hallatszott, hogy kérdés lenne.

-Nem tudom-húztam el a szám.

-Akkor elmész-mondta a nyakamba-de nem tudok veled menni.

-Miért nem?

-Tom már így is kiakadt rám és nem akarom, hogy egy másik menedzserrel lásson.-Ennek volt értelme. Még közelebb húztam magamhoz és egy apró puszit nyomtam a hajába. Éreztem, ahogy elmosolyodott.

-Szerintem mára elég lesz a tanulásból-suttogtam, miközben éreztem, hogy Shawn mégközelebb húzta magát hozzám. Így már teljesen rajtam feküdt.

-Szerintem is-suttogta bele a fülembe. Libabőrös lettem ott, ahol megéreztem forró lélegzetét.-Nézzünk inkább filmet.-Bólintottam.

-Vagy elengedsz vagy nem lesz pattogatott kukorica-mondtam neki, amikor márvagy tíz perce nem engedett el. Végre elengedett.-Válassz valami filmet- üvöltöttem neki vissza az ajtóból.

-Igenis kapitány-üvöltött vissza.

Egy nagy adag popcornnal és egy üveg kólával tértem vissza a szobámba. Shawn az informatikazseni meg még mindig azon gondolkodott, hogy kell összekötni a tévét a laptopommal. Végignéztem, ahogy ott szerencsétlenkedett.

Amikor végre sikerüt összekötnie a két ezközt beleboxolt a levegőbe, mire én hangosan elröhögtem magam, majd megdobtam őt egy marék kukoricával.

-Mennyit láttál?-Kérdezte, mikor megfordult.

-Eleget ahhoz, hogy mától kezdve a telefonomban infózseni legyen a neved. Pedig tegnap írtam át alkeszre.-Ezt az egészet úgy mondtam el, hogy közben fuldokoltam a röhögéstől.

-Na gyere zsenikém-biccentettem az ágy felé, mire ő beleugrott az ágyamba. Leraktam a cuccokat az éjjeliszekrényre, amikor Shawn megfogta a derekamat és belehúzott az ölébe. Megfogta a tálat és az ölembe rakta. A kólát megtámasztotta maga mellett.-Ezt most miért?-Kérdeztem.

-Baj?-Kérdezte hatalmas kiskutya szemekkel. Csak megráztam a fejem és átkroltam őt.

-Mit nézünk?-Kérdeztem.

-Harry Pottert-Felelte. Miért nem lepődök meg ezen?-Az elsőt.

Nem feleltem, csak bólintottam és a tévére néztem. Éreztem, ahogy a fejét az én fejemre tette.

Egy idő után elálmosodtam. Shawn nyakába hajtottam a fejem. Hirtelen felindulásból adtam egy puszit a nyakára. Éreztem, ahogy összerezzent alattam, majd a hajamba temette az arcát. Tetszett az amit kiváltottam belőle.

-Tamyphoto

Legjobb Barátom, A Szomszédsrác ( Shawn Mendes Fanfiction)Where stories live. Discover now