6.fejezet

5.2K 257 21
                                    

Juhúúú. Hétfő. A kedvenc napom. A madarak csiripelnek. Úgy lelőném mindegyiket ott ahol van. Nagyon vidám reggelnek nézünk elébe....

Na, szóval felkeltem Shawn előtt, aki tuti, hogy másnapos lesz, mivel tegnap egy idő után átállt a töményekre. Mondtam neki, hogy ez en lesz jó, de csak gyűltek előtte az üres felespoharak. Lementem reggelit készíteni magamnak, Shawnnak csináltam piritóst. Fogtam egy pohár vizet, meg fájdalomcsillapítót és felmentem hozzá.

-Gyerünk, alkeszkám, ébredj- suttogtam neki.

-Faszom az alkesz-morogta bele a párnájába.

-Shawn, ne beszélj csúnyán. És ez nem kell?-mutattam fel a gyógyszert és a vizet. Shawn szeme rögtön kipattant és már nyúlt is a pohárért. Bevette a fájdalomcsillapítót, majd visszadőlt az ágyra.

-Na gyere alkeszkém, ma hétfő van, iskola- mondtam túlzott jókedvel.

-Neeem-nyavajgott, mire megfogtam a kezét és kihúztam az ágyból. Megszagoltam a pólóját.

-Pia szagod van-mondtam-zuhanyozz le és borotválkozz meg-utasítottam.

-Nem fürdetnél le inkább te?-Kérdezte Shawn azokkal a hatalmas bociszemekkel.

-Nem fürdetlek meg és siess. Egy óra és indulunk- toltam be a fürdőbe.

-De nem akaroook-nyafogott.

-Nem érdekel, tíz percet kapsz-üvöltöttem az ajtón túlra.

-Rendben, rendben. Tizenöt percet kérek.

Lementem a konyhába és leültem az egyik székre. Megnéztem az értesítéseimet. Rengeteg jött a tegnappal kapcsolatban. De az egyik különösen megragadta a figyelmem. Egy híres manageről jött. Azt írta, hogy szeretne velem találkozni az itt tartózkodása alatt. Elküldött egy címet és egy időpontot. Még nem tudom, hogy elmenjek-e. ekkor megéreztem két kezet a derekamon, majd Shawn a fülembe orította, hogy bu!

-Látom, alkeszkém, hogy már nem vagy másnapos-mondtam mosolyogva, és nyomtam egy puszit a, frissen borotvált, arcára.

-Még mindig szarul vagyok de legyünk optimisták-mosolygott.

-tíz perc múlva-

-Az élet egy ribanc-mondta Shawn, majd felémnézett.-És az élet szar.

-Mi lett a Shawn Písz és Láw Mendessel?-kérdeztem.

-Meghalt- felelte csendesen.

Csendben sétáltunk egy más mellett egészen az osztályig, akkol már Emma várt rám. Emma amúgy a legjobb barátnőm. Miatta jelentkeztem a pompom csapatba. Pedig eredetileg nem is akartam benne lennni. De aztán megszerettem. Most meg már az életem része. Megöletem a nálam kb egy fejjel alacsonyabb lányt, majd bementünk a terembe. Megöleltem Andyt és Davet. Beültem a helyemre. Shawn meg mellém. Idő közben felvett egy napszemüveget.

-Még így is alkesznek nézel ki- mondtam, majd elfordultam és tovább beszélgettem az előttem álló Mattel. Matt amúgy az egyik leghelyesebb srác a suliban. Barna haja van, mellé kék szemekkel. Egy mosolyával le tudja venni a csajokról a bugyit. És engem fűzött. Engem. Kár, hogy nekem Alex jobban tetszik.... Becsöngettek. Hál' Istennek, mert Matt már teljesen az agyamra ment. Órán Shawn odaadott nekem egy cetlit. "Matt flörtölt veled?" Ez állt rajta. "Csak próbált" Írtam vissza. Láttam rajta, hogy elmosolyodott.

Fél kettő. Ilyenkor van mindeniknek egy egy órás ebédszünete. Ezt a szünetet mindenki azzal töltheti, amivel akarja. Mi szokás szerint leültünk az asztalunkhoz. Pontosabban ők leültek, mivel az én helyemen már ült valaki.

-Szia Jessy-mondtam a leggyűlölettel telibb hangomon-Mit keresel a helyemen?-Kédeztem. Nyugi Becca, nyugi. Ő csak egy ribanc.

-Tudod nincsen ráírva a neved Becky-nyávogta a természetellenes hangján.

-Tudod, van annál jobb hely is- mondtam, majd a tálcámmal lelöktem az övét-Hoppá-mondtam, majd még jobban a helyére toltam a tálcát.-Véletlen volt- tettem a kezem a szám elé. Ne szeretem, a valaki hülyének néz, szóval valahogy vissza kellett neki adnom a dolgot. Jessy csak eltátott szájjal nézte, ahogy fogtam magam és beültem Shawn ölébe. Ő pedig lazán átkarolt.

-Többször is ülhetnél az ölemben-suttogta a fülembe, amitől kirázott a hideg.

-Perverz disznó-suttogtam vissza neki ugyan úgy, ahogy ő is tette. Éreztem, ahogy az érintésem alatt összerezzent és libabőrős lett, ahol az ajkam súrolta a bőrét. Fejét a nyakmba temette. Éreztem, ahogy mélyen beleszagolt a pulsimba.

-Ezt a pulcsit tőletek hoztad- mormolta bele a fehér kötött anyagba, mire én adtam egy puszit a feje tetejére-Nincsen én illata.-mosolyodott el.

-És ez neked ennyire tetszik?-Kérdeztem.

-Rég nem volt rajtad olyan ruha, aminek csak tiszta te illata volt. Elfelejtettem, hogy volt életed előttem is-kuncogta a nyakamba.

-2 napos voltam, amikor először találkoztunk. Gyakorlatilag nem volt életem előtted-mondtam a hajába.

-Tudom-suttogta.

Ránéztem Jessyre. De csak a hült helyét láttam. Éppen át akartam volna ülni a székemre, amikor Shawn megragadta a derekamat és visszaültetett az ölébe. Átkaroltam a nyakát.

-Nem hagyom, hogy oda ülj, ahova ő ült-suttogta mézédessen a fülembe.

Mindenki az asztalnál elkezdett húúúzni meg fütyülni.

-Éljen az ifjú pár-vágott hozzánk egy marék sültkrumplit Dave.

-Csak irigykedsz- mondta Shawn és belenyúlt Dave tányérjába és megevett belőle gey sültkrumplit. Pedig ő is ugyan azt vette. Daveé biztosan finomabb, vagy nem tudom. Ekkor beült Nancy arra a székre, ahol az előbb még Jessy ült.

-Sziasztok-intett egy nagyot.

-Van valami szaftos?-kérdezte Andy. Nancy szolgáltatja nekünk az információt mindenkiről. Még rólunk is. Mi meg elöntjük, hogy melyik eléggé jó egy tényleges pletykához.

-Cameron és Josh egy kicsit összemelegedtek, ha érted, hogy értem-mosolygott. Bólintottam. Ez hihető volt, végülis mind ketten eléggé meleggyanúsak szóval...

-És még?-kérdeztem.

-Azt mondják, hogy -nyelt egyet- Shawn lefeküdt Jessyvel-hajtotta le a fejét Nancy.

-Mára elég lesz-mondtam, mire ő felállt és elviharzott.

-Shawn-néztem rá-mondd, hogy ez nem igaz.

-Ez nem igaz-suttogta- soha az életben nem feküdnék le vele. És ezt te is tudod-mondta Shawn a szemembe.

-Rendben-mondtam és a nyakába hajtottam a fejem.

-Tamyphoto

Legjobb Barátom, A Szomszédsrác ( Shawn Mendes Fanfiction)Where stories live. Discover now