2.fejezet

6.2K 310 9
                                    

Jó olvasást!

-Shawn.- suttogtam, miközben a haját simogattam.- Shawn. Kelj fel.- végigsimítottam az arcán, mire hallkan elkezdett nyöszörögni.- Kérlek. Nagyon fáj a hátam- kezdtem el könyörögni, ami hatásosnak bizonyult.

-De csak azért, mert nagyon jófej vagyok- szólalt meg rekedtes hangon, majd legurult rólam. Nyújtózkodni kezdtem, majd megreccsent a hátam. Shawn, aki még mindig fekszik, hirtelen összerezzent a hangra. Aljas módeszerhez folyamodtam és elkezdtem ropogtatni az ujjaimat. Minden egyes roppanásnál összerezzent. A kezeimet a magasba emeltem összekulcsolva, így azz ujjaim és a hátam egyszerre roppantak egy nagyot.

-Mit meg nem adnék most azért, hogy süket legyek- mondta, miközben végigpáztázta szemével a testem minden egyes apró pontját. Kacsintott egyet majd pedig újból lehunyta a szemét. Hirtelen rádöbbentem arra hogy miért mondta ezt. Csak egy rövidnadrág és egy croptop volt rajtam. Mondjuk az se segített, hogy nyújtózkodás közben a pólóm mégföljebb csúszott. Megfogtam az egyik párnáját és hozzávágtam, majd elindultam kaját csinálni.

Ahogy lementem a lépcsőn megláttam a rengeteg közös képünket mind a falra felakasztva. Megláttam a kedvencemet. Aki nem tudja azt, hogy mi állt a háttérben az csak két mosolygós kisgyereket lát ölelkezve. Úgy, hogy a lány puszit ad a fiúnak. Elmosolyodtam a kép láttán. Ez első iskolás napunk délutánján készült. Shawnnal együtt mentünk haza, csak én bennt hagytam valamit a teremben. Megbeszéltük, hogy az udvaron, a kapu előtt találkozunk. Ahogy végigmentem a folyosón olyan érzésem lett mintha valaki követett volna. De akárhányszor a hátam mögé néztem nem láttam senkit. A teremből kiérve elkezdtem futni a kapu felé, de valaki elkapott az udvarra vezető ajtóban. A fiú 1 vagy 2 évvel lehetett nálam idősebb. Az arcát nem nagyon láttam. Megütött. Hatalmasat sikítottam. Mégegyszer megütött.

Ekkor Shawn befordult a sarkon és meglátott engem a földön. Egy fejjel minimum alacsonyabb volt a támadómnál, de ez őt nem érdekelte. Azzal a lendülettel, ahogy odaért, behúzott egyet a srácnak. Majd még egyet és még egyet. Ő is kapott egyet a szeme alá. Ekkor érkezett meg egy tanár, aki lerángatta a fiút Shawnról és azzal a lendülettel az igazgatóihoz vitte. Mint később megtudtuk, a srácot már többször felfüggesztették verekedés miatt. Kicsapták. Felkeltem a földről és segítettem Shawnnak felállni. Akkor megígérte nekem, hogy soha többet nem engedi, hogy valaki bántson. Azóta senki nem mer bántani. Ez a kép közvetlenül azután készült, hogy hazaértünk.

Hihetetlenül büszke voltam. Büszke voltam rá, arra, hogy kérés nélkül megvédett. Arra, hogy hiába tudta, hogy az a srác megveri, nekiesett. Miattam. Aznap megfogadtam valamit. Azt, hogy akármi történjen mindig mellette állok. Jóban-rosszban. És ezt a mai napig be is tartom.

Végigsimítottam a képen és folytattam az utamat a konyha felé. Elkészítettem a szendvicseket és Shawnnak a kávéját, a kedvenc böréjébe, amin az áll: Én vagyok a legsexybb balerína! Tavaj kapta a születésnapjára. Magamnak teát töltöttem.

-Shawnie drágám- üvöltöttem fel neki a szobájába.-Kész a- ránézek az órára. 20:15- vacsoraaaa!- nyújtottam el az utolsó betűt.

-Jen-kiabált ki a szobájából ( csak neki engedem meg, hogy a második keresztenvemen hívjon)- Ugye tudod, hogy nagyon, nagyon, nagyon szeretlek és-nem hagytam neki, hogy befejezze a mondatát, mert úgyis tudom, hogy mire akart kilyukadni.

-Nem viszem fel neked a kaját. Vagy lejössz vagy nem eszel. És ugye tudod, hogy képes vagyok megenni az összes kaját.- Fenyegettem meg és néhány másodperc múlva hallottam az ajtó csapódását.

-Ha nem főznél nagyon jó kávét- ásított egy nagyot, ezzel félbeszakítva a mondandóját- akkor nagyon hamar kitagadnálak.

Leült mellém és a kezébe vette a bögét. Elolvasta a feliratot, majd megszólalt.

-Milyen nagyon okos ember mondhatta ezt a szívfájdítóan elmés mondatot. -Tűnődött el hangosan.

-Tudod, én ismrem azt, aki ezt a mondatot mondta. És csak úgy közlöm, az az ember az egyik leghülyébb ember a földön.-A várt hatás nem maradt el. Tettetve nyelte félre a kávéját.- De hál istennek, úgyanabban a mentális betegségben szenvedek mint ő.-Halkan felnevetett.

-Gondolom a tieden meg a világ legrusnyább embere van- ránéztem a bögrémre, amin én voltam rajta, ahogy a kamerába mutatok. A hátam mögött a kanadai zászlóval és a bögre hátulján ez az egyetlen mondat díszeleg: Jen for president. Szülinapomra kaptam Shawntól , mivel mindketten eltörtük a bögréinket azt gondoltuk ki, hogy mindketten adunk egyet a másiknak születésnapi ajándékként.

-Szerintem a következő miss universal képe van a bögrémen- mondom és fehúzott szemöldökkel kortyoltam bele a teámba. Természetesen a kép Shawn felé nézett.

-Jó- mondta- inkább együnk. Azzal mindenki jobban jár.

-Tamyphoto

Legjobb Barátom, A Szomszédsrác ( Shawn Mendes Fanfiction)Where stories live. Discover now