Hoofdstuk 47

9.7K 376 47
                                    

Ik schrik wakker van mijn telefoon. Ik pak hem snel voordat hij van mijn nachtkastje af trilt.

'Louis, wat is er?'

'Wat heb je gedaan met Harry, hij is de boel aan het afbreken! Je moet komen'

'Ik kom eraan' Ik druk mijn mobiel uit. Voordat ik naar de buren ren check ik mijn Make-up in de spiegel. Ik vouw het briefje van Niall dubbel en stop het in mijn broekzak.

Elke meter dat ik dichter bij de jongens komt begint mijn bloed sneller te stromen. Harry heeft zijn broer enorm gekwetst met zijn woorden en nu breekt hij ook nog eens heel het huis af.

Ik klop op de deur die vrijwel meteen open gaat. Louis staat aan de deur. 'Je moet hem kalmeren, alleen jij kan dat.'

'Ik maak het alleen maar erger, Louis. hij is boos op me.. Ik leg het je nog wel uit'

'Hij is boven' ik ren de trap op met twee treeën tegelijk. Ik gooi de deur open. Zijn kamer is een enorme bende. Zijn bureau ligt tegen de andere kant van de muur aan, in stukken. Er zit een enorme barst in de muur.

Hij tilt net zijn bureaustoel op. 'Harry! Stop!' Hij laat hem zakken en draait zich om.

'Wat doe jij hier' Bijt hij me toe.

'Louis belde dat je..' Ik sluit de deur en gooi mijn handen in de lucht. 'Dit hebt gedaan'

'Wat boeit het jou?'

'Luister Harry. ik weet niet wat je tegen Niall hebt gezegd, maar je hebt overduidelijk flink op hem in gepraat dat hij nooit een vriendin zal krijgen.' ik haal het briefje uit mijn zak en gooi het voor hem neer.

'Hij is vertrokken, omdat hij denkt dat niemand van hem houd. Nieuwsflits: ik hou van hem, als een vriend. Hij is niet meer als een vriend voor me. Je kunt boos op me blijven, maar je kunt niet ontkennen dat er iets was tussen ons.' ik stop even om adem te halen.

'Dat is dan ook de reden dat Niall vertrokken is, omdat ik verliefd ben op jou! Niet op hem.' Het lijkt erop alsof ik net een hele marathon heb gelopen, ik sla mijn armen voor mijn buik en probeer op adem te komen.

'Je bent verliefd op mij?' Zegt hij zonder emotie.

'Laat maar. Ik laat je met rust, dit gaat niet werken' Ik laat mijn armen weer langs mijn lichaam hangen en draai me om. Opeens staat Harry voor me, tegen de deur aan. Ik rol met mijn ogen en kruis mijn armen weer voor mijn buik.

'Dat waren een hoop woorden' Grinnikt hij.

'Wacht even met me uitlachen totdat ik weg ben om me een hoop verdriet te besparen. Dat zou fijn-' Hij onderbreekt me door zijn lippen op de mijne te duwen. Ik ga meteen met mijn handen naar zijn krullen.

'Het spijt me, Jessica. Het spijt me.' Mompelt hij tegen mijn mond. Ik druk mijn lichaam dichter tegen die van hem aan. Hij leid ons langzaam naar het bed. Dan val ik achterover, hij houd zichzelf net tegen. Hij tilt me op en legt me op het bed.

'Ik ben zo'n lul. Ik had je nooit moeten zeggen dat ik niks voor je voelde, dat het nep was. Het is gewoon moeilijk voor me om te horen dat je.. Ik snap het wel. Hij is beter en ik ben-' Ik druk mijn wijsvinger op zijn mond zodat hij zwijgt.

'Laat het nou, er is al genoeg gedoe aan de hand' Fluister ik.

Hij knikt en kust me weer. Ik voel zijn tong over mijn onderlip gaan. Ik open mijn mond en zoek zijn tong op. Hij drukt zijn heupen tegen die van mij aan. 'Nog niet' Fluister ik als hij mijn nek kust.

'Weet ik' Fluistert hij terug. Hij gaat met zijn hand naar mijn gezicht en streelt mijn wang terwijl hij nog een kus op mijn mond plant. 'Ik hou van je'

Mijn adem stokt in mijn keel. Dit meent hij niet. Hij gaat van, ik voel niks voor je naar ik hou van je.

'Ik ook van jou' Zeg ik vlug terug. Het is waar, trouwens. Vanaf de eerste keer dat we kuste wist ik dat ik van hem ging houden. Nu het gezegd is voel ik weer een explosie van vlinders in mijn buik.

'Echt?' Zijn gezicht hangt boven de mijne. Mijn ogen staren in zijn groene ogen. Hij kijkt vrolijk, maar toch onzeker.

'Echt' Ik til mijn hoofd op en geef hem nog een kus.

'Harry, kan ik binnen komen?' Roept Louis vanuit de andere kant van de deur. Harry zucht en rolt van me af. Ik sta snel rechtop en strijk door mijn haren.

'Wat moet je?' Harry maakt de deur open. Louis stapt langs hem af, zijn kin valt bijna op de grond.

'Wat heb je gedaan!' Schreeuwt hij. Meteen staan Zayn en Liam in de kamer.

'Mooie nieuwe inrichting' Lacht zayn. Liam geeft hem een stomp in zijn buik en stapt verder de kamer binnen.

'Harry..' Zucht Liam. 'waarom heb je je kamer herindeelt' Hij barst uit in lachen.

'Ik vond het vorige mooier!' Zayn en liam liggen bijna op de grond van het lachen.

'Ha ha,niet grappig' Zegt Harry.

'Het is een beetje grappig' Zegt Louis.

Ik houd mijn hand voor mijn mond om me in te houden, maar als Louis ook begint te lachen kan ik het niet laten om mee te doen.

En ik moet zeggen dat ik Harry ook weer heb zien lachen.


BadWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu